prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 miciM
A si danes kdo upa na Golado :?:

:wink:
Uporabniški avatar
 miciM
Jaz tudi ne pridem, sem se predomislila glede lokacije :twisted: :lol:
Uporabniški avatar
 veter v laseh
Golada je mimo.

Vreme odlično - sončno. Proga mokra, deloma blatna in na PST zasnežena (plundra in debelejše plasti snega :twisted:).
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

kola je blo. Ob 17.00 je bil na štartu natanko samo Pegaz. Po mlačnih poskusih, da bi zbezal iz koče še Slona in Simi (ki sta odtekla ob 16h ???) sem se odpravil na Golado sam, kot se spodobi.

Sonček je ravno zašel, proga je bila srednje razmočena in na neklaterih delih rahlo polna snega. Sicer vam povem, da tečt Golado sam ni tričetrt tolk zabavno, kot v družbi, ampak je bil pa lep pokazatelj, kje smo ta trenutek s kondicijo.

Veter, kje si bil/a pa ti?

Vsem, ki ste si lizali rane po Sežani - upam, da pridete čim prej nazaj.

LL Pegaz :)
Nazadnje spremenil pegaz, dne 28 Mar 2008, 13:36, skupaj popravljeno 1 krat.
 luzr
Evo, neka mračna sila mi je že drugič zbrisala malo obsežnejše poročilo. Mogoče imajo tipke na računalu še neke dodatne fu(n)kcije.

Golada je bila. Nočna seveda.
91,63min, sploh ni slabo, glede na okoliščine.
Uporabniški avatar
 Laufer
luzr napisal/-a:91,63min, sploh ni slabo, glede na okoliščine.

:roll: A te je kakšna medvedka srečala :mrgreen:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
luzr napisal/-a:Evo, neka mračna sila mi je že drugič zbrisala malo obsežnejše poročilo.

Ja Luzer, poznam to težavo, drugič pa obsežnejše zadeva v Wordu napisat, pa copy pastat, pa smeškote dodat. Tako pa javnost vključno z virozno prehlajenim baronom ni na tekočem o nočnem dogajanju na Goladi, ki je bila gotovo zanimiva. Kratka obnova je zgolj sugestija, radovednost.

Naslednji teden upam, da bo tale zima popustila in da se vidimo v polnem številu. Da ne bo samo Pegaz letal po progi. Tudi vojvodo je treba pohvalit, se je kar odkupil za svoje odsotnosti. Kar tako naprej (udeležba jasno).
Uporabniški avatar
 dannae
Mene pa zanima, če je kdaj v zgodovini nje, kakšen četrtek Golada čisto zares samevala? Pegaz bravo za včeraj.... Z vetrom sta se pa očitno zgrešila...
Pridem kmalu in zagotovo...

Pozdravček
d
Uporabniški avatar
 miciM
luzr napisal/-a:Golada je bila. Nočna seveda.
91,63min, sploh ni slabo, glede na okoliščine.

Ja ta čas je pa prava katastrofa, upam, da to ni trening za polmaraton ali kaj podobnega, ker te lahko od hitrosti še z ovinka vrže :twisted: :lol: :twisted:

:wink:

Pegaz zakaj se nisi javil, da greš na Golado, ko sem popoldan spraševala?
Uporabniški avatar
 veter v laseh
pegaz napisal/-a:Dragi moji,

kola je blo. Ob 17.00 je bil na štartu natanko samo Pegaz. Po mlačnih poskusih, da bi zbezal iz koče še Slona in Simi (ki sta odtekla ob 16h ???) sem se odpravil na Golado sam, kot se spodobi.

Sonček je ravno zašel, proga je bila srednje razmočena in na neklaterih delih rahlo polna snega. Sicer vam povem, da tečt Golado sam ni tričetrt tolk zabavno, kot v družbi, ampak je bil pa lep pokazatelj, kje smo ta trenutek s kondicijo.

Veter, kje si bil/a pa ti?

Vsem, ki ste si lizali rane po Sežani - upam, da pridete čim prej nazaj.

LL Pegaz :)

Veter je zamudil 5 minut, start je bil ob 14.20 uri. Proga je glede na razmere padla dokaj hitro - 48:29 >desna varianta.

Tek je bil dolgočasen, v hrib sem ujel enega tekača, ga prehitel in nato sam tekel do izhodišča GD. Med potjo v dolino sem srečal še enega tekača, nekajkrat v tistih ovinkih nevarno (PST) oddrsal >brez padca.

Se srečamo naslednjič ob 17.00 uri. :twisted:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
8) Drage moje in poceni moji sotrpini. :) V četrtek kakor ponavadi ob 1800 na običajnem mestu. :twisted: Kdor ne more naj gre prej ali kasneje. :) Kdor ne ve kod se hodi naj bo točen. :P Srečno!

lp, Jusuf (med iskanjem vzhoda sredi noči) :twisted:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
luzr napisal/-a:.....snip, snip.... 91,63min, sploh ni slabo, glede na okoliščine.

Dragi Luzr, tole je pa pod kritiko. :P V lanskem letu je sekcija za pešačenje v zimskih razmerah (sneg, led in škripanje z zobmi) na klasični Goladi dosegla le za minuto slabši čas. :P In sedaj mi ni jasno kdo je tukaj tekel in kdo pešačil? :evil:

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 milkec
Jusuf napisal/-a: V četrtek kakor ponavadi ob 1800

Pa naj si bodi 18.00!
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

dannae napisal/-a:Mene pa zanima, če je kdaj v zgodovini nje, kakšen četrtek Golada čisto zares samevala?....

8) Verjetno smo jo kdaj tudi pustili samo in raje šli na pir ali njih več. :) :twisted: Ampak to res ni bila prav pogosta praksa. :P

lp, oranzni slon
 luzr
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!

dannae napisal/-a:Mene pa zanima, če je kdaj v zgodovini nje, kakšen četrtek Golada čisto zares samevala?....

8) Verjetno smo jo kdaj tudi pustili samo in raje šli na pir ali njih več. :) :twisted: Ampak to res ni bila prav pogosta praksa. :P

lp, oranzni slon

V zadnjem času sem se trudil in kdaj sam odtekel četrtkovo Golado, včasih s pomočjo vlečne službe...
Ker ne bi rad srečal Jusufa, bom enkrat do poznega večera skrivaj odtekel Golado.
  • 1
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA