Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 RoKo
Parkiraš nekje blizu nekega bivšega mejnega prehoda in nato voziš za kakšno skupino dveh do treh vozil ki imajo reg. št SLO :Fslo in so potniki v vozilu podobni tekačem. :wink: Če se oni seveda ne zanašajo na isto finto. :lol:
Uporabniški avatar
 MitjaG
Kje je najlažje prit do trga cesare battisti je fajn videt na googleearthu. Sicer pa je trg skoraj v centru Gorice. Če pridete po avtocesti na MMP Vrtojba zavijeste na italijanski strani z avtocete ven na krožno križišče in prvi izvoz ven iz krožnega. Nato samo naravnost skozi prvi semafor, mimo eurospina in v naslednjem semaforju desno, nato pa samo naravnost in se znajdete v centru gorice- na trgu (po domače travnik) Za orientacijo vam je lahko goriški grad - trg je tik pod njim. Nekje tam okoli je najlažje parkirat, potem je pa še kakih 5 min do starta. Najboljš da vprašate kje je trg cesare battisti¸.
lp
Uporabniški avatar
 Radolca
RoKo napisal/-a:Parkiraš nekje blizu nekega bivšega mejnega prehoda in nato voziš za kakšno skupino dveh do treh vozil ki imajo reg. št SLO :Fslo in so potniki v vozilu podobni tekačem. :wink: Če se oni seveda ne zanašajo na isto finto. :lol:

na koncu koncev se bomo samo med seboj opazovali, kdo ima večji takoimenovani "tekaški nasmešek" :lol:
 Puskin
Oj!
js sem se tudi odločil da grem...
komu naj zdej pošljem prijavnico g.Zmagotu,direktno njim al je vseeno?
preko pošte se da normalno plačat?

LP!
Uporabniški avatar
 Radolca
Puskin napisal/-a:Oj!
js sem se tudi odločil da grem...
komu naj zdej pošljem prijavnico g.Zmagotu,direktno njim al je vseeno?
preko pošte se da normalno plačat?

LP!

na pošti so mi rekli, da lahko plačam pri njih, če sem pri poštni banki. moral sem plačati preko banke,
raje Zmaga pokliči :D
 Puskin
Evo sem ga poklical pa sva se zmenla, da kr njemu vse pošljem 8)
Uporabniški avatar
 Radolca
odlično, se vidimo in odlaufamo en rekord :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Radolca
MitjaG napisal/-a:Kje je najlažje prit do trga cesare battisti je fajn videt na googleearthu. Sicer pa je trg skoraj v centru Gorice. Če pridete po avtocesti na MMP Vrtojba zavijeste na italijanski strani z avtocete ven na krožno križišče in prvi izvoz ven iz krožnega. Nato samo naravnost skozi prvi semafor, mimo eurospina in v naslednjem semaforju desno, nato pa samo naravnost in se znajdete v centru gorice- na trgu (po domače travnik) Za orientacijo vam je lahko goriški grad - trg je tik pod njim. Nekje tam okoli je najlažje parkirat, potem je pa še kakih 5 min do starta. Najboljš da vprašate kje je trg cesare battisti¸.
lp

Mitja, hvala za informacijo! Bomo našli! :driver:
 LEON RO
Bok TF.Moral bi vplačat štartnino za tri Trebanjske DTP-jevce.Imam št. računa, me pa na banki terajo, da moram povedat še banko in naslov in SWIFT.Mi lahko kdo pomaga.V primeru pozitivne rešitve bom dal Tiniju za pivo.L.p.
Uporabniški avatar
 Laufer
Prioriteta valute obremenitve:
IBAN oz. račun prejemnika: IT20H0862212400000000835213
Ime in priimek ali popoln naziv firme: GRUPPO MARCIATORI GORIZIA
Naslov prejemnika: VIA CIPRIANI 69
34170 GORIZIA
Država: 380
SWIFT oz. BIC oznaka banke: CCRTTIT2T96
Klirinška koda:
Naziv banke: CRA LUCINICO FARRA CAPRIVA
Naslov banke prejemnika: GORIZIA
Država: 380
Swift posredniške banke (Banka preko):
Stroški plačila: SHA Deljeni stroški

Tole sem plačal preko KLIKA in je šlo. :?: Pa je Tini zaslužil pivo na moj račun :lol:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Tko,

na tekmo bolj ali manj pripravljen. Še dva resna treninga: jutri klanci in v četrtek 400-ke, potem pa bo.

Za prevoz se pa lahko še dogovorimo.

Lepo trenirjte in, se vidmo v nedeljo na štartu.

MatjazV
Uporabniški avatar
 bobr
MatjazV ena offtopic: kdaj in kam greš na 400ke v četrtek?
Uporabniški avatar
 tini
bobr napisal/-a:MatjazV ena offtopic: kdaj in kam greš na 400ke v četrtek?

Vem, da ni taprava tema - samo jaz imam 400-ke v planu danes na ZAKu.

V planu je 20 ponovitev, pa se 20 easy krogov vmes, po sistemu en interval, en na easy za umiritev pulza..
Pa seveda par km za ogrevanje in iztek.

Racunam, da bom startal okrog 16:30.

Lp

P.S. Leon - hvala za pivo :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA