Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Če se bo desetka tekla na Jesenicah bo to super, ker desetke nisem še nikoli tekel- razen SAM-a, ki pa je precej gor in dol in zato še nimam pravega rezultata na tej razdalji. Pridem le če ne bom imel drugih obveznosti.
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Lepo Bojan, sicer imaš zelo veliko možnosti za izboljšanja svojega osebnega rekorda. Proga je zelo enostavna :lol: :lol: . Prvih pet km se rahlo vzpenja in spušča, drugih pet km pa se rahlo spušča do konca :twisted: .
Zato kar pogumno tisti, ki bi radi izboljšali rekord....

PRIDITE
Uporabniški avatar
 EVicA
Ajoj, tega sem si želela že en čas na Jesenicah, ampak ravno tole zimo tekla praktično nič, 15.3. bo pa tu en dva tri.
 ZSJgaber
Pozdravljeni,

no Mariolino je dal mal narobn link. Juri kliknite www.zsport-jesenice.si in bo poleg ostalih informacij vidno tudi kje boste tekli.

lp Gaber
Uporabniški avatar
 tae
Ni še jutri. Razpis je že. Zadeva mi je zelo zanimiva, celo bolj kot Soline, ki so 1 dan kasneje. Pa še tam ni pravo tekmovanje. To bi bil lahko dejanski test koliko sem kaj izgubil na hitrosti od lanskega ljubljanca.
Uporabniški avatar
 zajc
Jeeej... pridem 99,99999999%
Tudi če mi ena noga fali :)
Uporabniški avatar
 vencelj
Mnenje: ker gre za "pravo" tekmo, bi bilo bolje pri trojkah seštevati čase kot pa da pridejo skupaj v cilj. Če bi bilo tako, bi sedaj že vsi hiteli s sestavo ekip, tako pa marsikomu niso zanimive... :?:
Je pa tek dobra ideja, v zgornjesavski dolini se tega manjka, Ferlic je prav v terminu nekje marca iskal tekmo za GP v kakem "novem" okolju. Škoda, pa morda drugo leto.
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 miro
Ko smo že ravno pri trojkah, bi mogoče na ZSJ premislili in naredili trojke po skupni starosti tekmovalcev npr.kategorija trojke do 130 let in nad 130 let, bi bilo bolj zanimivo in tudi starejši bi lahko pričakovali solidno uvrstitev.
Drugače pa lepo, da se stvari premikajo!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Pa so se le stvari premaknile Miro :wink: .
Prav luštno bo, zelo enostavna proga, lep ambient, zato ne veliko premišljevati, ne bo vam žal :lol: :lol: .

Zajc, tebe pa čaka še ena nagrada pri meni :wink: .

Lp
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Kdor se ima namen pridružiti tem teku oz. tekmi, se lahko dogovorimo ta vikend za en trening po tej progi.........Po želji :roll: :?:

Lp
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Še nekaj v zvezi teka.
Okrepčevalnica bo na petem km, za malico bodo pa hude tesetenine :wink: .

:juhuhu:
Uporabniški avatar
 Radolca
oj, kje ja pa štart in kje cilj?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA