Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 klatez
He, he - tole me pa že spominja na čase, ko smo hodili po kafe in riž v Avstrijo... :wink:

Obljubljena dežela... :roll:
Uporabniški avatar
 Damijan
Tole se res spreminja v farso! Idite gor, če ne boste mogli plačat in dobit številke, se pač švercajte. Saj ne teče 17 tekačev, da bi izstopali brez številke. Ne bit bolj papeški od Avstrijcev... In - pač ne boste med rezultati, so what.
Uporabniški avatar
 LILA
Ravnokar sem dobila telefonsko vezo z njimi in so rekli, da za nas SLOVENCE ni problem in da lahko plačamo na dan tekmovanja.
lp
Uporabniški avatar
 tae
Super LILA, hvala. Po mojem smo vsi potolaženi. Če bo sreča, (oziroma, če se bomo srečali v tisti množici) se torej vidimo tam.
Uporabniški avatar
 Laufer
Še aktualna napoved vremena za nedeljo.

Večinoma bo od jutra do popoldneva sijalo SONCE, tudi če bo čez območje prešlo nekaj visokih oblakov.
Temperatura od 10 - 16 stopinj. Napovedan je tudi lahkoten veter iz južne oz. jugovzhodne strani.
Uporabniški avatar
 marčni zajec
si me prehitela. tudi jaz sem ravnokar klical gor in so mi enako povedali. pol bo že držalo.
Uporabniški avatar
 LILA
Saj bi se lahko dobili kje na naši strani in potem v koloni nadaljevali pot do štarta in dvig številk. Več nas bo SLOVENCEV na kupu, bolj bo držala telefonska izjava.
Uporabniški avatar
 dexi27
No v glavnem jaz grem, če bom plačal vredu, če ne pa tudi tekel bom v vsakem primeru :D .
Ja lehk se zmenmo pa se kje dobimo pa se pl skup peljemo, ni blema, jaz sem za.
LP
Uporabniški avatar
 Laufer
Predlog ob 8h na Šentilju ?
Uporabniški avatar
 marčni zajec
lahko bi, ja. v šentiju na petrolovi pumpi?
ona zgoraj na avtocesti pred mejo.
Nazadnje spremenil marčni zajec, dne 27 Mar 2008, 10:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Laufer
V Šentilju na petrolovi pumpi, ona zgoraj na avtocesti pred mejo.
Ura: 8.00
Potem dogovor drži !
Uporabniški avatar
 Laufer
Še moj telefon 051 267 567.
Uporabniški avatar
 iverson
Potem je akcija v nedeljo :D . Super! Jaz bom mel za vsaki slučaj še email s sabo. Lahko se zmenimo na črpalki.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA