Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 marčni zajec
številko lahko dvignemo na dan teka, ampak plačat pa je treba do 22. ne?
Uporabniški avatar
 Laufer
Kontaktiral organizatorja, ki mi je pisno poslal, da lahko plačam v nedeljo pred tekom in tudi dvignem štartne številke. Predlagam enako.
Kličite na številko v razpisu in se dogovorite.
 Leon
Super. bom naredil tako!!!

Hvala in Lp
Uporabniški avatar
 iverson
Se pravi da pokličem tisto številko in se zmenim o plačilu ter prevzemu številke. Tole je super. Dobro majo organizerano te avstrjici.
Uporabniški avatar
 Laufer
Komur še ni uspelo uspostaviti kontakta naj poizkusi po elektronski pošti na: schutting@stuhlecksport.at
Vsaj jaz sem od tam dobil odgovor.
Veliko sreče in se vidimo v Gradcu.
Uporabniški avatar
 Laufer
samob napisal/-a:Kako se lahko kontaktira z njimi, Angleško, mogoče Slovensko, ali samo Nemško. Kje se plača štartnino in dvigne številko, koliko pred štartom? Hvala za odgovor

Z njimi sem kontaktiral v nemščini. Verjetno lahko tudi v Angleščini, poizkusi.
Plačilo štartnine in dvig številke na startu pred stadionom. Verjetno ne zadnjo minuto ampak vsaj 1 uro prej.
Uporabniški avatar
 Laufer
Kot prvo se takoj prijavi preko spletne strani da boš imel nižjo ceno :lol: , ker je na dan tekme startnina višja !!!
Potem jih vprašaj kako naj plačaš, če ni IBAN oz, SWIFT številke.
Odgovorijo ti, da lahko po nižji ceni urediš pred startom, se pravi plačaš startnino in kavcijo za čip, potem dobiš številko in čip, greš na dirko, vrneš čip in dobiš kavcijo nazaj.
Uporabniški avatar
 dexi27
Tako tud jaz sem se prjavu za 21ko, in jim po mailu poslal prošnjo, da štarnino plačam na dan prireditve, no odgovora še ne a vseeno, me nekja zanima, glede na to, da jaz bolj slabo poznam Graz, kje sploh je štart, kako se najlažje pride do tja. :oops:
Hvala za odgovor.
Uporabniški avatar
 Laufer
Pojdi na stran: ZEMLJEVID

vpiši Herrgottwiesgasse 134 in na zemljevidu ti bo pokazalo kje je stadion kjer se štarta.

Drugače pa je orientacijska točka Centralno pokopališče (Zentralfriedhof), ki je zrven stadiona.
Uporabniški avatar
 dexi27
TNX!!
No ni nekega odziva od njih po mailu pa tud na telefon se noben ne javi tak da :twisted: . No upam, da se nebom zastonj vozu v Graz in da bom lahk plačal štartnino v nedeljo.
Menda majo radi EURE a ne :?:
Uporabniški avatar
 dexi27
No včasih pa zna kdo presenetit, sem klical v Graz pa se ni nihče javil, so pa presenečenje so me klicali nazaj in sem se dogovoril za plačilo v nedeljo na dan tekme.
Ni kaj vse pohvale vredno, tako da se vidimo 30ga. :juhuhu:
Uporabniški avatar
 iverson
Jaz sem jim poslal Email. Upam da bodo odgovorili. Drugače pa bo mogel brat še klicat v Graz :D .
Uporabniški avatar
 dexi27
No ko sem jaz klical oz. se menil, mi je rekel, da ni problema, nič mu nisem povedal kdo kliče samo da sem iz Slovenije, tak, da po moje se ne rabiš matrat, ker bo možno plačat, treba se je samo prjavit preko neta, pa je to to.
Uporabniški avatar
 Vreme
dexi27 napisal/-a:No ko sem jaz klical oz. se menil, mi je rekel, da ni problema, nič mu nisem povedal kdo kliče samo da sem iz Slovenije, tak, da po moje se ne rabiš matrat, ker bo možno plačat, treba se je samo prjavit preko neta, pa je to to.

Torej če vsa prav razumem do jutri se moram prijaviti (če hočem imeti nižjo štartnino) plačam pa na licu mesta klicati pa jih ni potrebno?
Uporabniški avatar
 dexi27
Tako je samo preko neta pošlješ prijavo, ki je na njihovi strani, štartnina se plača na dan prireditve po isti ceni, kot velja za predprijavo. Tako je meni zatrdil po telefonu, pa se nisma nič poimensko pogovarjalo, povedal sem mu samo da sem iz :Fslo

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA