Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 mk
Lp!

V začetku maja je Trst in nato Radenci. Oba maratona/ polmaratona sta zelo lepa.

m
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Meni je pa defenitivno najlubši maraton SAM 50km špura, ko se ti na Kofcah dušca mal odpre :wink: .In na vrhu dolge njive vetrič mal te zamaje :lol: .Se vidimo letos septembra sagurno!
Lepo se imejte!
ČAO!
Uporabniški avatar
 milkec
Jaz bi pa kar Celovec izbral, še prav posebno, če se gre lepo gor s šotorom in si prisoten še celotnem dogajanju v petek in soboto.
Uporabniški avatar
 Cveto
tomaz.zupancic napisal/-a:Meni je pa defenitivno najlubši maraton SAM 50km špura, ko se ti na Kofcah dušca mal odpre :wink: .In na vrhu dolge njive vetrič mal te zamaje :lol: .Se vidimo letos septembra sagurno!
Lepo se imejte!
ČAO!

Ti dam prov Tomaž
Tudi meni se je s.a.m. Vtisniv v najlepši spomin.
Pretekel sem ga že trikrat, vendar na krajši 35kilometrski razdalji.
Ko enkrat prideš na Kofce in dobiš višino, gre kar samo po sebi, opazuješ naravo, malo se izogibaš kravam :lol: , pa gre kar samo od sebe :wink:
Res čudovit tek.
Se vidimo tudi letos.

Moj prvi klasičen maraton je pa bil v Atenah 2007
Od Maratonkega polja do Aten
Tasko napisal/-a:Živjo.

Odločil sem se, da se bom pretekel svoj prvi polmaraton. Zato me zanima, kater maraton/polmaraton je lep in se ga splača imeti kot prvega (prvega ne pozabiš :wink: )..

Vprašanje za vas:
Zanima me, kje ste pretekli svoj najlepši maraton?

lp, Blaž
V najlepšem spominu mi je ostal polmaraton v LJ (ki je bil obenem tudi moj najhitrejši do zdaj) leta -hm- 2002 se mi zdi.

Najlepši maraton pa prav tako leta 2005 v LJ, čeprav sem predtem tekel tudi tistega v Berlinu, a se mi je zdel v LJ nekako boljši zaradi tega ker ni bilo take gužve in ker sem seveda postavil tudi osebni rekord. :wink:
Meni je bil najlepši moj prvi polmaraton v Veroni ... v bistvu sem šla tja le na izlet ... neprijavljena sem se postavila na štart in si rekla, da vidim kako daleč pridem ...
in mi je uspelo priti do cilja ... res sem bila srečna ...
nimam uradnega časa, sem pa vseeno dobila spominsko medaljo saj me na cilju nihče ni nič vprašal ...
meni so bli najlepši Radenci 2004 - ker je bil to moj prvi polmaraton, ker sem ga odtekla z lahkoto in točno po planu in ker sem 1 km pred ciljem prehitela še Bora! :lol: (tega nikoli ne pozabim omenit!).

Ne morem verjet, da je od tega že 5 let!!! matr, kako čas beži.

Zdaj pa še upam, da se mi bo tudi moj prvi maraton letos jeseni tako vtisnil v spomin.
Uporabniški avatar
 Mitch
mk napisal/-a:Lp!

V začetku maja je Trst in nato Radenci. Oba maratona/ polmaratona sta zelo lepa.

m

:clap: + tale
V kratki maratonski karieri esm odtekel samo tri maratone. Najlepši je bil zadnji-Trst, zaradi celotne razdalje v enem krogu, polmaraton je pa Kraški še vedno na prvem mestu.
Prvi polmaraton 30.maj 1981 RADENCI prvega ne pozabiš nikoli :wink: , je lep ali ne. Najlepši in najuspešnejši za mene,pa je bil maraton Berlin 2008. :D
Ker je bil do sedaj moj edini, lahko rečem da je bil tudi najlepši Maribroski maraton, kar pa se tiče polovičke pa bi rekel, da so to Radenci , ampak po progi,katere del je potekal tudi po Avstrijski strani.

Bi pa se strinjal z lonelyom, da zna biti najlepši v Evropi Lake Garda marathon :mrgreen:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA