Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 100jan
Fanči?
v soboto še en del ekipe osvoji rokovnjaški krog....potem pa ...100jan kaj je potem na vrsti :?:[/quote]
Jst bi najraje vidu, da so na vrsti toplice. Ampak,saj si grozila s kolesom v Novi grad. Kar si rekla si rekla in zdaj si ti ¨oče¨ tega projekta. Boš vidla, da tut oče ni simpl bit.
 fanči
oj fanči tukaj :lol:

projekt Vrhpolje - Novigrad ni grožnja to se bo zgodilo letos konec aprila...datum bomo prilagajali glede na vremenske pogoje 8)

kar sva rekli s pegy sva rekli :wink: ....bova pa veseli vsakega spremstva, če bo pa še kakšen filmček posnet pa sploh :laola

V Novigradu pa zabava :!: bom organizirala :lol:
spanje pa tudi ni problem...boste lahko počivali :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Cowboy
ROKOVNJAŠKA POT

jutri štart ob 7.30 pri gradiškem jezeru!!!
Uporabniški avatar
 športnik
100 jan, a imaš kakšno rabljeno vez viška Diamir Titanal 3, poznaš koga, ki ima? Rabim prednji nosilec glave... :cry: :cry:

Če kdo kaj ve, naj mi prosim javi!
Uporabniški avatar
 žine
Cowboy napisal/-a:ROKOVNJAŠKA POT

jutri štart ob 7.30 pri gradiškem jezeru!!!

Mraz boste imeli jutri fantje! Še sreča, da bo oštarija na Limbarski gori odprta, da boste lahko malo popravljali telesno temperaturo :D Srečno!
lpŽ
 janezu
žine skrbi te sam za nas moške,kaj pa vse punce ki pridejo :D če si za prvi del-do krofov(po ta pravi poti) se javi LP ju
Uporabniški avatar
 100jan
Jutr se obeta živahen dan na rokovnjaškem krogu. Vas pridem pogledat in slikat, pa ne se bat, sej ne bo tko velika fotka.
Jst sem pa dons mal po megli motovilu. Kaj se je porodilo?
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/J6dkDLi9B7M"> </param> <embed src="http://www.youtube.com/v/J6dkDLi9B7M" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> </embed> </object>
 Forest
pozdrav
Ja eno uspešno in hitro turo po rokovnjaški poti vam zelim :)
100jan a za jutri se velja-en slap,ej pa sej ni treba tko zgodi it a ne!
K videm da hodite vsi na rekreacijo v ranih urah-kot dons na rokovnjasko pot!
100jan dej se zvecer slisiva
Uzivajte :)
Uporabniški avatar
 100jan
Kje ste današnji rikovnjači? Koma ali izgubljeni?
Forest, naj te ne skrbi zgodnja ura ampak kaj drugega.
Danes ob 21h je na TV pika oddaja o težkomiselni (nasprotje lahkomiselni) hoji v hribe. AHTUNG! L.p.

Slika
Rokovnjači v pajkicah
 Simona T
Pozdravljeni.

Danes sem si šla z ostalimi ogledati del te poti. Za kaj več bo potrebno počakati na kakšen drug dan, saj se mi še pozna od drila čaz Dravski Kozjak. No pa tudi sicer vprašanje kako bi se izšlo, ker sem v Trojanah zgrešila in zavila na Evropsko peš pot, ki pa gre drugam. :oops:
Želim samo potrditi, da je pot res super, razgibana, lepa in res primerna za kakšen daljši trening. :)
Tako da tisti (in je vas kar nekaj), ki še oklevate, kar pogumno pot pod noge. :wink:

Sama se sigurno vrnem, da opravim s celim krogom.
Tebi 100jan pa hvala za rokovnjaško malico.

LP
Simona
Uporabniški avatar
 Cowboy
koma :lol:
morm priznat da me je zadeva kar presenetila. u bistvu sem kar pričakoval kaj takega. ni bil tolk problem kondicija, kot noge, ki res niso navajene na kaj takega. no sj ni tolk hudo, sam bolj nežno hodim po stopnicah :D

drugač mi je pa pot všeč. čeprav se na koncu kar vleče...

profil:
Slika

tehnični podatki:
Data Value Unit
Duration 7:36:15

Energy Expenditure 6329 kcal
Number of Heart Beats 65712 beats
Recovery -55 beats
Minimum Heart Rate 82 bpm
Average Heart Rate 144 bpm
Maximum Heart Rate 183 bpm
Standard Deviation 18,5 bpm

Minimum Speed 0,9 km/h
Average Speed 7,2 km/h
Distance 50,1 km

Minimum Altitude 300 m
Average Altitude 623 m
Maximum Altitude 956 m
Ascent 2000 m
Descent 1994 m
Slopes 6

glede na porabljene kalorije sem si zdej zaslužu ihanskega bracina-mastnega ane? kralj živali....
:lol:
Uporabniški avatar
 žine
Bravo vsem! Je luštn giro, se strinjam. Morda bi bilo nogam bolj prijazno če bi traso drugega dela poti malo prestavili na gozdne grebene desno od poti, pa čeprav ne grejo glih po mejah lukoviške občine. 6000+ kcal.....uauuuuu to je dobra kila makaronov! Dober tek :D
lpŽ
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Še moji podatki s Polarja:

Data Value Unit
Duration 6:58:30
Sampling Rate 5 s

Energy Expenditure 4895 kcal
Number of Heart Beats 55671 beats
Recovery -16 beats
Minimum Heart Rate 85 bpm
Average Heart Rate 133 bpm
Maximum Heart Rate 174 bpm
Standard Deviation 15,2 bpm

Zaslužil sem si manjšega brancina kot Cowboy.

:lol:
Uporabniški avatar
 100jan
Novica z Dunaja: Forest je novi dvoranski državni prvak na 3000m. Bom jutr merkov nanj. :P
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA