prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 luzr
@zajc: Poskusiš lahko v triatlonskih trgovinah.
Ali iščeš pas z majhnimi plastenkami ali pas z vodnim mehom?
Nahrbtne vodne mehove s prostornino približno 1.5 litra te verjetno ne zanima.

http://www.vizijasport.si/s_p__D.php?NIVO=99 Za približno 46€ pas z vodnim mehom.
V primerjavi s tem je Fuel Belt v podobni izvedbi smešno poceni. (cca 15 do 25$).
Uporabniški avatar
 zajc
luzr napisal/-a:@zajc: Poskusiš lahko v triatlonskih trgovinah.
Ali iščeš pas z majhnimi plastenkami ali pas z vodnim mehom?
Nahrbtne vodne mehove s prostornino približno 1.5 litra te verjetno ne zanima.

http://www.vizijasport.si/s_p__D.php?NIVO=99 Za približno 46€ pas z vodnim mehom.
V primerjavi s tem je Fuel Belt v podobni izvedbi smešno poceni. (cca 15 do 25$).

Iščem pas z majhnimi plastenkami :bum: iz treh razlogov:
- 0,5 litra mi je ravno dovolj (na meji) za 2-3 ure teka
- plastenke so/bodo ravno prava "merica", da ne goljufam in ne popijem preveč
- pas ne skače (no, naj ne bi :roll: )
Uporabniški avatar
 pajo
Kolesarstvo Čerin stavba Diamant 10€ zraven še prostor za ključe ,robce in kaka malenkost . Ni napačna zadeva.
Uporabniški avatar
 zlopi
... jaz sem kupil tukaj in sem dobil hitro pa tudi zelo uporaben je zame, edino velikost sem naročil malo preveliko, ampak sem tudi to uredil.

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 mirc1
Se strinjam z zlopijem .Fina zadeva.
Uporabniški avatar
 AVI
Jest uporabljan tole zadevco od powerbara
in mi odlično služi. :D ...tako da sem zelo zadovoljen, kajti prej sem imel vedno težave s skakajočimi flaškami po mojem hrbtu. Taka zadevica kot je od powerbar-a mi v trenutnih vremenskih razmerah zadošča za do 2 h teka. :D Za kaj daljšega in bolj hribovskega pa camelbag...
Uporabniški avatar
 iverson
Kje bi to pri nas kupil? Ali pa na kateri strani se da naročiti? Mislm na fuelbelt.
Uporabniški avatar
 Susanne
iverson napisal/-a:Kje bi to pri nas kupil? Ali pa na kateri strani se da naročiti? Mislm na fuelbelt.

Nekaj nas je, ki smo identično zadevo, samo v sivi barvi, kupili v Koala Sport na Bledu. Na njihovi internetni strani je nisem našla v ponudbi, vem pa , da jo imajo, tako, da ti priporočam, da pokličeš, če nisi kje blizu doma.

http://www.koala-sport.si/

Pa srečno

Susanne
Uporabniški avatar
 flikca
zlopi napisal/-a:
zlopi napisal/-a:... jaz sem kupil tukaj

... izgleda pa takole

Lp, zlopi

Meni je bil tudi ta ful všeč ko sem kupovala, vendar se mi je zdel nakup iz tujine čist preveč zapleten :oops:
Uporabniški avatar
 zlopi
flikca napisal/-a:
zlopi napisal/-a:
zlopi napisal/-a:... jaz sem kupil tukaj

... izgleda pa takole
Lp, zlopi

Meni je bil tudi ta ful všeč ko sem kupovala, vendar se mi je zdel nakup iz tujine čist preveč zapleten :oops:

... ma jest sem samo izpolnil naročilni obrazec in počakal na potrditveni mail s podatki kam naj nakažem denar, ga nakazal preko i-net Banke in počakal par dni ter dvignil na pošti, brez kakšnih komplikacij.
Lp, zlopi

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA