Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

kovit
klopotec napisal/-a:Torej pri Lipici malo šparanja, nato pa v zavetrje. Vse jasno.
Saj lani sem na 8 km tudi nekaj eksperimentiral z zavetrjem. Je bilo eno, pravzaprav dvojno tako fajn zavetrje, samo malo prehitro se je premikalo. Sem se trudil, pa ga vseeno nisem mogel dolgo slediti. Žal.
Se zahvaljujem za nasvete.

Letos nobenmu ne bo treba eksperimentirat z vetrom, ga definitivno ne bo, snega in mraza bo pa ravno za v kratke hlače :D :D :D
Uporabniški avatar
 marčni zajec
kovit napisal/-a:Letos nobenmu ne bo treba eksperimentirat z vetrom, ga definitivno ne bo, snega in mraza bo pa ravno za v kratke hlače :D :D :D

kaj bi dal da bi to "vreme" napisal.
 kovit
marčni zajec napisal/-a:
kovit napisal/-a:Letos nobenmu ne bo treba eksperimentirat z vetrom, ga definitivno ne bo, snega in mraza bo pa ravno za v kratke hlače :D :D :D

kaj bi dal da bi to "vreme" napisal.

a jest pa nism dobr , al kaj? :)
Uporabniški avatar
 marčni zajec
:oops: saj takoj ko sem kliknil "pošlji" sem vedel, kaj bo, ker sem tako čudno napisal.
mislil sem, da more samo še "vreme" to izjavo požegnat in bo pol res tako kot si napisal.

(zelo diplomatsko se iz dreka vlečem, ne?)
 kovit
marčni zajec napisal/-a::oops: saj takoj ko sem kliknil "pošlji" sem vedel, kaj bo, ker sem tako čudno napisal.
mislil sem, da more samo še "vreme" to izjavo požegnat in bo pol res tako kot si napisal.

(zelo diplomatsko se iz dreka vlečem, ne?)

Če se kej spozna na vreme bo to požegnu b rez problema. :)
Uporabniški avatar
 Vreme
No če si želite še moje skromno mnenje vam povem, da je vse še kako na meji. Nekatere karte v času maratona ne kažejo padavin, nekatere pa nakazujejo na to, da naj bi začelo deževati tam po 12 uri. Temperature bodo kar prijetne za tek od 4-8°C bo, torej daleč od predvidene zime vsaj kar se Sežane tiče. Aja z burjo pa si tudi ne rabite delati skrbi jo ne bo :)

Toliko o času tekme, drugo pa je kaj se bo dogajalo pred in po tekmi. :)
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

vreme bo, vsaj kar se mene tiče, super. Škoda, da so si nekateri premislili prav zaradi malo slabše vremenske napovedi.

Tule se oglašam, ker, enkrat za spremembo, iščem prevoz na tekmo in nazaj, na relaciji Lj-Sežana-Lj. Seveda bi se spotoma ustavil še na analizi.

Če ima kdo kaj prostora v avtu, se mu z veseljem pridružim.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 raziskovalec
MatjazV napisal/-a:
Če ima kdo kaj prostora v avtu, se mu z veseljem pridružim.

MatjazV

MatjažV glej ZS.
Uporabniški avatar
 zlopi
samob napisal/-a:Ali mi lahko kdo pove, kje je ta predal, da si lahko še jaz ogledam to fantastično predstavitev 21K v Sežani!
Za pomoč se najlepše zahvaljujem. Hvala!

... tule
Lp, zlopi
 vlado7
lahko kak domačin pove kakšno vreme je dol?
 Puskin
Čau!

Kaj ve kdo, če bojo letos oziroma če se bli lani mogoče kaki tempo zajčki?

LP!
Uporabniški avatar
 Black Raven
Jaz vam jutr vsem zelim ugoden tek ,tempo zajcki pa pomoje bodo ,hehe se posebej zato ker je velika noc.

lp
 giorgio
Lep pozdrav iz krasa. Danes je vreme pri nas v Sežani deževno +4* C.Jutri pa verjetno podobno.Burje verjetno ne bo ker je oblačno. teperatura pa bo od +5do+10 verjetno z kaj malega dežja. :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Vsi upamo na najboljše-brez burje in dežja.
:laola :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA