Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Radolca
ojla,
ali mogoče kdo ve, kje lahko pogledam, če sem prijavljen in sem plačal?
(mogoče neumno vprašanje :oops: )
Uporabniški avatar
 MarP
Hojla

Vplačaš preko neta na njihov račun, ki ga najdeš v originalnem italijanskem razpisu. Sprintaš prijavnico, jo izpolniš, skeniraš ter pošlješ po mailu. Malo predpotopno prijavljanje ampak takle mamo. :idea:
Vpogleda v prijave nimamo. Preventivno, ker če vidijo da prihajaš se bo kakšen u...l.

Pa DSM dobr se mej.
Marjan :lol:
Uporabniški avatar
 Susanne
tae napisal/-a:RoKo, je mogoče možno plačati prek skbneta (ne preko kartice) in jim po faksu poslati potrdilo o plačilu in prijavnico.

Hvala za odgovor, tudi komerkoli drugemu.

Jaz sem plačala preko nlbklika in je šlo. Po e-mailu sem jim poslala prijavo in sprintano ter poskenirano potrdilo o plačilu in so mi že isti dan odgovorili: Tutto bene per iscrizione "Maratonina di Gorizia", grazie e arrivederci!!
Upam, da to pomeni, da je vse OK, drugače gremo pa v Gorico na izlet pa na pir... :beer:

Lep pozdrav iz Mlake
Susanne
Uporabniški avatar
 Radolca
Marjan, sej prijavt se ni problema, sam hotu bi prevert, če sem res uradno prijavljen, da nam navsezadne sam na pir dol prletu :piti: tko kot je sussana napisala
Uporabniški avatar
 tae
Menda tudi jaz že prijavljen, Laufer vse zrihtal.

LAUFER, ŠE ENKRAT HVALA.

Ali obstaja kakšna varianta, da se vsi Slovenci, ali pa vsaj člani tekaškega foruma tam kje dobimo in skupaj masovno zastopamo Slovenijo. Ero, če greš, vzemi sabo zastavo TF.
Uporabniški avatar
 MarP
Radolca in ostali

Nč namo šli sam na pir. Bomo najprej Italjane nažgal, pol pa pir. :toast:
Kakšno dodatno informacijo dobiš pri: gospod Zmago Magajne, Gregorčičeva 11, 5000 Nova Gorica, tel.: 05/975 02 78, mail: magali12@volja.net. Je iz društva Filipides: Njega so sosedi prosili, če je lahko slovenski kontakt na naši strani meje. Še to, proga je popolnoma ravninska, tako da bo letelo ko hudič. Seveda vsak po svoje.

DSM :lol:
Uporabniški avatar
 Laufer
Ja sva prijavljena. Sem pa gledal lanskoletne razultate in nisem zasledil nobenega TF-jevca na listi.
Uporabniški avatar
 vanja
No, no, Laufer, enih par TF-jevcev nas je pa res bilo! Kdaj pa smo že kje manjkali? :D
Uporabniški avatar
 Laufer
vanja napisal/-a:No, no, Laufer, enih par TF-jevcev nas je pa res bilo! Kdaj pa smo že kje manjkali? :D

Gledal sem ne po imenih ampak po klubih in nisem zasledil nobenega. :cry:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

prijava in vplačilo štartnine uspešno opravljeni. Tudi že dobil potrditev od organizatorja. Torej, gremo. Za sopotnika je zaenkrat prijavljen Laufer. Še je nekaj prostora.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 Radolca
evo, tudi jaz sem vplačal prijavnino.
Se vidimo! :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Radolca
Zdravo,
potrdili so mi plačilo prijavnine za posoški maraton:

ok iscrizione maratonina di Gorizia 2008.

cordiali saluti

A kdo ve, kje je v Gorici ta trg CESARE BATTISTI? :shock: :?:
Uporabniški avatar
 ZEBRA
Mogoče ti bo najlažje najti ta trg, če si sam ogledaš lokacijo na

http://www.viamichelin.com

z zahtevo
country=italy
address=Piazza Cesare Battisti
postcode=34170 Gorizia

lp
Uporabniški avatar
 Radolca
zebra, hvala za informacijo ampak tam se nič ne najde.
bom že našel 2. marca!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA