področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

tomi_
Lani sem kupil mislim da identično uro v Hoferju za 40evrov, pa sem bil kr zadovoljen z njo, s tem kar lahko za tak denar pričakuješ.
Še zdaj mi ni jasno, kako ta foot pod meri razdaljo, če ga imaš pripetega okrog pasu oz. tam nekje, ne pa na čevlju.
Pa sem kr hitro hotel nekaj več in sem nabavil Suunto T4 in ko sem primerjal pretečeno razdaljo z obema je bil presenetljivo rezultat dokaj podoben,
sicer sem naredil le eno primerjavo na cca. 1km dolgi progi.
Uro sem dal bratu, pa mu je po kakšnem mesecu padel foot pod na tla in od takrat ne kaže več pravilno.
Uporabniški avatar
 Radolca
tudi jaz sem kupil dva para nagavic za 5 Eurov in izgledajo kar dobro.
Caa 2 tedna nazaj sem pa kupil par tekaških nogavic za 2 Eura (made in Bosnia and Hercegovinia) v LIDL-u, pa se mi zdi, da so na ahilovi tetivi bolj ojačane, kot tiste (INTERSPORT), katere smo recimo dobili predlani in lani na Ljubljanskem martonu
:idea:
Uporabniški avatar
 lojzeP
krasna roba - preverjeno danes, pa tudi zaloga obilna :D
Uporabniški avatar
 Bor
lojzeP napisal/-a:krasna roba - preverjeno danes, pa tudi zaloga obilna :D

aja? kje že? ko sem vprašal po uri, se je prodajalka samo nasmehnila( jaz pa nazaj, kaj sem pa hotu druzga :lol: )
aja , na celovški v Lj
ps če bo kdo kje uro videl , mi nej eno vzame , no ( :toast: )
Uporabniški avatar
 grb
Oj

Lahko pogledam popoldne v Litiji. Zjutraj so jih imeli se kar precej. Pusti mi kak GSM na ZS pa te poklicem.

G.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Bor napisal/-a:

aja? kje že? ko sem vprašal po uri, se je prodajalka samo nasmehnila( jaz pa nazaj, kaj sem pa hotu druzga :lol: )
aja , na celovški v Lj

ejga fante, pr ns na gorenskmo konc smo tko ohrn, da še tapocen robe nečmo kupt - no ja, kuker kdo :wink:

sem bil v lescah okoli 13.00 pa so robo še kar filal - ure so ble pa samo pri blagajni. nič se ni noben javu, zdej pa tkole .......

btw - bl počas tipkam, ker me še mal tanova ura na levici mot :roll:
Uporabniški avatar
 MareMare
Classix napisal/-a:Hofer Ljubljana-Moste...pet do osmih pred vrati že cca. 20-25 strank. Ob poku pištole pričakovan naval pri košarah z opremo, predvsem dresi in jaknami. V miru izberem nogavice, ter čakam, da v košari z jaknami razmečejo artikle. Skoraj vsi potencialni kupci so ožji od mene in res...po nekaj minutah v miru zagrabim jakno XL in odšpanciram do blagajne...za regeneracijo pa še sprehod do Rakovnika.
Nogavice izgledajo odlično in so za to ceno vsekakor zelo dober nakup. Jakna...kolikor denarja, toliko muzike...vsaj na prvi pogled, otip...

Prijeten in uspešen dan vam želim!

LP
Matjaž

Potem sva bila pa na skupnem štartu,samo da sem bil skoraj prvi v vrsti deset do osmih v penzionistični debati o sočnosti španskh agrumov :roll: .Potem pa štala...sramota..da se tako grebemo.Vendar gužva najprej ni bila pri tekaški opremi ampak pri motorističnih škornjih....košare so okupirali vojaki Slovenske vojske :P (brez orožja).

O opremi pa takole...malo denarja nekaj muzke....kratke in 3/4 pajke se mi zdijo malce švoh,pa gromozanske cifre :roll: ,nogavice -tanke,če niso ravno za tek,bodo pa za vsak dan kar dobre (boljše kot pred časom v Lidlu,katere bi jaz uporabljal pri -20 stopinjah-debele,vroče :evil: ).Kupil sem pajke za ženo in še urco,ker mi je zažugala,da se ne smem v stroške metat...Sem testiral (med kuhanjem kosila )vzporedno svojo sigmo in hoferco pa sta pulz lovili kar identično samo odzivni čas je bil malce različen.

Če pa hočete imeti še poceni in solidne pajke,pa niso slabe icepeakove katere dobite v supergi.

Se vidimo v naslednji vojni :cry: .

lp
 Jurcy
Jaz sem letos prvič vzel pri njih nogavice in majico.Oboje zgleda konkretno za takšno ceno, sploh nogavice.Bom preizkusil in poročal. :wink:
Uporabniški avatar
 bobr
Danes preskusil nove hofer nogavice na 2x10km teku. Presenetljivo mehke so le za moj okus mogoče preveč obložene z notranje strani. Ne bodo ravno za poletne teke a jih bom brez težav znucal :wink:
Uporabniški avatar
 Bor
lojzeP napisal/-a:
Bor napisal/-a:

aja , na celovški v Lj

ejga fante, pr ns na gorenskmo konc smo tko ohrn, da še tapocen robe nečmo kupt - no ja, kuker kdo :wink:

sem bil v lescah okoli 13.00 pa so robo še kar filal - ure so ble pa samo pri blagajni. nič se ni noben javu, zdej pa tkole .......

btw - bl počas tipkam, ker me še mal tanova ura na levici mot :roll:

veš lojze, so še dobri ljudje na svetu......jutr bom pa jaz bolj počas kucal....sej veš : mal me bo tanova ura na levici motla :D

ps: hvala grb :toast:
Uporabniški avatar
 bobr
Ooo bor, a ti nič več ne tečeš glede na nule v podpisu :lol:
Uporabniški avatar
 pajo
Imam višek majice št. L sem pač napačno ocenil svoje mere. Da ne bi ravno končala tam kjer ni prav. Če koga zanima ...
Uporabniški avatar
 IČA
Nabavil nogavičke, teh ni nikoli preveč :) in pa 2 water belta, kakovst pa bo treba še preveriti na terenu, zaenkrat zgleda vse dovolj solidno za svojo ceno.
Uporabniški avatar
 Bor
bobr napisal/-a:Ooo bor, a ti nič več ne tečeš glede na nule v podpisu :lol:

ne...zaenkrat še izbiram opremo in opremljevalce....
kdo bo pa laufal v snegu....ccc...
:wink:
Uporabniški avatar
 grb
pajo napisal/-a:Imam višek majice št. L sem pač napačno ocenil svoje mere. Da ne bi ravno končala tam kjer ni prav. Če koga zanima ...

Ce ne najdesinteresenta, nesi nazaj u trgovinoo in ti brez problema vrnejo denar. Vsaj meni nikol nic ne komplicirajo.

Bor, malenkost. se posebej ce bo to premaknilo tvoj stevec z nule ;)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA