Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 olson
Hvala za čestitke glumac res sem zadovoljen z mojim tekom pa čeprav mi je mankalo do osebnega rekorda še kar nekaj ampak emšo naredi svoje,klub temu drugo mesto v kategoriji to je super.
se vidimo čao :toast:
glumac napisal/-a:Bravo, OLSON za stopničke in vsem ostalim tud.
Uporabniški avatar
 olson
zatopek napisal/-a:ŽIVJO

Čestitke Sebi in olsonu za včerajšno tekmo. Važn da zmaga ostane doma

LP :lol:

Hvala zatopek :lol:
Uporabniški avatar
 tae
Olson, zadnje čase se bolj malo javljaš tu gor, vidim pa da še vedno pridno treniraš in vzdržuješ formo. :clap:
Uporabniški avatar
 olson
tae napisal/-a:Olson, zadnje čase se bolj malo javljaš tu gor, vidim pa da še vedno pridno treniraš in vzdržuješ formo. :clap:

Ja Tae zdej se bodo pa počes začele tudi moje discipline :twisted:
lp OLSON :wink:
 AinE
To je moj drugi gorski tek. Prvi je bil lani, prav tako na Primoža. Vmes pa nobenga. Rezultat letos nekoliko boljši, vendar daleč za zmagovalko v moji kategoriji. Hitreje ne bi šlo, čeprav bi me preganjale divje zveri :wink: .
Že lani sem pogrešala števičnejšo udeležbo tekačic, letos nas je bilo še manj, čeprav je bilo vreme veliko lepše. Veterank, mlajših in starejših, nas je bilo le 6 :( .
Pridružujem se čistikam zmagovalcem, organizatorjem ter navijačem in seveda Bo- janu oz. njegovi ženi, če se ne motim, za fotografije.

Lp E
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Čestitke AinE za izbolšan rekord :clap: in pravim KAPO DOL za takšne ki zberejo/mo pogum in se postavimo v štartne bloke s ta zaresnimi gorskimi tekači :cast:

Malo sem pogrešal stare in nove znance, Darja, Andrej (čeprav sta prišla navijat) MihaPR, Nataša ... ampak je kar je pa drugič :D

Ja slikala je moja boljša polovica, upajmo da še kdaj pa še kje drugje, vi kar pomahajte in recite SIIIIIIR 8ČE MATE TOK SAPE) :wink:
 Nataša
BO-JAN napisal/-a:Malo sem pogrešal stare in nove znance, Darja, Andrej (čeprav sta prišla navijat) MihaPR, Nataša ... ampak je kar je pa drugič :D

midva sva res pošteno "zahinavla". Nimam izgovorov. Naslednje leto! :!:
Ema, čestitke!!!! :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA