Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ales
Ej, ne vem, če je zadje dni pri nas kdaj tako lilo, kot ob napovedani 18.45 uri!?

Seveda sem spet malo zamudil. Barb, LojzeP, Marathon in Matevž pa so bili seveda ob dogovovjeni uri že na Brdu. Le v enih čudnih formacijah so se postavili! Aja, ampak za Barb smo pa naročili eno spešl orenjsko mavrico. No ja, tudi ona nam je z ljubljanskega konca prinesla eno presenečenje!

In ko sta na Brdo prišla še Pia in Ero sta se oblikovali dve skupini. Ena za tečt, druga za (takojšnjo)analizo. Mi, ki smo imeli še toliko nejasnosti za dogovorit o prvem pikniku na Rakitni smo zasedli najboljše mize v Brunarici.

In se je začelo. Seveda je prišel tudi Bor, saj se brez njega ne začne nobena analiza. Smo dočakali tudi tekače. In kar na lepem je padel biser današnjega večera-pretečt slovensko pešpot E6! Večino časa smo posvetili maštanju o etapah, druženjih in organizaciji teka od Radelj do Ankarana. Zanimivo, emocij polno in zavezujoče čvekanje o prihodnjih tekaških dogodkih. Se prav veselim vseh naslednjih druženj!
Uporabniški avatar
 lojzeP
Jest samo tolko vem, da se mi danes ni dalo tečt kaj dosti, ko pa je še dež zatežil, nisem bil pri stvari sploh.
Sej , če bi vedel, da bo bolj, bi morda še - tako pa - se je zgodilo po božji volji.

Hvala za daljši spanec :D :D

2x LP

P.S. se zna zgodit, da bom mel jutri popravnega ( Brdo jasno )
Uporabniški avatar
 ero
Lojze, sem te nadomeščal, ko sem dihal na škrge med dvema profijema - Tomažem in Matevžem :D

no, saj ni bilo panike. kljub dokaj hitremu tempu smo našli čas in sapo za klepet in kratke nujne postanke in naredili krog v tričetrt ure. je bilo pa kar vlažno, ja. a če pomislim, kakšna poplava je bila na cesti, ko sva se s Pio vozila na Brdo, se spogledovala in si mislila, da danes pa res ni šans za kak tek, se je zelo v redu izteklo, aneda?

analiza je bila temeljita. všeč so mi sestanki, ki rodijo nove ideje in te potegnejo naprej. E6, prihajamo!
Uporabniški avatar
 lojzeP
Se je meni kar zdelo Ero, da si bil ti zadnje čase nekam malo prisoten na našem koncu. A si vidu, kake ideje letijo kar po zraku - vpliv Brunarice in prijetne družbe. 8) 8)
Pa še čarovnija s tekom ( sad ga vidiš, sad ga ne vidiš - dež jasno ) se vam je dobro izšla.
Ni kaj, bo treba večkrat prit , pa ponovit :D :D

2x LP
Uporabniški avatar
 Barb
:cry: :cry: :cry: :cry: :-(( :-(( :--(
Polomija od včerajšnjega treninga na Brdu,bi se lahko reklo,kar se mene tiče:
:arrow: najprej seveda dež,ki je pokvaril naš trening(že res da so nekateri tekli-sam,sm pač najšibkejši člen,pa morm mal pazit nase)
:arrow: ja pa še neki,CRKNU AVTO,ko sm pripeljala iz avtoceste na Celovško.Mislim podrobnosti-brezveze

Edino dobro včeraj:
:arrow: tiste rdeče kroglice od Aleša-hvala :cast1:
:arrow: dobra družba,ki se je zaključila z ana-lizo

:-(( :--(

P.S.:Tini,mislim,da se mi je avto pokvaru,ker te ni blo in moja petka ni imela družbe na avtocesti,pa ji je blo preveč dolgčas in na :twisted:
Uporabniški avatar
 tini
Barb napisal/-a:

P.S.:Tini,mislim,da se mi je avto pokvaru,ker te ni blo in moja petka ni imela družbe na avtocesti,pa ji je blo preveč dolgčas in na :twisted:

Zelo verjetno :) !

Sicer pa se vedno stoji tam - sem ga uocio pred kaksne pol ure. :)

LpTini
Uporabniški avatar
 Barb
tini napisal/-a:
Barb napisal/-a:

Zelo verjetno :) !

Sicer pa se vedno stoji tam - sem ga uocio pred kaksne pol ure. :)

LpTini

Hvala za info

...sej sm hotla že list z rdečo piko Tekaškega foruma,ki ga mam zadej, prlimat na zadnjo šipo,pa sm se bala da bi pol kdo reku,ja kakšni bizgeci so pa pol na tem Forumu.
.....drgač bi bla pa dobra reklama :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 Matevz
Barb napisal/-a:.....drgač bi bla pa dobra reklama :wink: :wink:

Se vam je pokvaril avto :?:
Lahko vam je žal, če niste s TF, kajti če bi bili, bi z nasmeškom na ustih odlaufali naprej.......

Saj je blo tko Barb, a ne?
Uporabniški avatar
 Barb
Matevz napisal/-a:
Barb napisal/-a:.....drgač bi bla pa dobra reklama :wink: :wink:

Se vam je pokvaril avto :?:
Lahko vam je žal, če niste s TF, kajti če bi bili, bi z nasmeškom na ustih odlaufali naprej.......

Saj je blo tko Barb, a ne?

Ej pišuka Matevž,če bi zdele lahko kako tole izvedla,da bi tale slogan kdo gor prlimu.Takoj sm ZA.
Uporabniški avatar
 tini
lojzeP napisal/-a:Jest samo tolko vem, da se mi danes ni dalo tečt kaj dosti, ko pa je še dež zatežil, nisem bil pri stvari sploh.
Sej , če bi vedel, da bo bolj, bi morda še - tako pa - se je zgodilo po božji volji.

Zelo neresno pred samim EU maratonom Predvor-Zelezna kapla. :shock:

LpTini
Uporabniški avatar
 lojzeP
Težava odpravljena danes - si bil prvi, ki je to vedel :D

2x Lp

P.S. Nobody´s perfect 8)
Uporabniški avatar
 Barb
:--( :--( :-(( :-(( :-(( :--(
Fantje tale moj zadnji trening me bo po prvih poročanjih stal minimalno 60.000,00 sit
Mislm f....... :FO: :--(

petko pa pred torkom niti vidla ne bom,ker je v koščkih :-(( :--(
Uporabniški avatar
 Matevz
A zdej bomo pa še mi krivi. Malo manj bi domov hitela, pa bi se petka malo bolj spočila pred brunarco pa ne bi blo poškodb :D :D
Uporabniški avatar
 Barb
Ja hvala,no :twisted:
Uporabniški avatar
 Matevz
Saj v resnici zelo sočustvujem s tabo. Tole, ko gre z avti kaj narobe je totalno sranje. Kot da že sicer ne bi imel dovolj dela, pa pol še to pride. Ampak dets lajf. Prav dolgo stvari ne morejo iti dobro, slej kot prej se neki zaj...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA