Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 dragons
Ero ,čestitke za tvoj 500 prispevek. Kapo dol !
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
Smrk, smrk, qua nej pa zdej za gala silvestrski večer ublečem, k ni majčke :cry:
Uporabniški avatar
 Z*
Miislim, zdaj vas imam pa dosti. Ne morem več gledati, kako naročujete te majčke - še meni, prosim, in to 2 majcki, velikost S (ženski model, prosim!) :lol:
 Jože
Prav hecni ste mi s temi majicami in tekaškimi strategijami ( ni strategije, samo teči je treba ), samo.... v nečem pa tudi moraš teči. Daj Ero pa naroči še meni dve L (kaj vem ali pa XL), kaj veš kdaj prav pride.

L.P. Jože
Uporabniški avatar
 Dule
Ero napisal/-a: boš videl, s kakšnim užitkom boš tekel v njej.

Ja adrenalin bo 100% večji :D 8)

Ero napisal/-a:majice bodo sponzorirane! o podrobnostih se še pogovarjamo a cena bo gotovo zelo ugodna mogoče se bomo dogovorili tudi za kake druge ugodnosti...

Super :wink: !! Mislim pa, da ko bodo sponzorji spoznali kako resno mislimo in nas bo vedno več, se bodo še tepli za nas 8) ...

AndrejaT. napisal/-a:Smrk, smrk, qua nej pa zdej za gala silvestrski večer ublečem, k ni majčke

Jaz ti dam z veseljem kako majčko (jih imam kakih 50 iz prejšnjih tekov). Bodypaint bi bilo pa le malo neprimerno glede na mraz, ali pa se motim?
Uporabniški avatar
 5rca
Ero živjo!

Sem naredila malo reklame za majice med tekačicami. Naročam še dve, velikosti S.

Pozdrav!

:D
Uporabniški avatar
 mitsch
Samo za kake dva tedna sem pozabil na tale forum (služba huda, da bodo lahko prazniki daljši-upam, da tudi treningi)
in ko pridem nazaj, sem skoraj vse zamudil.

Še zame eno majčko, velikosti M!
Uporabniški avatar
 miro
Ma dobro ERO

Bom pa še jaz naročil eno majčko velikosti L ali M -odvisno od velikosti modela. Upam , da si me že tolikokrat videl , da boš lahko sam ocenil pravilno velikost.

Vsekakor pa sem kandidat za tekaški "dres " malo boljše kvalitete.
Se o tej temi še slišimo.

Lp !
Miro
Uporabniški avatar
 ero
miro napisal/-a:Vsekakor pa sem kandidat za tekaški "dres " malo boljše kvalitete.

ravno danes smo imeli prve pogovore na to temo in mislim, da bo spomladi stvar izvedljiva brez težav. mislim na pravi tekaški dres - majčka ter hlačke ali pajkice.

kaj več o tem pa v bližnji prihodnosti v svoji temi...
Uporabniški avatar
 bojanu
Že tekaška majica (iz dobrega materiala, da vzdrži pogosta pranja in kvaliteten tisk, tudi če je draga ) bi bila super, če je pa še spodnji del zraven, pa toliko bolje.
Za po teku pa v lepo bombažno majčko, da bomo padli v oči :D
Uporabniški avatar
 simi
Hoj Ero!

TUdi jaz naročam majico, velikost naj bo M.

Na forumu sem nova, prebiram pa ga že kar nekaj časa..sramežljivost končno premagana :oops:

Drugače sem 'odvisnica' :wink: kot vsi na forumu!

LP,
S
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA