Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 100jan
Žiujo, škoda, ker ste zamudili filme. Kaj vse ljudje počnejo, kaj zmorejo- neverjetno. Je pa na povezavi tudi nekaj, kar bi moral zlasti Muc pogledat. Ne, to nisem jaz. http://www.youtube.com/watch?v=Rd8AJdcnw4A&NR=1
Jst sem bil dons na Kamnškem s. in brez turnih smuč bi težko zmogel gor, ker se je svinjsko udiralo. Na vrhu megla in veter, smuka pa z, sploh po gozdu. Priškripal sem do avta na Jermanci.
Še šterkrat gremo spat pa na per :)
 Forest
Pozdrav!
100jan, Pol si kr gazu,a je suh sneg-pršič...
Ej a veš naslove teh treh filmov, da jih kje poiščemo in dol vzamemo, če že nismo bli na festivalu.... :)
Tale bordar je pa razturu,sam lahko bi pa tud gor zlezu, ne pa helikopter...ne sej je car...
Jst pa jem in jem in jem,pa pijem ,pijem in mogoče bom celo dobil tiste 2-3kg :beer:
Uživajte lep večer
:toast:
Uporabniški avatar
 muc
100jan napisal/-a:Žiujo, škoda, ker ste zamudili filme. Kaj vse ljudje počnejo, kaj zmorejo- neverjetno. Je pa na povezavi tudi nekaj, kar bi moral zlasti Muc pogledat. Ne, to nisem jaz. http://www.youtube.com/watch?v=Rd8AJdcnw4A&NR=1
Jst sem bil dons na Kamnškem s. in brez turnih smuč bi težko zmogel gor, ker se je svinjsko udiralo. Na vrhu megla in veter, smuka pa z, sploh po gozdu. Priškripal sem do avta na Jermanci.
Še šterkrat gremo spat pa na per :)

100jan hvala za poduk :wink: ...sej neki podobenga sem jest izvajal ampak se na žalost ni tkole končal...
model ima pač srečo :lol:

kapo dol pred takim "norcem"...ko vidš kaj tazga pol se pa res vprašaš a bi sploh še kdaj stopu na smuče al bi jih najraje kr prec prodal :wink:

vidm pa da še kar hribolaziš?...a niso zdej mal sumljive razmere v hribih?!
no vsaj za nas amaterje :wink:

Forest če rabš kakšno kilco pa kr mene vpraši za nasvet...
samo migat nč pa se kr same nabirajo :lol: :lol: :lol:

no upam, da ti bo uspel, predvsem pa v nedeljo :wink: držimo pesti :laola

se vidmo,ajd :P
 Forest
Dobro jutro
Kr neki-belo zunaj
Muc že cel teden skor nič ne migam, pa sem bil dons zjutri kr slabe volje k sem stopu na vago :(
Ne gre tko lahko....
Bom pa tok manj kil nosu sabo :)
Uzivajte
 Forest
Ojla!
Ja kje ste vsi, a ste šli na zimsko spanje,k je blo zunaj mal belo-sneženo,al kaj, da se nc ne dogaja že kr nekaj dni :)
Js sem prživu maraton,sicr zlo,zlo težko.... a....sem se priklatu do cilja...
Pa drugič
A pol ste zdej tud na :toast: pozabl :(
Al še velja predlagano
Uživajte
Uporabniški avatar
 100jan
Forest napisal/-a:Ojla!

A pol ste zdej tud na :toast: pozabl :(
Al še velja predlagano
Uživajte

Naša tradicionalna ponedeljkova srečanja smo tokrat izjemoma prestavili s torka na sredo (ob 19h pri Rok) Pričakovana je številna udeležba vseh treh ali štirih.
 fanči
oj
še zmeraj velja...kar smo punce rekle smo rekle tukaj ni izgovorov :wink:

jutri ob 19h

se vidimo :!: :?:
 pegy
Ahoj 8)
ja tkole je, jst nism zdržala :? ,da ne bi šla že tečt,k je bil tak lep sonček zunaj, pa frej sm :D :wink:
tko da punce, okol jezera ne bom šla tečt z vami :cry: :roll: (no nikol se ne ve,bo pa dvojni trening :lol: ), na pijačko pa pridem :beer: , upam,da sm si jo vseen zaslužila :wink:

se vidimo,če ne prej ob 19h :D

čavke
 janezu
ob sedmih zvečer pa po pamet :D pa na penzioniste mau popazite,da ne bojo preveč pod vpliv mladincev padli :D .bolj dva kroga okrog jezera,kot dva pira (premalo). pa dobr se mejte LP ju
Uporabniški avatar
 100jan
http://picasaweb.google.si/100jan47/KamniKoS12308
Ko sem v megli hropel na K.sedlo, se mi je ježila koža ob poslušanju ropotanja plazov in divjanja vetra. Pa sem dal mp3 na full in vse se je uredilo. Veter je odpihnil meglo in skoraj tudi mene, ko sem kukal v Logarsko. Za potrebe filmanja sem zg del 3x presmučal, v nadaljevanju pa prehiteval plaziče in kotaleče kepe in skoraj povozil zajca (čisto bel in brez odsevnikov kar posredi smučišča) Razmere niso za priporočanje ampak je pa fajn. Upam, da se mi nau u gostiln kej naredl.
 AinE
Včerajšnja udeležba je bila tako množična, da uboga pegy, ki je opravičeno malo zamudila, ni našla parkirnega prostora :( , zato je morala parkirati precej daleč in bila prisiljena pešačiti na zbirno mesto. Prijazna fanči jo je po podrobni analizi preteklih dogajanj odpeljala nazaj do njenega vozila :wink: .

Forest, hvala za recept. Priprava uspela :D .

Janezu, kar brez skrbi :arrow: vse je bilo pod kontrolo.

Lp E.
 fanči
alo, alo :lol:

včeraj je bilo vse pod kontrolo :wink:

AinE sva odtekli dva kroga, Forest samo enega :lol: ...potem pa pijača...kar naenkrat je bila ura pozna...je bilo treba vstati in zaključiti analizo...časa smo imeli premalo, da bi se vse pomenili....

nadaljujemo......

sonček je :laola
Uporabniški avatar
 100jan
Hik; če bi tko tekli kot nam je jezik tekel.....
 Forest
Ojla!

Ja res po moje bi bli vsi šanpinjoni :? in to ta beli :clap: ,
sam za neki pa zgleda da je blo dobr-sam poglejte današnji dan,tko da sedaj ko bom hotu da je naslednji dan lepo
boste moral vsi pridit na :toast: k rok

Užijte ta prekrasen dan :lauf:
Se vidmo na jezeru-bajarju po 100jan-ovo-k ni jadrnic :hello: :?:
ciao
 pegy
Ahoj 8)
ja,da jst parkinga nism dobla :roll: :( , nism mogla verjet,kaj nas je blo :lol: :wink:
ja prou fajn je blo mal počvekt,pa kej koristnega zvedt :D ,luštn :arrow: bo treba ponovit :!:

jst sm pa cel dan uživala dons na sončku :D ,sm bla na morju,v Izoli, no sej bi mogla delat,ampak :? ....no sej mal sm :wink:

uživajte! Čavke
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA