prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 MareMare
Madonca.....imate pa velike otroke,da imajo 44,5 številko noge :twisted: .

lp
Uporabniški avatar
 pajo
:x zjutraj naročil 2130 - ma nisi mogel malo prej gor dat! Ravno moja cifra to ni res.
Uporabniški avatar
 ZHAK
MareMare napisal/-a:Madonca.....imate pa velike otroke,da imajo 44,5 številko noge :twisted: .

lp

Otrok ima šele 22, tako da bi verjetno moral še 15 let čakati, da bi mu bile prav.
Uporabniški avatar
 ZHAK
pajo napisal/-a::x zjutraj naročil 2130 - ma nisi mogel malo prej gor dat! Ravno moja cifra to ni res.

Lahko imaš dvojne...
Uporabniški avatar
 Damijan
ZHAK napisal/-a:
pajo napisal/-a::x zjutraj naročil 2130 - ma nisi mogel malo prej gor dat! Ravno moja cifra to ni res.

Lahko imaš dvojne...

Po mojem si pripopal napačen link, ki kaže otroški model, le-teh pa menda ja ni v tej velikosti... Nekaj torej ne gre skupaj, ali?
Uporabniški avatar
 MareMare
Damijan napisal/-a:
ZHAK napisal/-a:

Lahko imaš dvojne...

Po mojem si pripopal napačen link, ki kaže otroški model, le-teh pa menda ja ni v tej velikosti... Nekaj torej ne gre skupaj, ali?

Tako je ..... evo pravega,ki tudi meni dobro služi :lol: http://www.intersport.si/static/cms/sit ... big/3m.jpg .

lp
Uporabniški avatar
 ZHAK
Res je. Preveč jih je s podobnim imenom, pa sem kar po barvi iskal.
 Mythos
So poceni, si jih že prodal? Sam se odločam za GT 2130, tvoja ponudba je zanimiva.
Uporabniški avatar
 ZHAK
Ne še.
Uporabniški avatar
 ZHAK
Prodano!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA