Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

marjan
Ekipo TF 1 torej sestavljajo:
- Cveto
- Vencelj
- T1
- Marjan

Ekipa TF 2 se je začela tudi že sestavljati
- bokij

Kot pa že rečeno, poškodbe in odstopi so vedno možni, pa komu mar če kaj spodleti v ekipi. :D

Kar pa se poti dol tiče. Je res, da je prosto po Prešernu dol, vendar pa vzameš pot vedno isto- ko jo poznaš.

Če kdo želi, se lahko zmenimo in pokažem eno od poti dol.

Če pa je sneg, je pa še bolj prosto dol :wink:

Dobro trenirajte, izgleda da bomo letos še gazili
Marjan
Uporabniški avatar
 AVI
Z veseljem bi se priporočal za kakšno vodeno pot..... :D
Uporabniški avatar
 elingr
razmere kot kaze le ne bodo tako roznate!!!! :evil:
Uporabniški avatar
 firbec
vencelj napisal/-a:Res pa pogrešam podatek, kje se lahko tekmovalci prijavijo in kje oz. na kakšen način lahko plačajo prijavnino.
lp, vencelj

Razpis za 12 ur Kališča
Tekmo prirejamo že devetič, kakšnih drastičnih sprememb pa nismo uvedli.
Do tekme je še en mesec, zato ste vabljeni na Kališče (izlet ali trening), kjer lahko plačate startnino, prijavnico lahko prinesete s sabo (dosegljiva na www), ali pa jo izpolnite v koči na Kališču.
Plačate lahko tudi na štartu, vendar bo takrat dražje (vzrok so dodatne organizacijske težave - majice, nagrade,...)
Če ni kaj jasno, vprašajte!
LP Marjan
Uporabniški avatar
 Dule
:D :D khm za TF Ž ekipo, ki ne bo obremenjena z rezultatom, se tudi jaz javim. Naš adut bo sproščenost.. :D :D
Uporabniški avatar
 T1
Dule napisal/-a::D :D khm za TF Ž ekipo, ki ne bo obremenjena z rezultatom, se tudi jaz javim. Naš adut bo sproščenost.. :D :D

Ja Dule, ti verjamem. Tudi jaz bi bil v ženski ekipi zelo sproščen :lol: .

LPT1
Uporabniški avatar
 AVI
Dule napisal/-a::D :D khm za TF Ž ekipo, ki ne bo obremenjena z rezultatom, se tudi jaz javim. Naš adut bo sproščenost.. :D :D

....v tako ekipo se z veseljem javim še jaz.... :D ....
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
marjan napisal/-a: Če kdo želi, se lahko zmenimo in pokažem eno od poti dol.

A tadolgo :?: :D
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Na to dirko tudi mene mika. Samo me skrbi da bi si zvil gleženj. Ko tako hodiš ene 10 ur začneš navzdol "klecat" in takrat se ti hiter zvije.
 marjan
AVI napisal/-a:Z veseljem bi se priporočal za kakšno vodeno pot navzdol

V nedeljo po zimski ligi lahko koga peljem zadaj dol. Torej start na Kališču ob cca 9 45. Bo v redu. :D

p.s.
Ni pa to edina možnost. Računam, da bi drug teden kakšen dan skočil na Kališče ob 15 45 uri, pa zopet lahko peljem koga dol zadaj.

Še javim točen dan,
Marjan
 marjan
ZdravkoC napisal/-a:
marjan napisal/-a: Če kdo želi, se lahko zmenimo in pokažem eno od poti dol.

A tadolgo :?: :D

Zdaj si me pa našel :wink:

Bojan Ambrožič napisal/-a:Na to dirko tudi mene mika. Samo me skrbi da bi si zvil gleženj. Ko tako hodiš ene 10 ur začneš navzdol "klecat" in takrat se ti hiter zvije.

Bojan ti kar pridi, bo bolj veselo. Gležnji so res v nevarnosti, vendar na 12 ur je le precej počasnejši tempo. Važna je ekonomičnost gibanja, da človek hrani energijo :D
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
marjan napisal/-a:
AVI napisal/-a:Z veseljem bi se priporočal za kakšno vodeno pot navzdol

V nedeljo po zimski ligi lahko koga peljem zadaj dol. Torej start na Kališču ob cca 9 45. Bo v redu. :D

To misliš pod žičnico, pa po grapi navzdol?
Uporabniški avatar
 Dule
T1 napisal/-a:

Ja Dule, ti verjamem. Tudi jaz bi bil v ženski ekipi zelo sproščen :lol: .

LPT1

T1 narobe, ni bilo mišljeno ženska ekipa ampak zadnja ekipa po hitrosti zato zadnja črka abecede :wink:

Zaenkrat je še prostor v ekipi, T1 če te kljub temu še vleče sproščenost.. :D

Torej trenutno Tekaški Forum - Ž ekipa:
-Dule
-Avi
-MihaPR? (upam da se odločiš, nič premišljevati Nta ti ne bo prav svetovala :idea: )
-?? (bogata ponudba velja do zasedbe mesta :) )
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA