Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

marjan
Sem slišal, da vsaj 20 TF-ovcev še razmišlja o nastopu :wink:

Res bo sneg. Pa naj se vidi kdo je car v težkih razmerah :shock:

Čas za trening se počasi izteka, tako da kar veselo na sneg in v hrib :evil:

lp
Marjan
Uporabniški avatar
 vencelj
2MUCH4ME napisal/-a:
vencelj napisal/-a: :TF) ima sedaj prijavljeni dve ekipi :!:

Zaenkrat tri(3) :!: :roll: :wink:
http://www.kalisce.com/12ur08/Prijave.xlsx.pdf

Seveda se opravičujem za lapsus. Pa že toliko časa ste prijavljeni, jaz vas pa kar zgrešim :bum:
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 lojzeP
pridem tudi jaz :shock: na en čaj, ki ga bo kuhal Đoni ob vznožju ( vsaj tko je vedel zadnjič povedat ), pol pa en rahel interval do vrha, vmes mal navijat in pofotkat :D
 večno mlad
Tudi jaz sem sprva nameraval do 12.00 tekmovat, potem pa dol sest, se sončkat, spit en pirček al pa dva, pa druge norce vzpodbujat, pa... Pa se je spet drugače obrnilo. Kliče janezu in pravi a boš v ekipi. Pa kaj sem mogel, prijatelju ne moreš reči ne. V trenutku sem se odločil za 12 urno trpljenje. Jau, jau, jau...
 janezu
zgleda da bo TF dobro zastopan,čeprav smo nekateri člani v drugih ekipah.tomo,ne jamraj že vnaprej,saj si večkratni zmagovalec,letos se samo še v KLUB 10 vpišeš,poj pa dva pirčka :D .sicer je pa ta preizkus vzdržljivosti redka prireditev,ko po dveh furah lahko zapelješ v box in si uvrščen,res ne v špici.če bo zadaj res ostal sneg,je to samo plus,kajti noge po mehki podlagi ostanejo kot nove,sicer hlajene,se pa enkrat preobuješ. okrepčevalnica spodaj in zgoraj je klasična-spodaj celo legende kuhinje 1540 (bomo videli,kaj bodo pripravili :D ).prevoz opreme 5minut pred startom z žičnico,vsi spremljevalci,navijači,trenerji.žene,ljubice... pa seveda tudi letos peš. se vidimo v soboto 5.4. ob 6,00 LP ju
Uporabniški avatar
 Cveto
vencelj napisal/-a:Danes so nekateri trdo trenirali na progi (prebral v neki drugi temi), mene pa zanima, kakšne so sedaj razmere na "vozišču" :wink: :D . Sicer se do konca tedna lahko še zelo spremenijo, bo pa dobro vedeti, kakšne gume namontirat.
LP

Ja Vencelj temperature so ble dons take, da se je videlo kako je pobiralo sneg, če si šel večkrat.
Sonce ga velik pobere, pa še zemlja je topla, tko da ga pobira kot za stavo.
Če čez teden ne bo ohladitve in padavin, bo sneg pobralo. mogoče ga bo kje samo za vzorec.
Je pa do prve klopce kopno, naprej kjer je cesta, je pa ornk brozga.
naprej je nekje na poti sneg kjer je bolj senčno, drugače pa do gruge klopce večinoma kopno.

In menim da boš šele v petek lahko vedel kakšne gume namontirat:)
Se vidimo v soboto zjutraj.

Lp Jure
 janezu
o razmerah vam zanesljivo sproti poročamo.spisek je lep,pričakujemo pa še nekaj hitrih zamudnikov. favorizirana ekipa Graparski kerlci, je imela sinoči taktični sestanek na petrovem brdu-pri rudkotu,manjkal je samo jožko,ki je šel sigurno še en krog :D sicer pa je čez baško grapo več semaforjev,kot skoz ljubljano.upam,da jih na progi M4O še niso postavili.je pa vse pripravljeno za sobotni preizkus,upamo todi na vreme,čeprav vsi lanski udeleženci vemo,kaj se zgodi,če je prelepo in toplo.za vse,ki želijo biti uvrščeni tudi na gor-dol-gor je obvezen start ob 6,00 ,sicer lahko tudi kasneje LP ju
Uporabniški avatar
 elingr
a to vsem pokaze da je samo 88 prijavljenih jest jih nikjer ne najdem 153
Uporabniški avatar
 firbec
Ni 153 ampak 156 :wink:
Robi - "osveži stran"
LP
Nazadnje spremenil firbec, dne 31 Mar 2008, 20:25, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 BO-JAN
torej če malo pogledamo sami vase in zberemo pogum, še ni nič zamujenega :?: :?: :!:

ali pač :?:

nekateri šele tik pred zdajci zvemo ali je sobota delovna ali ne :oops:
 janezu
sobota bo kr delovna :D a noben ne miga v temle soncu? igy je pa sigurno že 3x na kališ :D lp ju
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA