vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Staša, definitivno k dohtarju.
Je pa sigurno krč mišice v ledvenem predelu. Pri tem je obvezen počitek in močan analgetik! Ketonal pa odsvetujem (precej hud impact na želodec), čeprav je proizvod mojega delodajalca. To so moje tridesetletne izkušnje.
Odkar spim na :twisted: dormeo :twisted: ležišču lastne proizvodnje:
v slojih:
-parket
-tepih
-deka
-rjuha
križa skoraj, da ne poznam več!
V glavnem, spim na tleh! Še najbolj se pa naspim na prostem (hribi, hosta,..), kjer je med mojim v puh zavitim kadavrom in zemljo plast kvalitetnega armafleksa. Ne kakšen "bauhaus" mambo jumbo!
Uporabniški avatar
 nada
dpop, ata pa mama ja.... :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Staša
Tako, Staša pošilja :D

Sepajoče, pravzaprav vlekajoče nogo za seboj sem se odpravila k zdravnici, ko srečam sodelavko, ki mi pove, da njena mami hodi k kiropraktiku dr. Maximu, Rusu. Sem se ga spomnila, ko sem ga poslušala enkrat po tv. In sem zavila kar k njemu. Sploh nisem vedela, kam grem, kaj pričakovati... ker mi je bilo za vse vseeno. No in pridem tja in takoj na vrsto in pride doktor k meni, me milo pogleda, mal povpraša, jaz vsa solzna povem, kako in kaj, me obrne na bok, potekne noge, vse poka, pokleklnem na kolena, on za mano, tk tk tk tk tk poka. Potem pokliče dva maserja in me obdelata, štiri roke naenkrat, kot kraljična.

Vmes sem dobila še eno inekcijo, menda vitaminsko. Ej, pomaga. Že mal psihično. Priti moram še v ponedeljek in še enkrat. Dr. Maxim mi je obljubil, da mi bo pomagal. No, edino tečt in kolesarit mi ne pusti 14 dni. Ko sem se mal namrščila, me je spet takoj potolažil, da bo potem OK...

Skratka, zdaj vsaj hodim lahko, mal še čutim bolečino, ampak sem 100% boljše volje. :P

Morda pridem danes navijat.

Aja, enourna terapija, kjer so se z mano ukvarjali trije ljudje, je stala 11000 (2500 je bila inekcija, ki naslednjič ne bo potrebna). Kaj pa vem. Meni je bilo všeč, bom pa povedala, če bo pomagalo dolgoročneje. Tako sem bila že apatična od bolečine, da mi je bilo čisto vseeno, kam grem. No zdaj me mal vest peče, ker nisem ubogala dpopa in iz previdnosti šla k zdravniku, ampak se je dobro končalo. Vsaj zaenkrat!

Jupiii! :P
 dpop
stasa napisal/-a:No zdaj me mal vest peče, ker nisem ubogala dpopa in iz previdnosti šla k zdravniku, ampak se je dobro končalo. Vsaj zaenkrat!
Jupiii! :P

Še dobr da me nisi poslušala... :lol: :lol:
Samo nekej pa je... ti zdej delaš "kurativo"... hvala bogu...
da te neha bolet... OK

Ampak treb je imeti v glavi da bolečina ne pride zao ker je ljubi Bog tako
hotel ampak je nek vzrok... preprečevanju tega se reča pa "preventiva"

Matr sem moder danes... še mal pa bom vijolčast

No skratka... h dohtarju je dobro it da ti pove kaj bi se dalo
naredit... da ne bi več prihajalo do bolečin...

Sej vem... zdele te manj boli... jutri te že skoraj ne bo več...
v nedeljo boš že tekla :lol:

Ampak ko bo spet usekalo (pa ne zdej to vzet kot slabo... ampak če
si samo odpravila bolečino ti je tako kot če te boli zob in vzameš
lekadol... slej ko prej bo spet bolelo) ali boš spet dajala 11 jurjev...

No sej... če se danes vidiva ti bom svojo izkušnjo bolj
podrobno opisal... pol se pa sama odloči... :lol:

LP Darko

P.S. Hej, punca... in ti maš to že pri 27 letih... jest do 35 nisem vedel
kaj je to bolečina... mam pa zdej "dvojne doze" :twisted:
Uporabniški avatar
 Staša
Ja, saj se strinjam, ampak tale dr. Maxim prav to pravi (je tudi sam doktor medicine), da bo popravil vzrok - torej mi bo spravil hmm kaj so to - kosti? sklepi? vretenca? v pravi položaj. Pravi, da bi mi zdravnik dal ketonal in bi dlje trajalo, da stvar mine sama od sebe. Ko sem malo pojamrala, da naj to čimhitreje naredi (čim manj obiskov) zaradfi mojega finančnega stanja, mi je obljubil, da me potem ne bo več videl naslednjih 30 let, če bom le kolikor toliko previdna. Kar pa bom. Se mi zdi, da letošnja 42 odpade... Ma zihr. Saj pravim. Meni je vliv zaupanje, bom videla, kako bo. 11 je velik, ampak konec koncev... sem se že velikokrat pogovarjala s kom, ki koga pozna, ki hodi k njemu (še moj šef mi je pravkar rekel, da je bil) in vsi so zadovoljni. K zdravniku bom šla pa, če ne bo bolje. Seveda rada slišim tudi tvojo izkušnjo :)

Hmm... verjetno boste vsi prišli ob 18 00. Če kdo pride prej, bi predlagala meeting v slaščičarni v tivoliju... kaj je že... nekaj na s...
 dpop
stasa napisal/-a: nekaj na s...

Skutin kolaček??

LP Darko

P.S. samo ugibam
Uporabniški avatar
 Staša
ja. a prideš kej prej? :)
 dpop
stasa napisal/-a:ja. a prideš kej prej? :)

Itak bo dež... :wink:

No pa pridem... pa bomo gledali "dvoživke" ki bodo
po dežju tekli....

LP Darko

P.S. Najlepše je nič delati.. in nato počivati! (Črna Gora PRESS)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA