Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 T1
Dule napisal/-a:
T1 napisal/-a:
Dule napisal/-a::D :D khm za TF Ž ekipo, ki ne bo obremenjena z rezultatom, se tudi jaz javim. Naš adut bo sproščenost.. :D :D

Ja Dule, ti verjamem. Tudi jaz bi bil v ženski ekipi zelo sproščen :lol: .

LPT1

T1 narobe, ni bilo mišljeno ženska ekipa ampak zadnja ekipa po hitrosti zato zadnja črka abecede :wink:

Zaenkrat je še prostor v ekipi, T1 če te kljub temu še vleče sproščenost.. :D

Torej trenutno Tekaški Forum - Ž ekipa:
-Dule
-Avi
-MihaPR? (upam da se odločiš, nič premišljevati Nta ti ne bo prav svetovala :idea: )
-?? (bogata ponudba velja do zasedbe mesta :) )

Dule, saj sem takoj vedel, kaj misliš. Malo heca mora bit. Če pa Marjan najde zamenjavo zame, sem lahko tudi v Ž, ali pa v nobeni.

LPT1
Uporabniški avatar
 Dule
T1 napisal/-a:Dule, saj sem takoj vedel, kaj misliš. Malo heca mora bit. Če pa Marjan najde zamenjavo zame, sem lahko tudi v Ž, ali pa v nobeni.

LPT1

:D

Torej trenutno Tekaški Forum - Ž ekipa:
-Dule
-Avi
-Yogo
-Aleksander

Urejeno, gremo naprej :)
Nazadnje spremenil Dule, dne 07 Mar 2008, 08:59, skupaj popravljeno 1 krat.
 aleksander
Ojla

Tam namesto ??? lahko tud mene napišeš.... :wink:

LP Aleksander
Uporabniški avatar
 MihaPR
a, vidim da ste me izbacili :)
Uporabniški avatar
 AVI
marjan napisal/-a:
AVI napisal/-a:Z veseljem bi se priporočal za kakšno vodeno pot navzdol

V nedeljo po zimski ligi lahko koga peljem zadaj dol. Torej start na Kališču ob cca 9 45. Bo v redu. :D

p.s.
Ni pa to edina možnost. Računam, da bi drug teden kakšen dan skočil na Kališče ob 15 45 uri, pa zopet lahko peljem koga dol zadaj.

Še javim točen dan,
Marjan

v nedeljo ne bo šlo....zmenjen za lauf okoli LJ.....med tednom pa bolj švoh kaže....služba, pa take zadeve.....
....če ne, bomo pa kar takrat koga sledili.... :D
 marjan
AVI napisal/-a:....če ne, bomo pa kar na tekmi koga sledili.... :D

Točno to tudi lahko storiš. Ko greš dvakrat dol, pa že pot poznaš, nato pa samo še gasa do....(pasa) :wink:

Za jutri pa ponudba še vedno velja. Pocukajte me :D

lp
Marjan
Uporabniški avatar
 elingr
skos blizje je kalisce skos bolj ste vsi natrenirani, sam nekam slab se prijavlate.Kva cakate???????????
 janezu
tko kot treniramo,se tut prijavljamo-počas :D sicer pa je še čas,pa tut za ekipe je kriza-vsi ta bol nekaj taktizirajo (miljoni so v igri).drugač pa po pamet,da ne bomo 5.aprila že vsi polomljeni! lp ju
Uporabniški avatar
 vencelj
elingr napisal/-a:skos blizje je kalisce skos bolj ste vsi natrenirani, sam nekam slab se prijavlate.Kva cakate???????????

Imam namen v soboto na zaključek zimske lige, takrat se bom tudi prijavil.
Časa za prijavo je še kar nekaj, pogled na koledar pa kaže, da počasi zmanjkuje prostih sobot in nedelj...
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 AVI
.....prijava bo izvedena verjetno koncem tega tedna.....do 29.3. pa 100 %....čisto tolk, da ne bi slučajno iz Ž-ja izpadu....ker mi je zelo všeč misel na neobremenjenost z rezultatom :D
LP
Uporabniški avatar
 Dule
MihaPR napisal/-a:a, vidim da ste me izbacili :)

Miha noben te ni ven vrgel, bilo je po sistemu kdor prej pride prej melje..

Sicer pa sigurno se bodo še sestavljale ekipe, potrebno je le malo angažiranosti.

Se vidimo vsi skupaj z ali brez ekipe na progi 12ur. Še sit se bomo :D

ČAU ČAU
 aleksander
Ojla

Če bi bil kdo rad v "ž" ekipi mu odstopim prostor,sej jest sem se javil,ker sem mislil,da ni interesentov.Moj namen je letos itak samo tekma samega s sabo :wink: :wink:

LP Aleksander
Uporabniški avatar
 AVI
...tako...pa sem prijavljen...:D ....upam, da ekipa TF-Ž, še drži.....imam pa še eno vprašanje :?: ......Včeraj sem bil na Kališču in je v zgornjem delu, blata do kolen....čisto zgoraj pa je še nekaj snega......ker bo verjetno podlaga do 5.4. približno enaka me zanima kakšno obutev priporočate oziroma prakticirate (....gojzarji, superge,....)....ker meni je včeraj že v gojzarjih drselo, predvsem na poti navzdol.....in mi nekako ni jasno kako bi to šlo v supergah.....

P.S. Na poti navzdol....sem poskušal sledit, nekemu hitro-nogemu, ampak sem ga proti koncu izgubil iz vidnega polja.....vseeno pa sem tako videl novo pot navzdol :D....
 večno mlad
AVI je napisal:
ker bo verjetno podlaga do 5.4. približno enaka me zanima kakšno obutev priporočate oziroma prakticirate (....gojzarji, superge,....)

P.S. Na poti navzdol....sem poskušal sledit, nekemu hitro-nogemu, ampak sem ga proti koncu izgubil iz vidnega polja.....vseeno pa sem tako videl novo pot navzdol

Do preizkusa je še veliko časa tako, da se je z razmerami za ukvarjati še prezgodaj. Na dan D je možno vse. Od sedanjih razmer, do snega in lepe poti. Ja glede hitronogih so pa na Kališču gori in doli raznorazni norci. Lep in sproščujoč trening do aprila.
 MARJANZUP
po nekaterih neuradnih informacijah se letos obeta nov rekord .kdo?pa naj ostane še skrivnost. :P :evil: :twisted: :twisted: :laola
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA