Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

v četrtek ob 16:45 bom na stezi na kodeljevem. V planu imam cca 15 x 400m, za pribl. 75-80 sec.

Ero in še kdo, ki bi se mi pridružili, povejte če vam ustreza ta termin. Tempo in vmesni počitek pa bomo prilagodili.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 NANIKA
Najboljše je, da pustimo avte na SLO strani, oziroma moramo ugotoviti, katera št. bo v nedeljo prišla v poštev. :lol:
Uporabniški avatar
 Radolca
to je pa res "kruta" varianta.
Tolk, da tisti ki (še) kadite (za razliko od mene, ki že dva meseca ne), preko meje nimate kaj tega počenjat :nono:
Uporabniški avatar
 tae
vencelj napisal/-a:Omejitev prometa v Gorici (sodo-liha varianta) zaradi onesnaženosti zraka :!: :?: :bum:
lp, vencelj

Halo, kaj je to. Vencelj daj povej kaj več o tem, če veš, da me ne bodo italjanski karabinjeri tam zahaklali.
Uporabniški avatar
 NANIKA
Je pa res, da je že nekaj dni tam grozna megla, pa upajmo, da se bo do nedelje razkadila, zato je baje tudi ta omejitev.
Uporabniški avatar
 vencelj
tae napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Omejitev prometa v Gorici (sodo-liha varianta) zaradi onesnaženosti zraka :!: :?: :bum:
lp, vencelj

Halo, kaj je to. Vencelj daj povej kaj več o tem, če veš, da me ne bodo italjanski karabinjeri tam zahaklali.

Nekaj je na najdi.si novicah (video 24.ur.com- Italijani za, Slovenci proti).
Uporabniški avatar
 tae
Očitno je govora za prihodnost, mislim da to nedeljo še ne bo veljalo. Še dobr.
Uporabniški avatar
 vencelj
http://www.nova-gorica.com/index.php?&i ... 3=gids&j4=

Sporočilo z datumom 22.2.08, torej je že v veljavi! Tako sem tudi razumel tisto, kar sem slišal danes v eni od informativnih oddaj (nisem prepričan, ali na RTV ali na POP-TV :? ).
lp, vencelj
 Puskin
ja kr precej nevšečne razmere...
sicer tu na obali se je zdej megla malo razkadila, upajmo da jo do nedelje odpiha.

sicer pa če bojo letos na Olimpijskih v Pekingu, kjer je še veliko bolj onesnažen zrak, lahko tekli maraton bomo pa ja tudi mi polovičko v Gorici zdržali 8)
Uporabniški avatar
 NANIKA
Mene pa bolj skrbi, da ne bom svoj drugi mali maraton pretekla spet v dežju.
Uporabniški avatar
 Radolca
hehe Nanika,
a je bila lanskoletna izkušnja iz Ljubljane slaba in mokra?
Meni je pa prav vseeno, če bom spet premočen do kože, kar bom tolk al tolk!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA