Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

V četrtek 13.03.2008 se bo ekipa Slo. Policije odpravila na kar dolgo pot v Vichy v Francijo. Tam se bomo udeležili Evropskega Policijskega prvenstva v krosu. Tekma bo v nedeljo 16.03. in naj bi bila po podatkih prireditelja kar zahtevna( 11Km, ter precej gore dole, blato...).

Našo ekipo-reprezentanco sestavljamo tri članice in štirje člani. Ekipa je bila sestavljena na podlagi rezultatov 12 LM (21Km), ki je bila izbirna tekma.

Mislim, da smo vsi člani ekipe tudi redni uporabniki Tekaškega foruma, tako da bo imel Forum kar močno zasedbo tudi na tem teku.

Spopadli se bomo z izjemno konkurenco profesionalnih športnikov zaposlenih po raznih Evropskih policijah. Na lanskem krosu v Avstriji je imelo prvih pet uvrščenih Km. povprečje pod 3.05, šesti je bil Ukrajinec ki ima PB na maratonu 2uri.06min ...
Ker je naš adut Peter Lamovec (vrhunski gorski tekač zaposlen v Policiji) žal poškodovan, smo v ekipi sami rekreativci, ki po službi tečemo za svoj užitek in zdravje.

Ampak ni panike, potrudili se bomo, dali bomo vse od sebe in zastopali Slovenijo v dresu TF.

LP Rok
Uporabniški avatar
 dexi27
Rok in ostala druščina, želim vam velik sreče in useha v Franciji, vem da ste vsi trdo garali za dosežene rezultate in si zaslužite da zastopate Slovensko policijo v Franciji.

No v maju pa bom jaz in še trije iz naših vrst zastopali Slovensko policijo na svetovnem prvenstvu v maratonu na Madžarskem. Tako da bo letos mela Slovenija tudi tam svoje predstavnike.

Še enkrat veliko sreče, in navijali bomo za vas :laola
 kluzo
Tudi jaz vam želim uživanja in čim boljših rezultatov - pa da vam bo Škof za pijačo dal po tekmi.
Uporabniški avatar
 RoKo
Držimo pesti, vem, da doste dali vse od sebe. Tudi ena moja sodelavka potuje tja.
Dajmo naši. :Fslo Upam da se boste imeli fajn. :pivo:

Pričakujemo izčrpno poročilo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA