Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 firbec
Pogoji na stezi so različni, ampak se izboljšujejo iz dneva v dan.
Ogledniki sporočajo, da se je snežna meja dvignila že skoraj do vikendov. Spodaj je suho, potem malo blata, sneg pa je le na vrhu - v soboto bo snega le še za vzorec (mogoče).
Pod žičnico (FOX varianta - tastrma) je zelo spolzko in nevarno - razmočen teren - adrenalinski spust - nevarno!

Po pameti - če je to sploh mogoče še reči.

Srečno!
V petek zvečer javim sveže informacije s proge.

Še to: Ivan Šavs - aktualni rekorder - NE BO TEKMOVAL NA 12 UR KALIŠČA 2008!!!
Več o tem kasneje. :wink:

LP Marjan
Uporabniški avatar
 Cveto
Čudim se da se je Ivan Šavs odločil, da nebo tekmoval, saj je šel tako v soboto kot v nedeljo 4krat okol!?

cvalenti napisal/-a:Teh 12 ur,ko bo trajala tekma,ali lahko gremo gor tudi mi "obiskovalci oz navijači" ali se med časom tekme ne sme hoditi po progi.

lp t

Cuko!
Seveda bomo vsi veseli vsake spodbude in navijanja, tako, da le vabljen in še vsi ostali....
Seveda ni nobene prepovedi, hoje po progi, je pa zaželeno, da ne oviraš tekmovalcev, ter se umakneš, ko te ima namen prehiteti.
 večno mlad
A je že kdo dons dol pršu, kakšno je kaj stanje gor?
Uporabniški avatar
 nejc.kuhar
Zgleda grejo že vsi v ta peto gor :lol: V soboto bodo pa izgovori da so zmatrani :roll: :lol: Po pamet v soboto 8)
Uporabniški avatar
 firbec
Zdaj gre pa že zares!
Pred-prijave so zaključene.

Tole so štartne številke.

Dobili jih boste na štartu.
Jutri zvečer se javim s hriba, da poročam o razmerah na poti.
LP Marjan
 večno mlad
Razmere so bile danes na špuri odlične. Pot je suha, nad vikendi nekaj snega, ki pa se muda izogniti. Tudi spust se da lepo izvesti. Nekaj zadrege je le zgoraj prve klopce, kjer so zelo lepo počistili podrto drevje, so ga pa nekaj novega nasekali in naredili nekaj nove avtoceste. Se pa tudi temu da izogniti, ne dvomim pa, da ne bodo tudi tega počistili do sobote.
 večno mlad
Predprijave so zaključene, niso pa še zaklenjene. Mogoče nas pa dosedanji rekorder prvič preseneti v soboto zjutraj na štartu. Preživite lep dan v petek in ne zvijte si gležnjev tako kot je skoraj meni danes ratalo.
 tina1970
Ni 100%, ampak bojda pride po denarno nagrado za rekord - Jonattan Wyatt...
 večno mlad
tina1970 napisal/-a:Ni 100%, ampak bojda pride po denarno nagrado za rekord - Jonattan Wyatt...

Pa naj Novozelandec spozna še Kljuke in ostale Hitrohodce.
Uporabniški avatar
 Dule
večno mlad napisal/-a:
tina1970 napisal/-a:Ni 100%, ampak bojda pride po denarno nagrado za rekord - Jonattan Wyatt...

Pa naj Novozelandec spozna še Kljuke in ostale Hitrohodce.

pa mene tud, k sem bolj počasen :lol: :wink:
škoda ko je prvi april že mim :D
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Pravkar opravil ogled proge! Za nas, navadne pohodnike so razmere skoraj idealne. Proga je skoraj čisto suha, še tisto malo blata veter kar vidno suši, le proti vrhu je še nekaj zaplat snega, ki pa so dokaj mehke in ne preveč drseče. Trenutno so edini problem podrta drevesa pred ravnino, vendar so mi gozdarji zagotovili, da bodo pot danes zagotovo očistili. Če bodo obljubo držali, nas bo pa skoraj sigurno zvečer obvestil firbec...

Kakšni pa so pogoji po bližnjicah, pa naj pove janezu, ki si je vzel čas in s celotne proge počistil moteče veje in kamenje.. :cast:

Se vidimo jutri zjutraj, ko bomo mi štirje poskušali doseči naš edini cilj: preseči lanskih 16 družinskih vzponov. Težka bo, poizkusiti pa ni greh!

LP VB
 janezu
proga je odlična za gor,prav tako po klasiki dol.težave pa znajo bit pod žičnico-zadaj,kjer je zgoraj ravno toliko gnilega snega,da se vse vozi(sneg,listje).zato bo največ spustov po klaski in kicbilu.zadaj-fox pa zgornji del (200v/m)sranje,nato pa kopno-suho.če ne bo pihalo,bo kar vroče in se bo treba preobleči,zjutraj pa bo zgoraj malo mraz. firbec je že gor,kjer pričakuje dodatne okrepitve (da ne boste zaspali-ob 6,30bodo prvi gor)bager je še na zadnjem delu avtoceste in jo bo spojil z blatom. peš pot bo očiščena.okrepčevalnica bo spodaj(legende)in zgoraj(firbec team),obvezen je žig na kontrolnem kartončku pri drugi klopci.parking je spodaj, nekaj vmes,pa 100m višje od starta (holcplac) za 20 pametnih.nastavite budilke,pa vidimo ob 6.00 pri potoku. LP ju
Uporabniški avatar
 žine
Fantje in punce, po pamet! Pa čuvajte gležnje in kolena, ker sezona bo še dolga :D Srečno in velik užitka ju3.
lpŽ
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA