Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 NANIKA
Izkušnja ni bila slaba, je bila pa full mokra. :roll: Sej bom tudi jaz mokra tako ali drugače, če bo sonce al pa dež. :wink:
Uporabniški avatar
 Radolca
tudi jaz pred lanskim LJ maratonom če nisem bil nikoli tako moker, od dežja mislim.
Lani v Ljubljani pa sem bil pravi "povodni mož" :D
Uporabniški avatar
 tae
Ero je dal gor 2 zemljevida za lažjo orientacijo. To je super. Vseeno pa me zanima, če obstaja kakšna varianta, da se vsaj nekateri dobimo prej z avtomobili v slovenski Novi gorici in potem v koloni vozimo do štarta v Italiji.
Uporabniški avatar
 vanja
Vremensko poročilo: v Gorici ni več tiste zoprne megle, sicer je oblačno, a zrak je mnooogo boljši! Tako da ni skrbi za nedeljo!

LP, Vanja
Uporabniški avatar
 MatjazV
tae napisal/-a: Vseeno pa me zanima, če obstaja kakšna varianta, da se vsaj nekateri dobimo prej z avtomobili v slovenski Novi gorici in potem v koloni vozimo do štarta v Italiji.

Hoj,

ni problema. Jaz štartam iz Ljubljane ob 6.45, pa se lahko kje v N. Gorici srečamo.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 tae
Matjaž, odgovoril sem ti na zs.
Uporabniški avatar
 tini
Ojla,

Zaradi lazje poskodbe me ne bo v Gorico.

Torej, ce se koga zanima udelezba na tem polmaratonu se lahko zmenimo za menjavo prijave - zs
Uporabniški avatar
 tae
tini, škoda. Le hitro okrevaj, Ferarra bo kmalu.
Uporabniški avatar
 milkec
tini napisal/-a:Zaradi lazje poskodbe me ne bo v Gorico.

Tini... Že zadnjič sem ti rekel, da če me ne moreš premagati, da lahko poveš naravnost, ne pa da iščeš tisoč izgovorov (zavezovanje superg, intervali dan poprej, poškodba...) :twisted: :twisted: :twisted:

V glavnem... hitro okrevaj!
Uporabniški avatar
 dannae
milkec napisal/-a:
tini napisal/-a: Zaradi lazje poskodbe me ne bo v Gorico.
Tini... Že zadnjič sem ti rekel, da če me ne moreš premagati, da lahko poveš naravnost, ne pa da iščeš tisoč izgovorov (zavezovanje superg, intervali dan poprej, poškodba...) :twisted: :twisted: :twisted: V glavnem... hitro okrevaj!

ja tini, al pa, da si ves popraskan od robidovja :wink: (LMPRESS)
hitro okrevaj in čuvaj se. saj veš ktere flaše so v igri... :drink
pozdravček
d
Uporabniški avatar
 tini
dannae napisal/-a:ja tini, al pa, da si ves popraskan od robidovja :wink: (LMPRESS)
hitro okrevaj in čuvaj se. saj veš ktere flaše so v igri... :drink
d

Stvar ni tako grozna - rahlo sem jih skupil pri fuzbalu. Mal čutim bolecino v kolenu, tako, da ne bom reskiral (navsezadnje me marca cakata se dva maratona + sezana) in si seveda privoscil kaksen dan pocitka :) .
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hmm,

zdej pa res ne razumem več teh Italijanov. Poglejte tale link o zapori prometa v N. Gorici zaradi onesnaženosti zraka: http://www2.comune.gorizia.it/ufficinew/ambiente/blocco_traffico.php

No, so vsaj dodali tudi nekaj besedila v slovenščini: "Z jutrišnjim dnem bo v Gorici zacela veljati popolna zapora prometa. Stopnja prašnih delcev v zraku je namrec že deveti dan zapored presegla dovoljeno koncentracijo, tokrat z izmerjenimi 64 mikrogrami na kubicni meter. Zapora cestnega prometa bo veljala med 9.30 in 12.30 ter med 15.30 in 18.00 vse dokler se ne bo koncentracija prašnih delcev spustila pod 50 mikrogramov na kubicni meter"..

Rešitvi sta dve:

1. Pridemo v NG pred 9.30 in odidemo pred 15.30 ali pa po 18. uri
2. Parkiramo na SLO strani, v Gorici

Predlagam, da se dobimo v nedeljo okoli 8. ure nekje v Gorici, spijemo kofetka in se zmenimo.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 NANIKA
Informacije iz prve roke:
- promet danes ni bil omejen (so table na vstopih v mesto, vendar so bile prekrite)
- na tablah je napis tudi v SLO
- mislim, da glede na to, da bo v nedeljo sonce, bo zrak OK
Uporabniški avatar
 tae
MatjazV napisal/-a:Pridemo v NG pred 9.30 in odidemo pred 15.30 ali pa po 18. uri

Ta varianta mi je všeč. Itak je štart ob 10h, kar pomeni, da je potrebno biti prej tam. Limit proge je itak 2h in pol, kar pomeni do pol enih. Potem gremo še na pijačo in imamo še vedno dovolj časa do 15:30.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA