prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Matiček
Bojan Ambrožič, poročaj, ko bo asfalt, da grem kšn kronometer usekat!
Uporabniški avatar
 dexi27
Ja to pa res res tečem vsak dan, glih zarad tega pa rabim eno fino progo za trening, ja to bo glih nekaj tapravega že po dolžini sodeč.
No če se mi pa kdo pridruži pa bi blo še bolše :D .

Hvala za info., če pa se premisliš pa javi.

Ja na tekmo me tud vleče, pa ne vem če bo čas - služba, pa še prevoz iz Radovljce je problem saj ne bom imel avta, tak da ...
A, če bi zneslo a se lahko priporočam za prevoz :roll:
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Matiček napisal/-a:Bojan Ambrožič, poročaj, ko bo asfalt, da grem kšn kronometer usekat!

Nazadnje kar sem šel en mesec nazaj je bil asfaltiran celoten odsek med ovinkom pred Radovljico in Vrbo (ca. 6 km), razen 200 m kjer je bil soliden makadam. Tako da s specialko ni noben problem.
Uporabniški avatar
 Radolca
dexi, lahko se zmenva za en lahkoten nedeljski tek po trasi, katero sem opisal. Lahko pa tudi kaj daljšega.
Recimo 22 kilometrov, tudi na Bled iz Radovljice, le da se gre ob Savi preko Lancovega, Ribna, na Bled, okoli jezera in po kolesarski stezi preko Lesc v Radovljico. Aja, gre se pa čez Rečico mimo železniške postaje Bled-Jezero
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Ta tura Primož je dobra, ja. Prvih nekaj kilometrov je prav prijeten tek sprva čisto po ravnem, enkrat na eni strani, drugič na drugi strani Save. Potem je pa mal vzpona na višino jezera in potem malce dolgčas po kolesarski stezi v Radovljico. No most je zanimiv na poti. :)
Uporabniški avatar
 dexi27
Ja super, danes zvečer pridem v Radovljico, pol pa zvem kako pa kaj bo potekal moj delovnik in kdaj bom fraj, no ko zvem ti javim pol pa se dogovorima, jaz sem za stvar :D .

Pa le pozdrav :!:
Uporabniški avatar
 Radolca
no, ti kar javi kdaj boš frej.
zadnje čase imam želje po daljših tekih, ker se prav prijetno počutim tisti dve uri teka, sam s sabo. Seveda, dokler me ne začnejo kolena boleti.
Manj kot 10 kilometrov pa "se mi skoraj ne da" teči :?
Uporabniški avatar
 dexi27
Ja zadeva je sledeča nastanjen sem v sindikalnem domu v Radovljici, to je blizu Špara, delam pa zelo neugodno tako, da se bom moral spravit tečt že okoli 6-ih zjutraj, tako, da dvomim da boš pri volji za tek. Me pa zanima kam natančno se moram zdaj usmerit da pridem na traso Lesce - Bled.
Uporabniški avatar
 Radolca
dexi27 napisal/-a:Ja zadeva je sledeča nastanjen sem v sindikalnem domu v Radovljici, to je blizu Špara, delam pa zelo neugodno tako, da se bom moral spravit tečt že okoli 6-ih zjutraj, tako, da dvomim da boš pri volji za tek. Me pa zanima kam natančno se moram zdaj usmerit da pridem na traso Lesce - Bled.

Vem kam so te nastanili. Za domom je gozdič in hribček!
Res je, da se mi ob 6-ih zjutraj ravno ne bo dalo teči!
Če greš v eno smer po cesti prideš do Špara. Ti pojdo v drugo smer. Po kakšnih 100 ali 200 metrov glavna cesta zavije levo in ko greš po njej, prideš do edinega semaforja v Radovljici. Na dasni strani križišča je Mercator, čez cesto pa manjši Petrol. Na semaforiziranem križišču zaviješ levo, se pravi tako, da imaš petrol na levi, mercator pa na desni. Tečeš samo naravnost po cesti, greš mimo lokalne avtobusne postaje, na desni strani je odcep za bloke (v katerih domujem jaz), na glavni cesti, ko prideš iz Radovljice, nekaj kopljejo (ne vem kaj). Po cca 100 metrih boš videl tablo Lesce. V glavnem tečeš samo naravnost po cesti. Na desni strani v Lescah je gostišče Tulipan, tečeš naprej. prideš do zoženja ceste, nato se cesta malo spusti, odcep levo in desno, ti greš samo naravnost, cesta se spet malo spušča in greš preko železniške proge, na desni je Tuš, držiš se smeri naravnost in prideš do križišča s semaforjem. Desno odcep Jesenice, Ljubljana, Kranj, Levo Bled, Bohinj,... Tam pa priseš na kolesarsko stezo, ki gre po levi strani in je vzporedna s cesto za avtomobile. Greš mimo hipodroma, odcepa za kammp Šobec, čez mostiček čez reko Savo in po manjšem bregu prideš na Bled. Glej da boš imel vseskozi avtomobile na cesti na svoji levi. Na bledu boš pa, po mojem, že znal okoli jezera. Nazaj greš pa po isti stezi.
Enostavno. Danes zvečer sem tekel to varianto, sicer ne okoli jezera na Bledu, ampak samo do petrola na Bledu in nazaj.
Pa veliko sreče in veselja!
Uporabniški avatar
 Radolca
Radolca napisal/-a:
dexi27 napisal/-a:Ja zadeva je sledeča nastanjen sem v sindikalnem domu v Radovljici, to je blizu Špara, delam pa zelo neugodno tako, da se bom moral spravit tečt že okoli 6-ih zjutraj, tako, da dvomim da boš pri volji za tek. Me pa zanima kam natančno se moram zdaj usmerit da pridem na traso Lesce - Bled.

Vem kam so te nastanili. Za domom je gozdič in hribček!
Res je, da se mi ob 6-ih zjutraj ravno ne bo dalo teči!
Če greš v eno smer po cesti prideš do Špara. Ti pojdo v drugo smer. Po kakšnih 100 ali 200 metrov glavna cesta zavije levo in ko greš po njej, prideš do edinega semaforja v Radovljici. Na desni strani križišča je Mercator, čez cesto pa manjši Petrol. Na semaforiziranem križišču zaviješ desno, se pravi tako, da imaš petrol na levi, mercator pa na desni. Tečeš samo naravnost po cesti, greš mimo lokalne avtobusne postaje, na desni strani je odcep za bloke (v katerih domujem jaz), na glavni cesti, ko prideš iz Radovljice, nekaj kopljejo (ne vem kaj). Po cca 100 metrih boš videl tablo Lesce. V glavnem tečeš samo naravnost po cesti. Na desni strani v Lescah je gostišče Tulipan, tečeš naprej. prideš do zoženja ceste, nato se cesta malo spusti, odcep levo in desno, ti greš samo naravnost, cesta se spet malo spušča in greš preko železniške proge, na levi je Tuš, držiš se smeri naravnost in prideš do križišča s semaforjem. Desno odcep Jesenice, Ljubljana, Kranj, Levo Bled, Bohinj,... Tam pa priseš na kolesarsko stezo, ki gre po levi strani in je vzporedna s cesto za avtomobile. Greš mimo hipodroma, odcepa za kammp Šobec, čez mostiček čez reko Savo in po manjšem bregu prideš na Bled. Glej da boš imel vseskozi avtomobile na cesti na svoji desni, ko boš tekel na Bled. Na bledu boš pa, po mojem, že znal okoli jezera. Nazaj greš pa po isti stezi.
Enostavno. Danes zvečer sem tekel to varianto, sicer ne okoli jezera na Bledu, ampak samo do petrola na Bledu in nazaj.
Pa veliko sreče in veselja!
8)
Uporabniški avatar
 Radolca
drugi odgovor je pravilen.
Pri prvem me je mal zajebavala leva in desna stran!
K..c, to je težko. ko prideš domov :piti: :D
Uporabniški avatar
 dexi27
Ja hvala za odgovor sem odtekel do Bleda in nazaj res vredu trasa ni kaj, no jutr bom šel tečt zvečer okoli 19.00 in 19.30 uro, tako da če si zainteresiran javi.
Bo pa najbrž treba kar bolj po pločnikih edin če si pomagam z naglavn svetilko, ker mislim da kolesarska steza ni osvetlena.
Uporabniški avatar
 Radolca
aneda je kar lepa trasa!
opraviš dvojni trening: ravnina in breg.
Meni je ta trasa zaenkrat všeč, dokler se je ne bom nasitil! 8)
PS: jaz tečem brez svetilke tudi ponoči oziroma ko se stemni na Bled in nazaj. Po mojem sem poti že tako navajen, da ne potrebijem svetilke.
Sicer ti pa avtomobili skoraj celo pot svetijo v oči in na cesto oziroma pot!
Uporabniški avatar
 dexi27
Ja res je OK se mi pa zdi da res ne bom imel sreče da bi šla skupaj tečt, no bom videl do kdaj bom jutri zaseden.
Zato pa hvala za informacijo o progi in ko se vidima dam :toast: .
Uporabniški avatar
 Radolca
ti me kar povabi na :toast: sedaj, ko si na našem koncu :?
pol zvečer, dopoldne grem na Jesenice desetko odlaufat

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA