vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uporabniški avatar
 RoKo
Tudi tebi Manca isto kot Maši. Držte se obe, Ne obupat, samo naprej.....
 deniss
Manca in Maša...

Vedita, da smo vsi ob vaju in če karkoli rabita se obrnita na nas...

In obema želim uspešno čustveno in fizično okrevanje...s tekom v mislih ali s tekom v nogah...

Lp, Denis.
 klopotec
Ko malo utrdiš 9 km gre naprej vedno lažje. Čestitam.
Uporabniški avatar
 Maša
Že sto let se nisem oglasila tule, pa se mi zdi, da se je za še enih sto let vmes zgodilo. Včeraj pa sem prvič v življenju tekla več kot 11 km, kar se sliši grozno malo za mnoge od vas tule. No, meni je bila to kar velika zmaga po vsem, kar se je dogajalo. :D

Kar je povzročilo tole temo v štartu je rešeno, in to več kot dobro. Veliko veliko hujša zgodba se je nadaljevala septembra in končala za vedno 12.novembra, ko je umrla moja zlata mami. Potem je poleg žalovanja in neskončne žalosti sledil še strah zame, ker je kazalo na raka tudi pri meni. Konec januarja sem bila operirana, od takrat do včeraj pa sem parkrat tekla. In zato sem za včerajšnji tek toliko bolj zadovoljna, ker mi je res uspel!
Tečem še vedno kot polž, pa kaj. :lol:

Vse vas lepo pozdravljam, dragi TF! :laola

LP, Maša
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Maša, brala sem tvojo žalostno zgodbo :( .... resnično sem vesela, da je konec tvoje zgodbe bolj optimističen. vesela, da si se "pobrala", vesela, da zbereš energijo in nadaljuješ pot. le tako naprej!!!!!! ko bi vsaj vsi imeli toliko volje. boš videla....sedaj prihaja pomlad, sonček, bolj topli dnevi, ki kar sami vabijo ven, tekat..... pa čeprav "kot polž" :) počasi se daleč pride :!: srečno.
 klopotec
Drži se Maša. Kar človek hoče, to tudi zmore.
Uporabniški avatar
 AVI
.....Maša.....bravo :clap: ....kar tako naprej....čim več pozitive :D .....

drugače pa.....počasi se daleč pride.... :D

.....respect.....
Uporabniški avatar
 andreya
Maša, ful sem vesela, da si se oglasila in žalostna hkrat, ko sem prebrala, da si izgubila mamo. In potem še tvoje težave. Vsa čast ti, da si zbrala spet moči za tek. :clap:

Veliko pzitivne energije ti želim in upam, da se tudi jaz kdaj uspem takole kot ti javiti nazaj in oznaniti, da spet lahko tečem. Ker mi je to trenutno popolnoma nemogoče.
Uporabniški avatar
 Maša
andreya, drži se, karkoli že je. Vse slabo enkrat mine, zagotovo!

Jaz sem pa prav vesela spet danes, včeraj sem spet kar fino tekla, v bistvu svojo najhitrejšo rundo do sedaj 8). Občasno sem malo zaklela, kaj mi je tega treba ( :roll: ), ampak na koncu sem zadovoljno ugotovila, da sem dobrih 7 km odtekla v 40ih minutah in men se zdi to za tako polžko, kot sem sicer (v enem letu nisem tempa pohitrila niti za malo :lol: ) kar super :D. Glede na to, da še živim, se prav nič ne pritožujem!

En lep sonček vam želim!

LP, Maša
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
maša, a sem prav videla, da si prijavljena na 10-ko v radencih :?:
Uporabniški avatar
 andreya
O, Maša, pa ti si ta glavna. :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA