- 29 Feb 2008, 07:51
Uradno zdravljenje je ena velika bedarija, ki ima v končni fazi zelo zelo škodljive stranske učinke. Stvar se pa da obvladat brez zdravil s pravilno prehrano in gibanjem. To zagotovo vem iz lastnih izkušenj. Sicer me ne bi videli na tekih. Ker pa je to povezano z mnogo žive presne hrane, bi to lahko spet vznemirilo vsejedce. Če pa koga zanima moja izkušnja se mi res lahko javi na zasebno pošto. Vendar naj nihče ne pričakuje, da bo lahko jedel tako kot je jedel do sedaj. Potem mu res lahko pomaga samo uradna medicina, ki pa mu žal ne more pomagati.
PATRUSA napisal/-a:Bolezen spada med revmatološka obolenja,polek analize simptomov se preiskuje tudi kri:pri večina bolnikih so prisotna protitelesa(rf-revmatoidni faktorji),rentgensko slikanje,pri ostalih tudi punkcija prizadetega sklepa.Zdravljenje je odvisno od simptomov in napredovanja bolezni,pri blažjih oblikah protibolečinska zdravila,mirovanje ter vaje za ponovno pridobitev gibljivosti ter moči.Skratka nesteroidna protivnetna zdravila.Toplotna terapija,razgibavanje,fizioterapija,ter pripomočki v hujših primerih(ortopedskimi)terapevtski uz itd...
v fazi napredovanja pa inekcije kortikosteroidov.Bolezen ni ozdravljiva lahko pa se izbolša do te mere da težave popolnoma ali delnoma izginejo.
Uradno zdravljenje je ena velika bedarija, ki ima v končni fazi zelo zelo škodljive stranske učinke. Stvar se pa da obvladat brez zdravil s pravilno prehrano in gibanjem. To zagotovo vem iz lastnih izkušenj. Sicer me ne bi videli na tekih. Ker pa je to povezano z mnogo žive presne hrane, bi to lahko spet vznemirilo vsejedce. Če pa koga zanima moja izkušnja se mi res lahko javi na zasebno pošto. Vendar naj nihče ne pričakuje, da bo lahko jedel tako kot je jedel do sedaj. Potem mu res lahko pomaga samo uradna medicina, ki pa mu žal ne more pomagati.