prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Asterix
Super je bilo. Na začetku sem že mislil, da bom sam pa je k sreči prišel Wega in po poti sva dobila še družbo. Ej, Wega saj toliko pa spet nismo govorili (po klancu gor) :lol:
Uporabniški avatar
 Wega
govorili ali ne: bilo je natančno to, kar si predstavljam pod zen tekom, prijeten ne egocentričen čvek, ki ti skrajša progo na polovico in dvigne tempo. Hvala tebi in pegazu...
Uporabniški avatar
 pegaz
:) Wega in Asterix,
lepo je blo pretečt K-rožnik v pogovornem tempu.

Bobr, kaj je zdaj to, a potem je štart VSEENO ob 17h? Ali pa (tudi) ob 17h?
Hm. Ko sem predlagal to malo nazaj, je bilo veliko komentrarjev, da tako zgodaj ne bo šlo.

Kje je zdaj komanda? :)

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 bobr
Zdaj nas je tok da je vsak teden štart ob 17ih in 18ih :wink:
Kakor komu na tisti dan ustreza in še sreča da je vedno nekdo za prej in nekdo za kasneje.
Uporabniški avatar
 tini
bobr napisal/-a:Kakor komu na tisti dan ustreza in še sreča da je vedno nekdo za prej in nekdo za kasneje.

..pa tud taki za prej in kasneje :)
Uporabniški avatar
 miciM
Zunaj je mraz in zunaj je zima .......Kaj se bo danes dogajalo na K-Rožniku :?:
Uporabniški avatar
 mazi
Jest neki razmišljam za ob 17:00, ampak bo precej bl neprijazno kot v Sežani... :cry:
Uporabniški avatar
 bobr
Kakšna zima, kakšen mraz? Zunaj je sonce in imeli bomo +6 stopinj popoldan. Ne verjameš? Pridi se prepričat ob 17ih na počasen ravninski krožnik krog ali pa ob 18ih na klasičen krožnik. Lahko tudi oba krožnika zmažeš kot jaz in tini :twisted:
Uporabniški avatar
 pegaz
Don Bobr,

pridem jest pogledat na tale vaš ravninski 5 o'clock Krožnik!

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 tini
bobr napisal/-a:Lahko tudi oba krožnika zmažeš kot jaz in tini :twisted:

Tako je - pridem na dvojni program. :)
Se kdo?
Uporabniški avatar
 pajo
Pridem če me ne bo služba z... kot ponavadi. Ha če pride Mazi bo vsaj za mene tempo, ki ga bom nekaj časa lahko celo zdržal z vami drugače vas bom takoj videl samo še majhne razno barvne pikice v daljavi. :?
Uporabniški avatar
 miciM
bobr napisal/-a: Pridi se prepričat ob 17ih na počasen ravninski krožnik krog ali pa ob 18ih na klasičen krožnik. Lahko tudi oba krožnika zmažeš kot jaz in tini :twisted:

Kaj pa mi preostane drugega kot da treniram,ko si me pa včeraj po tel. tako provociral :oops:
Uporabniški avatar
 bobr
miciM napisal/-a:
bobr napisal/-a: Pridi se prepričat ob 17ih na počasen ravninski krožnik krog ali pa ob 18ih na klasičen krožnik. Lahko tudi oba krožnika zmažeš kot jaz in tini :twisted:

Kaj pa mi preostane drugega kot da treniram,ko si me pa včeraj po tel. tako provociral :oops:

Tako se govori :twisted:
Uporabniški avatar
 AVI
....študiram, da se vam danes prvič pridružim na krožniku.....verjetno je bilo že 1000-krat napisano kje je štart....pa vseeno...da vidim če ostanem živ.......Kje je štart? :) :)
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA