prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 ales
matej712 napisal/-a:
ales napisal/-a:Standardni krog do Vodic, mal počasneje kot pred tremi tedni.

Ne vem, zakaj so jeseni vse poti poravnali in nasuli s peskom, če so jih sedaj razkopali. Kot kaže vlečejo nek optični kabel. Prej povsem normalne makadamske poti so postale blatne (garantirano 5 cm blata, če preizkusite zdaj, dobite še 1 cm gratis), varianta Camel-Trophy :evil:

Pot ob avtocesti so nanovo prekrili s peskom in povaljali, tko da je spet prijetna za tečt. Tudi naprej do Vodic je cesta skoraj kopna in brez blata.
Uporabniški avatar
 matej712
Dobra novica, Aleš. Moram pred Čazmo na kakšen daljši krog proti Brniku.
Uporabniški avatar
 mitjas
Če bosta(e) tekal proti Vodicam čez vikend, bi se vam(a) pridružil.
Če seveda nimate v planu kakšnih hitrostnih rekordov na tem krogu :oops:
Mi manjka en daljši tek pred pariškim maratonom...
Uporabniški avatar
 matej712
se zmenimo tukaj na forumu. Računam na en dan preko vikenda (med tednom bo težka).
Uporabniški avatar
 matej712
Brdo danes obljudeno, kot še nikoli!

mitjas - jaz računam na soboto (rajši dopoldan).
Uporabniški avatar
 mitjas
Oprosti Matej, moram skenslat tale trening v soboto.
:oops: Imam še nekaj težav s pokostnico, pa še na Jesenice grem laufat kot član trojke.
Uporabniški avatar
 mitjas
matej712 napisal/-a:ni panike, pa drugič! :wink:

Z veseljem drugič :!:
Se bomo že dogovorili, tale trasa mi je všeč in mi bo poleti kr prav prišla.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
off topic:
naj mi eden, za boga milega, pove koliko km je na Brdu - od spomenika do prvega mostička (v smeri urinega kazalca). vem, da ste enkrat že razpravljali o tem.... 6/7 km? ali več?
skoraj eno leto že "dirkam" na tej relaciji, pa še vedno ne vem točno :oops:

p.s. zadnjič mi je pri spomeniku en policaj težil, da ne smem avta puščati "v naravnem okolju" :!: :!: :!: tako, da .... pazite se :!: :!: :!:

včeraj pa je eden z avtom nekaj časa vozil za menoj. a je kmalu uvidel, da avto ne more tako počasi :D :D :D
Uporabniški avatar
 matej712
do mostička na koncu najdaljše ravnine (tam kjer zagledaš polje proti Predosljam) je 6km, malo pred odcepom za Suho (približno pri rumenem "prometnem znaku") je 7km, v gozdičku preden prideš na asfalt je 8km.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
matej712 napisal/-a:do mostička na koncu najdaljše ravnine (tam kjer zagledaš polje proti Predosljam) je 6km, malo pred odcepom za Suho (približno pri rumenem "prometnem znaku") je 7km, v gozdičku preden prideš na asfalt je 8km.

hvala ti! ampak, saj sem se tako ali tako zatipkala :oops: : vedno tečem v smeri urinega kazalca od spomenika cca 3-3,5 km (po občutku, glede na čas in tempo), do mostička, potem obrnem in nazaj. tako "naberem" skupaj cca 7 km. pa me zanimajo bolj točne številke.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Mislim, da je od spomenika do prvega mostu (tek v smeri urinega kazalca) ca. 4 km.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Vlajko napisal/-a:Mislim, da je od spomenika do prvega mostu (tek v smeri urinega kazalca) ca. 4 km.

hvala, to sem iskala :) no, pa imam še 1 kilometerček več, kot sem si predstavljala :D ampak, zdej je moj dnevnik ves "fovš" :cry:
Uporabniški avatar
 Susanne
Od spomenika glej bele črte na betonskih stebrih. So narejene na vsakem km, tako, da do mostička ni celih 4 km, ampak ene pol manj... :?
Nazadnje spremenil Susanne, dne 14 Mar 2008, 14:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 mitjas
Celoten krog je dolg 9800m.
Če štartaš pri spomeniku v smeri urinega kazalca, je na vrhu klanca slabih 3km (2.8km), malce čez mostiček pa slabih 4km (3.8km).
Polovička oz 5km do spomenika je na zadnjem klančku, malce pred tisto ravnino, ki jo je že omenil Matej712. Ostale kilometrske oznake pa tudi :)
  • 1
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA