Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 vencelj
ZdravkoC napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Fajn bi se blo 9.3. udeležiti zadnje (zimske) tekme Zimske lige na Kališče;
Ne bi blo slabo 9.3. skočt v NG na prvo tekmo slo pokala;
33. km po PST 9.3. bi bila pa tudi dobra izbira!
:?: :?: :?:

Sploh ti pa manjka vsaj ena udeležba na zimski ligi na Pohorju :D
:arrow: dajmo Vencelj :!:

Na zimski ligi na Pohorju vas je čisto dovolj, da ne bom na zadnji krog še jaz hodil gužvo delat. Bom se pa potrudil, da pridem v toti konec na tek po štengah...ko bo, če bo :D !
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 50cent
Pa na Sladkih6 da ne pozabiš :wink: .
Uporabniški avatar
 vencelj
Februarskima primorskima krosoma je sledil uspešen tek za pokal PN- tek po Panovcu, nato pa povezovanje Sečoveljskih in Strunjanskih solin. Tako je bil današnji MKM moja 5. letošnja tekma.
Če bo vse po planu, bom v soboto v Vipavi, 5.-ega aprila imam pa 12 ur rezerviranih za Kališče. Potem bomo pa še videli, kako bo naprej: 20. aprila štarta letošnji Gorenjski pokal... :?:
LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Pregled letošnjega tekaškega dogajanja kaže, da bi se dalo opraviti z Gorenjskim pokalom, Pokalom Primorskih novic in Slo pokalom v rekreativnih tekih. To je teorija, kako pa v praksi? Ja, kjer je volja, je tudi pot :!: :D
Pa nezanemarljivi stroški za štartnine in prevoze, ki bi jih navsezadnje lahko porabil za kaj veliko bolj nekoristnega in/ali neumnega... :wink:
LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Vipava in 12 ur Kališča sta mimo, zadovoljen z obema. V tem letu je bilo Kališče moja 7. tekma, prva gorska.
Sledi DP štafet v gorskem teku (računam na ekipo AD Železniki), nato pa steče Gorenjski pokal- kakopak z gorsko tekmo, tradicionalnim tekom pod Kriško goro.
Sedaj grem nazaj spat, nekateri bodo pa prav kmalu vstali za svoj jutranji tek (glej v nekaterih drugih temah). :D :lauf:
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
12 ur Kališča je bila moja letošnja 7. tekma, naprej naj bi bilo pa približno takole:
:arrow: 13.4.- DP štafete-Šumberk
:arrow: 20.4 - Križe- Gorenjski pokal
:arrow: 26.4.- Jošt (ali 27.4 Bovec) :?:
:arrow: 10.5.- Ajdovščina
:arrow: 17.5.- Radenci (21 ali 42 :?: )
:arrow: 24.5.- Zali log-tek Suša
:arrow: 31.5.- Visoški tek
:arrow: 7.6.- Mohor (ali Knežak) :?:
:arrow: 14.6.- Mošenjski tek
Vmes so še Osolnik 18.5., Tržič 23.5. in Slov. bistrica 1.6., vse tri tekme so DP za veterane, prva v gorskem teku, druga cestnem teku 10 km in tretja v teku na 10 000m na stezi, ampak povsod, kjer bi si želel pač ne morem biti.
Po malo boljših kilometražah prve mesece leta sem ponovno tam kot lani: skoz teden nič, konec tedna tekma...Za 42 km v Radencih mi bo spet manjkalo km.
Očitno pa bom letos moral izpustiti GM 4 občin. Za tekmo sem se že prijavil, kaže pa, da me takrat ne bo doma. Enkrat se bomo morali dogovoriti za obljubljeni krog v 8-ih urah, za članstvo v klubu (Vlajko, Jožko... :?: ). Seveda mora prej pobrati sneg...

lp, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Prve tri točke svojega plana sem uspešno pospravil pod streho. Ker sem prijavljen za maraton :heart :heart :heart , se izogibam gorskim zadevam in sem prejšnji vikend šel tečt v Bovec namesto na Jošta.
Zgoraj sem namerno napisal" sem prijavljen" in ne npr. "se pripravljam" za Radence, ker je skupno 68 pretečenih km v aprilu+ cca.40 km na 12 ur Kališča začetek meseca zelo slaba priprava za 42-ko sredi maja :? .
Danes sem šel sprobat svoje nove Mizuno wave rider 10, pretekel sem 21 km po cesti iz Železnikov proti Škofji Loki in nazaj, pa sem kljub dežju kar zadovoljen s tekom in supergami.
Čas za kake klance bo po Radencih, no, pod Črno prstjo je sedaj še sneg, bomo videli, kako se bo vreme obnašalo naprej :wink: Sta pa danes Dare Kristanc (boni) in Janez Velikanje že opravila krog po trasi (glej temo o gorskem maratonu) :clap: http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... e8d99b7ba9
Letos sem do sedaj tekel na 10-ih tekmah...
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Včeraj sem v svoj koledar dodal še eno, prej neplanirano tekmo, 3. tek v Moravskih toplicah. Tako sem opravil s 3/5 SLO pokala v rekreativnih tekih, "pokrita" imam področja Gorenjske, Primorske in Pomurja. Pa še z včerajšnjim rezultatom sem zadovoljen, da skoraj ne bi mogel biti bolj. :D Ostaneta še Dolenjsko in Štajersko- Koroško področje.
Zaenkrat vse po planu (s presežkom) in pod kontrolo, razen manjkajočih nekaj 100 km v pripravah za :heart :heart :heart -42-ko, zdaj je pa že pozno za kake bistvene popravke. Kar bo, pa bo- prav včeraj me je eden od tekačev z radenskimi izkušnjami namignil, da Radenci zaradi vročine niso ravno tekma za rekorde. Opozorilo jemljem zelo resno, sicer sem pa 1/4 tega okusil že včeraj v Moravcih. Torej po pameti! Itak bo to šele moj drugi klasični maraton :wink: .
LP, vencelj
Uporabniški avatar
 mediterano
vencelj napisal/-a:Včeraj sem v svoj koledar dodal še eno, prej neplanirano tekmo, 3. tek v Moravskih toplicah. Tako sem opravil s 3/5 SLO pokala v rekreativnih tekih, "pokrita" imam področja Gorenjske, Primorske in Pomurja. Pa še z včerajšnjim rezultatom sem zadovoljen, da skoraj ne bi mogel biti bolj. :D Ostaneta še Dolenjsko in Štajersko- Koroško področje.
Zaenkrat vse po planu (s presežkom) in pod kontrolo, razen manjkajočih nekaj 100 km v pripravah za :heart :heart :heart -42-ko, zdaj je pa že pozno za kake bistvene popravke. Kar bo, pa bo- prav včeraj me je eden od tekačev z radenskimi izkušnjami namignil, da Radenci zaradi vročine niso ravno tekma za rekorde. Opozorilo jemljem zelo resno, sicer sem pa 1/4 tega okusil že včeraj v Moravcih. Torej po pameti! Itak bo to šele moj drugi klasični maraton :wink: .
LP, vencelj
Ta ki te je opozoril na Radence, je imel povsem prav. V tem našem koncu na pomurskih ravnicah zna biti maja že pošteno vroče, pihat pa zna tudi 'fajn' veter. Tako da planirat neke rekorde za Radence res ni ravno pametno. Lahko upaš, ampak se je treba zavedat da zna biti teško. :wink:
Uporabniški avatar
 vencelj
Saj kakih hudih planov (razen seveda preteči maraton) pa itak nimam. Poznam nekoga, ki je prvega tekel 2006 v LJ s časom okrog 3:20; naslednje leto se je pripravljal in je bil prepričan, da sedaj pa točno ve, kako mora teči za 3:00 in menil je, da mu bo to tudi uspelo. Potem je tekel okrog 3:40...
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Potem, ko sem v soboto zelo uspešno pretekel lepo progo v Ajdovščini, v nedeljo pa skupaj z Romano opravil uživaški ogled proge GM 4o do Baškega sedla, se nazadržno bliža moj drugi klasični maraton v Radencih, na katerega se zaenkrat pripravljam s celodnevnim delavnikom (včeraj do 20:30, danes do 22:00, začenši ob 7:00). Novega nič, sem vajen...potem pa bo, kar pač bo...
Ja, en lep pozdrav, pa se vidmo v Radencih :D , vencelj
Uporabniški avatar
 Damijan
Vencelj, dobro ga odlaufaj!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA