prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Vlajko
Junc, z veseljem bi se ti jutri pridružil, na žalost pa je bila tista sobota, ko sem se po pretečenem krogu javil v tej rubriki, tudi zadnji dan mojega teka. :oops:

Že več kot deset dni se me drži nekakšna viroza s povišano temperaturo, žal pa trenutno vse kaže, da bo še nekaj dni tako. :(

Se oglasim, ko bom končno ready. :!: :wink:
Uporabniški avatar
 SasoP
matej712 napisal/-a:
ales napisal/-a:Standardni krog do Vodic, mal počasneje kot pred tremi tedni.

tale standardni krog oz. skrajšano varianto (14km) sem preizkusil včeraj. Ne vem, zakaj so jeseni vse poti poravnali in nasuli s peskom, če so jih sedaj razkopali. Kot kaže vlečejo nek optični kabel. Prej povsem normalne makadamske poti so postale blatne (garantirano 5 cm blata, če preizkusite zdaj, dobite še 1 cm gratis), varianta Camel-Trophy :evil:

Potrjujem katastrofalne razmere, predvsem na odseku do "štal" in na prej romantičnem makadamu ob avtocesti - potrebna bo daljša suša, :wink: da se zadeve uredijo. Od bencinske črpalke v Voklem do Vodic je v redu.
Uporabniški avatar
 lime
Koliko je resnice v tem, da okoli Brda varnostniki ne pustijo teči?
Danes sem imel namen odteči en maščobni krog, pa mi je prijatelj odsvetoval , češ da v času predsedovanja ni dovoljeno teči okoli.
Tukaj vas je verjetno kar nekaj, ki mi boste lahko dali informacijo iz prve roke :) .
Uporabniški avatar
 matej712
Letos že 5x okrog Brda (skoraj vsak ponedeljek) - do sedaj nobenih problemov (videl nobenega varnostnika, zato pa veliko tekačev in sprehajalcev). Seveda bom preveril tudi danes.
 boki
Okrog Brda tečem 3x na teden, pa do sedaj še nisem opazil nobenega varnostnika in tudi nikoli nisem imel težav, ko sem tekel v času protokolarnih obiskov.
Uporabniški avatar
 Susanne
Okrog Brda tudi sama večkrat tečem, pa nikol nobenih problemov z varnostniki. Moj mož se je pozanimal, in ni nobenih omejitev, kar se tiče tekačev in sprehajalcev. Varnostniki menda so nekje, samo jaz jih še nisem videla. Sem pa enkrat tekla že po temi, ko mi je nasproti pripeljal avto. Seveda sem najprej videla samo žaromete, ko pa smo bili skupaj, sem videla, da je bil policijski avto z dvema policajoma, pa se ni nič zgodilo, onadva sta peljala naprej, jaz pa sem tekla naprej.

Lp
Susanne
 bokij
Tečem vsak teden, pa še nikol jih nisem srečal. Ob novem asfaltu proti glavni cesti, kjer je po novem parkirišče za uslužbence, so včasih odprta celo vrata, pa tudi tam nobenega. Oča tečejo v temi, pa tudi nobenega.

Do sedaj mi je pot prekrižala samo težko opazna vrvica od flexi-ja; beri lastnik na desni, pes levo na travi :evil:

LP, BojanJ
Uporabniški avatar
 lime
Hvala vsem za odgovore. Se bo treba počasi spraviti na kakšen krog :wink:
Uporabniški avatar
 matej712
Preveril stanje - lepše ko je vreme, manj je tekačev. :) In nobenih ovir za tek!
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
včeraj sem po daljšem času - mislim da me tam ni bilo od oktobra - spet tekla na ovalu. je prav prijala sprememba, ker sem 3, 4 mesece tekla po asfaltu. narava je le narava! :D :D :D :D

p.s. o kakšnih varnostnikih ne duha ne sluha :D
Uporabniški avatar
 matej712
Danes spet okrog Brda - vse modro (na tleh in v luftu), očitno so imeli kakšno srečanje tam - ampak aktivnosti na ovalu ni oviral nihče. :lol:
Uporabniški avatar
 MihaPR
zanimivo, bo potem letos dohtarski duatlon?
  • 1
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA