tudi meni se zdi to vprašanje zanimivo, potem sem se namreč tudi jaz spraševal.
Model S625x/725x je na tržišču že nekaj let, vendar se mi zdi, po lastnih izkušnjah, da gre za odličen pripomoček (S625x). Sam sem namreč gledal tudi RS800 sd (tekaški model) in kasneje RS800 g3 (multisport model, ima namesto footpod-a GPS). Pa vseeno se mi zdi slednji bolj kombinacija nekakšne tekaške in outdoor ure. Verjetno imata oba modela prednosti/slabosti. Mene je predvsem zanimalo ali bo S625x zamenjal kakšen novejši naslednik, pa je to zaenkrat očitno RS800 g3. Je pa tako, če se slučajno odločaš za nakup, se mi zdi 625/725 smiseln nakup, slej kot prej ga verjetno več ne bo, pa še fino je pokoristiti kak popust če imaš možnost oz. pobrskati kje je cenejši, med 625/725 in 800 je v ceni namreč kar konkretna razlika (seveda tudi odvisno od ponudnika)
P.S. podobno kot je pri Garminu, se mi zdi da večina odkriva kako dober nakup je HR305 (sam ga sicer nimam, pa me mika), šele sedaj ko je tu 405-ka, ki je meni sicer všečna oblikovno, je pa res da je to tudi vse kar me vleče da bi jo imel, morda brezžični prenos, kajti glede na ceno ki jo ima sedaj 305 (nekje celo pod 240€, vem da je bila pred časom krepkih 350€) se mi zdi zadeva zelo zanimiva, je pa res da je oblikovno ogromna, vendar mene to ne moti, teh ur tako ne nosim v vsakdanu, pač pa bi jo uporabljal le pri treningu. Največja prednost starejših modelov je namreč, da o njih lahko marsiga vprašaš kako se obnese/ima hrošče,... pri novem pa je treba počakat al pa kupit.
Lp, ZigaS