Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 zvone
Pozdravljeni!

Da še jaz dodam besedo ali dve ... Več ali manj so ostali udeleženci (razen Simone) vse povedali: ob skoraj idealnih pogojih za ta letni (zimski) čas ( presenetljivo suho in primerno za tek in hojo) in dobri pripravljenosti vseh, je bilo prečanje Kozjaka dobesedno užitek.
Užitek tudi zaradi izjemno dobre družbe ki smo ji posamezniki dali svoje prispevke v čudovit mozaik in doživetje ki se ga bomo z veseljem še dolgo spominjali. V veselje mi je bilo peljati takšno imenitno tekaško družbo in kot je nekdo že omenil, upam in želim, da se bomo letos še kdaj zbrali in ponovili kaj podobnega. Izzivov - to smo ugotavljali na celi poti je več kot dovolj. Želim vam, da se vaše velike , toda uresničljive, tekaške želje in cilji- končajo uspešno, kot pot ki smo jo končali skupaj.

Lep pozdrav iz Maribora in lep dan še naprej! Zvone
 Simona T
Pozdrav še z moje strani.

Da ne bo izgledalo kot da nisem prišla do doma, je prav, da še jaz dodam stavek ali dva k tej dogodivščini. :lol:
Resnično se nas je zbrala lepa druščina, ki je vajena daljšega "miganja". Že na začetku sem vedela s kom imam opravka in da bom kar tenko piskala.
Začetek je bil za mene kar malo prehiter, na srečo pa so mi moči ostale do konca. Celo pot smo napredovali zelo timsko in vesela sem, da me je taka druščina vzela medse.
Tudi sama računam, da se morda še kdaj dogovorimo za kakšen "dril", Zvone tebi pa svaka čast za vodenje. :cast1:

Druščina hvala, Anka tebi pa hvala za prevoz in večerjo. Ne razumem, kako so lahko tvoje testenine vedno tako okusne. :clap:

LP
Simona
Uporabniški avatar
 zvone
Simona T napisal/-a:", Zvone tebi pa svaka čast za vodenje. :cast1:

Hvala Simona!

Ampak- na kolena bi morali prej mi- tvoji sotekači, saj si pokazala občudovanja vredno fizično in psihično pripravljenost, pa tudi prispevala si (marsikje si nas preganjala), da se ti "mi (moški) nismo dali ugnati" in temu je tudi zahvaliti, da smo "tako hitro" opravili s progo.

Da ne omenjam še "ponos in veselje " skupine, da je med nami tudi predstavnica "nežnega spola" in možnost, da se na poti pogovarjamo tudi o čem drugem...

Še enkrat hvala za izjemno prijetno druženje in prisrčno vabljena na še kakšno podobno avanturo.

Lep dan še naprej ! Zvone
Uporabniški avatar
 miroR
Ni kaj dosti več za dodati.Idealno vreme,prava druščina in pa seveda
enkraten vodnik :cast1: ,ki pozna celo traso v nulo.Zvone,res si pravi
"džek" in upam,da bo še veliko priložnosti za nove podvige,v družbi
s teboj,ki se jih že v naprej veselim :cast: :cast1: :cast: :cast1: :cast: :cast1: .

:lauf:
Uporabniški avatar
 semjul
ZdravkoC napisal/-a:Končno sem se malo naspal in odpočil pa je treba -
seveda kam drugam kot na - Zimsko ligo na Pohorje :D
Informacija za Garminatorje (prosto po Vremenu)
Garmin FR 305 mi je zdržal 10 ur in 39 minut
kar je bilo za 58,35 km, vključno z malico pri Žoharju.
Po 45 km pa je svojega Garmina vključil Inot,
tako sva posnela celotno traso.
Podrobnosti in kakšna fotka - po oglasih :wink:

Ali je res potrebno oglaševati toliko idelkov :wink:, toliko časa :?:
Saj nismo imeli sponzorjev :D
 klopotec
Bravo Semjul. Dober smisel za humor.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ja, dečki
:arrow: Vreme me sprašuje za Šentiljsko pot
:arrow: Semjul za Kozjak
:arrow: Ciljam na Rokovnjaško pot
:arrow: Inot že vleče ven Haloško
:arrow: Z Zvonetom sem na zvezi za Pohorje
:arrow: Za v soboto se dogovarjam z MarkoR-jem za Pohorje-Šumik
:arrow: Ja kje vas je še več, saj je prav dolgocajtno
:wink: vse bo, reklame so pa že meni tečne, zakaj pa povem - po oglasih

:twisted: pa še Valentinovo je

:D doma imam pa Valentino :D
Uporabniški avatar
 50cent
Slike so fantastične, hvala da delite to dogodivščino tudi z nami, ki se je nismo udeležili :clap: .

Lp :)
Uporabniški avatar
 INOT
50cent napisal/-a:Slike so fantastične, hvala da delite to dogodivščino tudi z nami, ki se je nismo udeležili :clap: .

Mislim, da je čas, da se spraviš zraven na kakšno pustolovščino!
Uporabniški avatar
 50cent
Enkrat v prihodnosti pa bom res....INOT obljubim ali kot bi rekli še v mladih časih "častna Titova" :lol: :lol: .
Trenutno bi lahko "klubu jeklenih" le sramoto delal, tako da nima smisla siliti nekam kamor še nisem dorasel :oops: .

Uporabniški avatar
 zvone
50cent napisal/-a:Trenutno bi lahko "klubu jeklenih" le sramoto delal, tako da nima smisla siliti nekam kamor še nisem dorasel :oops: .

Pozdravljen "50 cent"!

Skromnost je lepa vrlina, toda "pretiravaš". Ti se nam kar pridruži. Prepričani smo, da "si nam že dorasel".

Lp. in lep dan še naprej! Zvone
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Da še malo zbudim tole temo
in vam pokažem, kdaj sem začel s Kozjakom
Slika
Uporabniški avatar
 50cent
Če sem pravilno prebral datum, sem takrat ko si ti začel z Kozjakom bil star celih 39 dni :shock: :shock: :shock: :rol: :rol: :rol: :lol: :lol: :lol:.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA