Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 miro
Fantje in dekleta, ne se preveč sekirati zaradi prijavnic, verjetno se boste morali ponovno prijaviti v Zagrebu, jaz sem bil tam dvakrat, pa sem se moral vedno še enkrat prijaviti.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 MitjaG
No vse kaže da se bova z Vanjo tudi letos borila z dooolgimi kilometri proti Čazmi. Tik pred zdajci sva ugotovila da naju ta tek spet tako zanima, da se mu skoraj ne moreva upreti :D
Uporabniški avatar
 vanja
Ja, pa vremensko napoved sva gledala :cry: :cry: Nič hribov... zato pa tek! :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
MitjaG napisal/-a: Tik pred zdajci sva ugotovila da naju ta tek spet tako zanima, da se mu skoraj ne moreva upreti :D

Zgleda, da je sorodnikom zmanjkalo moke :?: :D
Uporabniški avatar
 vanja
ZdravkoC, a bomo imeli to srečo, da se vidimo v Zagrebu? :D Pa za spremembo ne zamudiva štarta? :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
vanja napisal/-a:ZdravkoC, a bomo imeli to srečo, da se vidimo v Zagrebu? :D Pa za spremembo ne zamudiva štarta? :wink:

Kaj sva midva že kdaj zamudila štart :shock: v Zagrebu še ne :roll:

Ja, 25.3.2008 je menda čas za oddajo prijav. Jaz sem jo ravnokar poslal.
Se vidimo ... menda :twisted:
Uporabniški avatar
 tae
Najprej vsi tisti, ki vas poznam in vem, da greste na to Čazmo:

Inot, Zajc, Mariolino, ZdravkoC, Ečo, Matej712, Ales, potem pa seveda še vsi ostali, ki vas nisem omenil.

Najprej čestitke za pogum :laola . Poleg dobre pripravljenosti, v kar sploh ne dvomim, boste potrebovali še zvrhan koš vztrajnosti in tudi malce sreče.

Tekaški forum navija za vas.

Jaz osebno pa računam še na pokal za Slovenijo. (tuja država z največ udeleženci)
Uporabniški avatar
 miro
Po temeljitem premisleku: letos ne bom pritekel v Čažmo :cry:

lp
Miro
Uporabniški avatar
 vanja
Oj, Miro, škoda! Pa drugo leto spet :wink:

Sicer pa imamo mi en prostor v avtu - od Nove Gorice mimo Ljubljane do Zagreba. In nazaj, seveda! :D
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Danes sem naredil trening in se tudi odločil po dolgem razmišljanju, da letos Čazma odpade, ker zdravje in poškodbe mi ne dovoljujeta hudega bremena :( :( .
Visoka želja je, samo previdnost ni odveč, zato ga bom raje preskočil do naslednjega leta :oops: .

Vam pa želim obilo sreče in previdnega teka do cilja :wink: .

Lp
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ne najdem rezultatov od prejšnjih ultramaratonov. A ve kdo za kak link? Nisem našel niti lanskih poročil, čeprav vem, da smo se malo hecali.
Hvala
Uporabniški avatar
 matej712
Ali je z Gorenjske (in Lj) kaj interesentov, da se dogovorimo za skupen prevoz?
Uporabniški avatar
 miro
Zdravko, jaz sem lansko leto gledal rezultate za vse teke, bili so na uradni strani maratona, sedaj nimam časa iskati, zato se poigraj sam,so pa rezultati vsaj za deset let nazaj in več.
Lp
miro

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA