prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 kopriwac
Lep pozdrav

No tut jst sm pršu do zaključka, da se moja lenoba mora enkrat nehat. Do zdej je biu izgovor za mojo neaktivnost pomanjkanje časa, zdej pa sm odločen, da to spremenim.
Od aktivnosti sem se odločil za tek. Se mi zdi da bom s tem pridobil splošno kondicijo, ki jo resnično potrebujem za vsakodnevne študijske in ostale "napore" :).

Ker se mi zdi da ste programe za začetnike verjetno že tisočkrat premlel, vas samo sprašujem kakšne copati naj kupim. Kje se izmeri kakšno stopalo imam? Na kaj naj bom pozoren pri nakupu? Seveda bi rad predvsem udoben in lahek copat (tehtam cca 67kg). No tle pa se vprašanja že končajo, ker enostavno ne vem kaj naj še vprašam. Sem popolen začetnik, zato je vsak nasvet dobrodošel.

Peter
Uporabniški avatar
 AVI
dobrodosel med nami...:D....o tem je bilo ze veliko napisanega, zato ti enostavno predlagam, da malo prebrskas po forumu.........glede obutve, pa je najbolje, da se oglasis v tomas sportu na copovi v LJ, kjer ti bodo znali pravilno svetovati glede primerne obutve...in kjer imas moznost tudi t.i. footscan-a.

uzivej
:D
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:arrow: Pozdravljen na TF ! Seveda vabljen v našo prodajalno, kjer se bomo potrudili, ti svetovali ter skupaj s pomočjo tekaškega testa izbrali optimalno obutev, da bo tvoj tekaški začetek kolikor se da udoben in varen :)
možen tudi individualen dogovor glede svetovanja in testa :)

P.S : Pa ugoden začetek tudi, saj kot član TF-ja lahko izkoristiš 20% popusta na vse tekaške zadeve :)

LP TS Čopova 14
 kopriwac
Hvala obema, bom počekiral forum, na koncu se pa seveda oglasim v ts-ju.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
ts čopova 14 napisal/-a:saj kot član TF-ja lahko izkoristiš 20% popusta na vse tekaške zadeve :)

LP TS Čopova 14

kako "dokažeš" članstvo TF? :oops:
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:arrow: Poveš username in se pred prodajalcem logiraš :)

LP TS Čopova 14
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
fino :D pridem, samo še plačo dočakam :D
Uporabniški avatar
 vasko
ts čopova 14 napisal/-a:P.S : Pa ugoden začetek tudi, saj kot član TF-ja lahko izkoristiš 20% popusta na vse tekaške zadeve :)

LP TS Čopova 14

A velja to tut za Celjski TS2?
Uporabniški avatar
 Loni
Sicer nisem začetnica, se pa samo želim zahvaliti prijaznim prodajalcem v TS na Čopovi, odkar kupujem pri vas, še nisem kiksnila pri supergah. In pa, super, ker ste me uspeli, s pomočjo Poletovega testa, prepričati v nakup Asicsovih, sem nad njimi navdušena. :lol:
Na veliko kilometrov.
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:arrow: Hvala za pohvale. Se trudimo po najboljših močeh :) popust mora pa veljati v vseh naših poslovalnicah ! edino za franšizne nisem prepričan. to bo treba supergo vprašat !

LP TS Čopova 14
 superga
Popust seveda velja tudi v TS CELJE.
L.P.
superga
 Polona25
POzdravljeni!

Mene pa zanima ali je mogoče tudi v TS Celje opraviti test in tako izbrati ustrezne copate, ali pa samo v LJ? Potrebovala bi malo pomoči pri nakupu, saj sem bolj kot ne začetnica.

lp
Polona
Uporabniški avatar
 vasko
Tudi v TS v Celju je mogoče opraviti test.
 Yuri
V katerih prodajalnah v LJ je foot scan na voljo? samo na čopovi?

a popusti še veljajo? :D
Uporabniški avatar
 iverson
V City parku, pa v Celju menda tudi.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA