Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 semjul
:D

všeč mi je, da se nas vedno več oglaša, malo manj všeč mi je bilo včeraj, ko sem med Hrastnikom in Radečami srečal tekačico in je v mimoteku zrla srepo pred sebe v tla.
Mogoče se je pa ustrašila, da bi jo pozdrav česarkoli obvezoval.

Ampak vsak ima pravico do svojega sveta tudi med tekom in to spoštujem. :wink:
 A...l...j...o...š...a
Se popolnoma strinjam, da bi bilo veliko bolj vljudno, če bi pozdravila. :D :D

Mislim, da je to, ko sreča tekač tekača na svojem teku nekaj podobnega kot, ko na cesti sreča motorist motorista. Je pa tako, motorista se bosta sigurno pozdravila, pri tekačih pa še ni to najbolj v navadi...no vsaj meni se tako zdi. Jst osebno sem zelo vesel, če vidim tekača ali tekačico, ker me takoj stimulira k novem treningu.

Lep tekaški pozdravček!!! :)
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Živjo!

Evo, pa mamo še enga začetnika! :D
Sem iz Trbovelj, teč sem začel pred približno dvema tednoma, forum berem že kakšen mesec, o teku pa razmišljam že par mesecev.
Tečem po knjigi "Tek za začetnike", sicer knjige še nisem prebral( še vedno sposojena :evil: ), zato pa si pomagam z Weginim blogom(dobr je napisu :lol: ). Zaenkrat tečem v Europarku v Zagorju vsak drug dan. Takšne volje za športat še nikoli nisem mel, zdej sam upam da me ne mine. Tek je res dobra stvar, na izi letiš, razmišljaš, ...
Po prvem dnevu teka sem komaj iz postle vstal, tok me je vse bolel, zdej pa skor ne čutm več, da bi kej bolel.
Mah, počasi se daleč pride.

LP
Uporabniški avatar
 pajo
Dobiš za :beer: če se moj brat iz Zagorja pojavi v pajkicah in supergah na teku!
Uporabniški avatar
 DAVID 08
pajo napisal/-a:Dobiš za :beer: če se moj brat iz Zagorja pojavi v pajkicah in supergah na teku!

Evo, enga sem zjutraj vidu, ziher je bil tvoj brat! :beer:
Uporabniški avatar
 pajo
DAVID 08 napisal/-a:
pajo napisal/-a:Dobiš za :beer: če se moj brat iz Zagorja pojavi v pajkicah in supergah na teku!

Evo, enga sem zjutraj vidu, ziher je bil tvoj brat! :beer:

Misli si! Sem bil danes v Zagorju pri njemu pa od teka niti t...! Semga pa spraševal kje so teče paa pravi, da je precej strmo :lol: ! No v glavnem opremo sem mu dal če bo kdaj res šel...
Uporabniški avatar
 DAVID 08
pajo napisal/-a:Misli si! Sem bil danes v Zagorju pri njemu pa od teka niti t...! Semga pa spraševal kje so teče paa pravi, da je precej strmo :lol: ! No v glavnem opremo sem mu dal če bo kdaj res šel...

Eh, pa je šel pir :D
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Živjo semjul!

Matr, v slabem letu že dva polmaratona :shock:. Dobr si, ni kej :cast:
Kje pa ti kej tečeš? Jst bom te vaje za začetnike preteku kr v europarku(fajn podlaga za začetnike), pol pa na asfalt pa proti Jesenovem.
Drugač je pa moj cilj 10-ka v Ljubljani oktobra(me že vabjo zraven 8)
Upam, da mi uspe(more uspet).
Zdej pa bejžmo delat.

LP
Uporabniški avatar
 semjul
:D

--------------------------------------------------------------------------------

Živjo semjul!

Kje pa ti kej tečeš? Jst bom te vaje za začetnike preteku kr v europarku(fajn podlaga za začetnike), pol pa na asfalt pa proti Jesenovem.
Drugač je pa moj cilj 10-ka v Ljubljani oktobraL

David,
mal pobrskaj po prvih dveh straneh, v tej temi je večina prog zajetih in opisanih, če te bo katera posebej zanimala pa vprašaj, rade volje ti odgovorim :D
drugače pa mislim da imaš do oktobra obilo časa natrenirat telo za desetko, sploh sedaj, ko si uporabnik Tekaškega foruma. :wink:
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Sem mal nazaj bral in vidu da imate kr dobre etape.
Kakšen čas pa tečete Hrastnik-Radeče-Hrastnik?
Kolikokrat pa tečete na teden? Sam tečem 3-krat ali 4-krat na teden.
Komi čakam, da bom mel tolk kondicije, da bom laufu, laufu, pa laufu ...
Zdej se ustavljam na dve ali pa tri minute (tek za začetnike). Mal sem že neučakan, pa si govorim:"Pučas je treba, da te prehitr ne mine."
Sej se morm mal pohvalt. Že dva tedna tečem, pa me sploh nč ne mineva! Po vsakem teku že komaj čakam da grem spet.
O matr, ura je cajt. Bejžmo spat, treba kmal ustat.

LP
Uporabniški avatar
 Ksenija
semjul napisal/-a::D

še ena zanimiva trasa:
TROJANE - PRVINE - ČEMŠENIŠKA PLANINA - VRHE - SV.PLANINA - MRZLICA - GOZDNIK - ŠMOHOR

Dobro pripravljen planinec nima težav v 10- 12 urah, kaj pa tekač? :wink:
evo še ena tekačica in ljubiteljica narave med vami... mogoče smo se celo že kdaj srečali ;)
me pa zanima okvirno kolk km je trasa PRVINE - ČEMŠENIŠKA-VRHE-PARTIZANSKI VRH-KLEK
ok tole ni moja tekaška proga ;) ampak na tej trasi neizmerno uživam (tud vrh Tabora mi je za kratek pobeg iz mesta všeč)
aja tečem pa tam nekje okrog Klančiš, ...
tko da - če srečate eno samo dečvo brez družbe nekje sredi gozda, je velika verjetnost da sem to jst ;)
Uporabniški avatar
 Ksenija
hvala... očitno sem lahko zadovoljna s seboj ;)
vsekakor pa je moj glavni namen uživanje :juhuhu:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA