Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ales
Danes smo imeli na treningu okoli Brda spet svoj dan. Je padla zaobljuba, da ne gremo tečt v tujino dokler ne opravimo vsaj prvi del Ex poti v Sloveniji.

Torej, predlog je naslednji: začnemo s (krajšo) E6 varianto, kao sever-jug; načeloma je od Radelj ob Dravi do (menda) Ankarana. Bi naredili vsak dan cca 40 km. Kdor želi, se priključi ko mu najbolj ustreza. Tomaž (Marathon) bo tekel celotno traso, jaz sem obljubil vsaj polovico. Vnaprej bomo po dnevih objavili etape za celotno traso. Tako na vsake 2-3 dni bo organizirano družabno srečanje TF(Pia bo ravno napekla kolače). Aja, Ero je tudi zagotovil nastop vsaj na polovici etap. V prvih etapah bo zraven tudi Matevž. Skratka, pestro! Vabljeni!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
HOJLA!
Stvar, ki jo je omenil Aleš in okoli katere smo se dogovarjali na AnaLizi v brunarici na Kokrici je dejansko izvedljiva in to v celotni trasi, zato vsi vabljeni.Kdor bo zamudil bo zamudil najbolj pristen stik s Slovensko zemljo, se pravi da jo bomo prečesali po eni strani.Naslednja varianta E7 če se ne motim pa mogoče ostane za naslednje leto, mogoče.Če ne bo prišla kakšna druga tekaška varianta vmes.Aha je neka zadeva okoli katere se tudi že nekaj dogovarjamo, ta je še bolj nora odklop bi rekel Borut Veselko.O tej zadevi pa drugič, ko bo stvar bolj dorečena in pregledana trasovno in podobno.Fantje in dekleta vsi vabljeni, vsi zaželjeni, ker mi smo prav fajn ldje ane ha, ha, ha.Vse stvari vas bomo sproti obveščali sedaj, ko je Aleš odprl to temo in ste resnično vabljeni vsi, da pomagate na kakršen koli način pri organizacij in seveda za vzpodbudo ob progi, ki bo navedena, kje in kako bo potekala.Kje se bomo ustavili, se pravi, kje bo začetek etape in kje bo konec določene etape.In tam nas boste lahko počakali in se z nami nasmejali če bomo še pri močeh.Se pravi vso stvar bomo lahko skupaj prekomentirali in se domenili za še kakšno vzpodbudo, ki bo nam prišla še kako prav.Ker bomo tekli z mislimi na ves TEKAŠKI FORUM in za vse ljudje dobre volje, ki imajo radi čudovito Slovenijo.VSI ZA TEKAŠKI RORUM, VSI ZA DOBER TEK ČEZ E-6 ZA CELO SLOVENIJO!
Saj pravim dobili se bomo vsak teden na skupnem treningu, ki bo omenjen in tam se nam boste lahko pridružili in prekomentirali.In vsaka pomoč nam bo dobrodošla.
Uporabniški avatar
 ero
kot sta že fanta povedala - v drugi polovici avgusta gremo na E6, v celoti ali po kosih. vsi ste vabljeni, da se nam pridružite, na teku, na pohodu ali pa na pikniku ob poti E6. žurka bo, dobra volja itak, za lepote je pa že narava poskrbela. Naša preljuba Slovenija je res tako lepa, da bi bilo škoda, da je ne spoznamo še malo bolj, a ne?
Uporabniški avatar
 Z*
Wau, odštekano, le kako vam je padla taka dobra ideja?!!! Poznam prvi del, od Radelj do Mozirja, pa vam rečem, fantje in dekleta, tole mi imenujemo planinska pot (ali gorski tek :lol: )! :shock: :shock: Ampak čudovita pa je, vredna vsakega koraka. Srčno upam, da se vam pridružim v prvem delu, ki bo potekal čez vikend, ne?! Tole mi je pa motiv za trening, uf, superca! :juhuhu:
Uporabniški avatar
 S*
:D To mi delaj! :D Tudi jaz bi se pridružila del poti, verjetno ta prvi. Kot je že rekla Z*, je to super motivacija za treninge. Pa kraji tam so res lepi - a saj so povsod, samo cilj moraš met. Enkratna ideja! Planinske in dolinske stezice, pazite, PRIHAJAM. Slika
Uporabniški avatar
 bojanu
Še na faksu smo prehodili del od Grosuplja do Reke. Naš slovenski del poteka do Strunjana (opis iz obala.net) in je kar gorski:
Evropska pešpot E6 povezuje Slovensko obalo celo z daljno Finsko in se še širi. Njena trasa gre z Velikega Snežnika v Ilirsko Bistrico in dalje proti Rupi, mejnemu prehodu s Hrvaško, slovenska varianta pa je podaljšek, ki se iz Ilirske Bistrice odcepi proti Strunjanu. Proti slovenski obali se spusti s Slavnika v Podgorje. Čez Kraški rob sestopi pri Podpeči, se vzpne do Kubeda, obišče istrske vasi Marezige, Pomjan in Šmarje ter prek Gažona in Jagodja doseže Strunjan. Pot je markirana, na nekaterih mestih prav odlično, drugje spet malo manj, a je ni težko najti. Kdor bi ji želel slediti, si lahko pomaga s traso, ki je zarisana na izletniško-turistični karti Slovenska Istra, kjer najdemo tudi podatek, da bi od Hrastovelj do Strunjana potrebovali 12 ur.

Gozdarji so letos bojda izdali knjižico z opisom poti. Bom probal dobit
Uporabniški avatar
 bojanu
Ql. Pravjo, da je rariteta, pa šele izšla je :roll:
Uporabniški avatar
 Barb
Mislm,da tle pa ne smem manjkat-no vsaj na delčku,a ne? :P
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
atencione!
Ker se imamo vsi mi radi čimbolj fajn in da je stvar, kar se da koristna, bi za začetek predlagal, da seveda štartamo na totem štajerskem koncu.Zaključek pa imamo na naši prečudovit Slovenski obali.Saj jo imajo sosedje tam čez Kolpo tudi samo ne znajo jo imeti čisto.Madona sem preveč odkrito povedal.Se opravičujem.No v glavnem na prihodnjem sestanku se bomo zagotovo že kaj dogovorili, saj bo konec avgusta kmalu tu.In se bom resnično na to pripravil, kar se da fantastično dobro, skoraj tako kot Jure Robič, ki gre čez Ameriko, ja mi gremo pa čez Slovenijo a ne!
Se mi v glavi dogajajo čudne stvari sedaj ravnokar nekaj premišljujem, ampak mi še ni prišlo na plano, mislim da bo nekaj noro dobrega pozitivnega , porojeva se mi ena fantastična humana gesta, ki jo zaenkrat še ni bilo v Sloveniji.Glede na to da je Filipid v bolnici in bo kmalu doma.Fantje se mi že nekaj bliska, bliska pa bliska, no upam, da bo pa ponoči kaj zagrmelo ha, ha, ha v glavi namreč.Magari ob treh zjutraj če bo treba.Saj za maraton v nedeljo se bom pa naspal kot jagnje božje zagotovo.FANTJE IN DEKLETA, MOŽJE IN ŽEEENEE bliska se BALTAZAR premišljuje, premišljuje in bo kmalu nekja stuhtal in potuhtal :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :bum: :bum: :bum: :bum: :roll: :roll: :roll: :roll: na slovenski obali se nam bo pa rolal 100% in to takole od veselja, da smo zopet nekaj norega naredili :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :rol: :rol: :rol: :rol:
Uporabniški avatar
 Barb
Jst sm pa mal firbčna.
No mr.Baltazar upam,da je nastala kakšna ideja čez noč.
Kaj ko bi pa Filipida naložil na voziček in ga bi potiskal-vsaj del poti :idea: :?: :idea: :?: Res da se ne spoznam tolk-še hvala bogu,da se mi ni treba soočati s takšnimi zadevami-če to filipid sme :?: :?:
HOJLA!
Moram takoj napistai, kar sem premišljeval čez noč o tej ideji.Je vsekakor izvedljiva in resnična in humana.Glede na to kaj je doživljal FILIPID-Franci ves ta čas in kakšne so razmere na ONKOLOŠKEM ODDELKU da naša preljuba država nima :oops: :oops: denarnih sredstev za nakup tako pomembnih naprav za zgodnje odkrivanje raka in ostalih nevarnih bolezni, ki človeka prikrajšajo za marsikateri veseli utrinek v današnjem življenju in v narai, ki nas obkroža.Sem se domislil, da bi začeli zbirati lahko že sedaj donatorska denarna sredstva za nakup kakpne izredno pomembne naprave na ONKOLOŠKEM ODDELKU, mogoče ne bo dovolj.Bo pa dovolj, da odpremo fond za nakup te naprave.Recimo za jodiranje če se spoznam na to zadevo, ko je zadnjič nek prijatelj pravil, da je gledal TRENJA (oddajo) in je rekel, da ljudje ne vejo če bojo prišli na vrsto oziroma če pa bojo pa je vprašanje če stvar funkcionira ali pa se pokvari.In jih bojo poslali v Trst in bližnje bolnice, mislim to je živa svinjarij se opravičujem izrrazu, ampak ne morem kaj da tega ne bi povedal.Ljudje bijejo bitko za vsak utrip življenja, ki ga imajo pred seboj in želijo živeti polno življenje, kar ga pač imajo.A v zdravstvu oz. gdor je pač za to pristojen pravijo, da nimajo denarj za nabavo novih aparatov.Ja normalno, da nimajo kdo se pa kupil potem avionček, da se bojo naši preljubi Carji iz parlamenta vozili naokoli.Ja gospodje za to pa mora biti denar, tako pravijo in nam perejo oči, vsaj nekaterim.Človeku se trga srca, ko nekateri v bolnicah trpijo za sleherni utrip življenja oni gor pa pravijo, da ni denarja za nakup nujne opreme.O tem bi lahko človek razpredal še in še.No samo pojdimo na dejanja in ne samo besede.Trasa se mi zdi fantastična, ker sem pogledal kje naj bi bil štart se pravi na štajerskem koncu cilj pa bi bil v Ankaranu če se ne motim kajne.
STVAR JE TAKA: KAR BI DENARJA ZBRALI ŽE SEDAJ BI SE VSAK, KI BI KAJ PRISPEVAL PODPISAL NA SEZNAM, KI BI SE DOPOLNJEVAL SPROTI LAHKO VSAK DAN.NEKDO BI BIL ZADOLŽEN ZA POBIRANJE PRISPEVKOV IN BI JIH HRANILI NA DOLOČENEM MESTU, DA BI BILI NA VARNEM.KAKO BI TO STORILI PA BI SE DOMENILI NA NASLEDNJEM SESTANKU V BRUNARICI ALI PA SEM PRIŠEL NA IDEJO " PIZZERIJA BOLERO" V NAKLEM JE FANTASTIČNI AMBIENT VAM REČEM.NO TAM PA BI STVARI DOREKLI KAKO IN KAJ.KDOR BI RAD DAL KAKŠEN PROSTOVOLJEN PRISPEVEK SE LAHKO JAVI IN UPAM, DA NE BO BESEDE POJEDEL KAR BOSTE OBLJUBILI.NA TEKU E-6, KI BI GA OPRAVILI KAKOR SMO SE DOMENILI OZ. SE NAM JE PORODILA IDEJA.PA BI NA VSAKI ETAPI LAHKO ZBIRALI ŠE DODATNA SREDSTVA, KI BI JIH ZARADI VARNOSTI PO VSAKI ETAPI DEPONIRALI V NA TO DOGOVORJENEM MESTU, KJER BI BILI NA VARNEM DO PREDAJE PREDSTOJNIM ONKOLOŠKEM ODDELKU.TAKRAT PA BI BIL POLEGA TUDI FILIPID-FRANCI ČE BI MU ZDRAVJE DOPUŠČALO, KER BO TERAPIJE OZ. PO PRESADITVI SEDAJ KMALU KONEC ŠE PAR DNI.POTEM SE BO PA MORAL PAZITI ZARADI IMUNOSTI DO 3 MESECEV.TAKO JE FANTJE IN DEKLETA, SEDAJ KO SMO PODALI IDEJO ZA TA TEK PA NAJ BO NAZIV TEGA SKLADA RECIMO TAKOLE, ČE SE VAM DOPADE:
" TEK PO POTEH E-6 ZA ONKOLOŠKI ODDELEK"
ODPIRAM NOVO TEMO NA TA DOGODEK IN IDEJO.
ZA SVEČANO ODVORITEV TEGA HUMANEGA DEJANJA PRISPEVAM PRVIH 5 000,00 SIT ZA ONKOLOŠKI ODDELEK.PREDLAGAM DA BI ZA TO BILA PREDSTOJNA BARBR ČE JE ONA ZA TO.FANTJE IN DEKLETA POKAŽIMO SOLIDARNOST DO LJUDI KI SO NA ONI STRANI ZIDOV IN KI GLEDAJO NAS KI ZAENKRAT ŠE UŽIVAMO NEOKRNJENO NARAVO.
Prenesimo jim en delček te radosti tudi na ono stran bolnice.
Upam, da nisem preveč zafilozofiral.Ekola to se mi je porojevalo ponoči.
CIAO!
Uporabniški avatar
 Barb
Ej Marathon kje je tema
se vidi da sva oba bika,ker sm ravno včeraj tudi jaz prišla do te ideje.
Mal drugačne,da bi pozvala pač vse ženske,da se 1Xmesečno, dobimo in odtečemo humanitarni tek,tak kot zadnjič,sredstva pa namenimo za mamograf-rak na dojki-za katerega poteka zbiranje sredstev do konca leta
Če ne vrjameš vprašaj Malo,pa bo potrdila,da sva včeraj o tem govorili.
Sam še nisem imela časa da odprem temo,ker je pa v ozadju debata o pikniku.

Torej kje je tema?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA