Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ton
Hribovc, a bi za popolne začetnike opisal, kako zgleda ena takale masovna tekma?
Mene kar panika prime, ko pomislim, da nas (še cincam) bo tam 1000 skejtalo po trasi, na kateri ni kje prehitevat, in kdor se zakolje pri štartni poziciji ali nedajbože pri mazanju jih bo veselo poslušal 'bejž, marš, hop hop'...
Odnovno vprašanje: so tile smučarski tekači bolj po vzoru zagriženih kolesarjev ali malo bolj uvidevnih tekačev?
Uporabniški avatar
 dzordzi
zivjo!
tele masovni maratoni niso noben bavbav, na startu je sicer guzva,ampak kje pa ni ce je tok ljudi, potem se pa hitrejsi naprej zapodijo osatli se pa razvrstijo po svojih sposobnostih in ce si hitrejsi je proga dost siroka da se da tud prehitevat :D , taka da ni hudga...
Uporabniški avatar
 vencelj
Letošnjo zimo, takšna kot je, še nisem stal na tekaških smučeh, lani 2-krat, sem pa veliko več tekel na smučeh začetek leta 2006, ko sem se udeležil 7-ih tekem, med drugim tudi Hotedršice, Bloških tekov, Trnovskega maratona in teka Vojsko...saj drugače je bilo čist OK, prav potegnilo me je v smučarski tek, mi je pa začela presedati tista gužva na štartu. Prireditev je bila množična, pa še zdaleč ne tako, kot pred leti (Bloke, Trnovski maraton), ampak takrat so poznali samo klasiko. Smuči lepo naravnost, vzporedno...rabil si veliko manj prostora, sedaj pa vse križem in počez, palice, smuči, noge. Lani sem v pričakovanju sezone razmišljal, da bom (zaradi družbe, spremembe terena, lepih in dobro pripravljenih prog itd.) na tekme hodil, vendar se ne bi prijavljal, ne bi tekel v gužvi ampak bi lepo sam, za rekreacijo odtekel X kilometrov. No, saj potem itak ni bilo nič s snegom, tako kot tudi letos ne...
lp, vencelj

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA