prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 pajo
Zanima če ima kdo od TF kaj km z temi copati in njihovo mišljenje kako se obnesejo? Lahko tudi nežnejši spol.
Uporabniški avatar
 pajo
Je mogoče, da res nobeden ne teče v teh supergah?
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

imam odlične izkušnje s copati BROOKS. Do sedaj sem "zdelal" dva para, modela BROOKS RACER ST. Odličen lahek copat. Hiter in primeren tudi za maraton. Z nijimi sem odtekel 6 maratonov. Jaz sem jih nabavljal v Italiji, sedaj pa jih lahko kupite tudi preko spletne prodajalne BubaSport.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 MatjazV
vencelj napisal/-a:Prav racer ST so mi padle v oči. Seveda je treba upoštevati mojih 82 kg v primerjavi s tvojimi :?: (vsekakor veliko manj) kg in je vprašanje, kako bi se to obneslo pri meni :?
lp, vencelj

Ja, vencelj,

glede kilaže ti pa težko svetujem. Jaz s slabimi 60 kg nimam težav pri uporabi lahkih racer copat. Ampak, sedaj ne pretiravam več. Pred leti sem tekel tudi na maratonih z ultralahkimi copati (okoli 190g), sedaj pa uporabljam malo težje 123-125g.
Verjetno bi bilo zate primernejše nekaj nad 125g. Kakorkoli, jaz bi na tvojem mestu enkrat sprobal, npr. ravno Brooksov model racer ST. Če imaš slučajno velikost noge 40,5, lahko preizkusiš moje.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 Athena89
Jaz sem preizkusila šprintarice od Brooks, in so se mi zdele zelo dobre...
 wind
vencelj napisal/-a: za gorski tek (prav za današnjih 12 ur Kališča) pa sem si nabavil Nike št. 46... :?

Hoj, kateri model si pa nabavil? Nisem vedel, da ima Nike tudi kakšen bolj robusten copat za hribe.
Uporabniški avatar
 vencelj
wind napisal/-a:
vencelj napisal/-a: za gorski tek (prav za današnjih 12 ur Kališča) pa sem si nabavil Nike št. 46... :?

Hoj, kateri model si pa nabavil? Nisem vedel, da ima Nike tudi kakšen bolj robusten copat za hribe.

http://www.superge.si/html/svn/2919533-AA.shtml
 Pyxy
Živijo vsem!

Prejšnji teden sem naročil Brooks Racer 5T v BubaSportu. Ta teden naj bi jih dobil. Bom javil kakšne so ...

LP Pyxy
Uporabniški avatar
 pajo
Pyxy napisal/-a:Živijo vsem!

Prejšnji teden sem naročil Brooks Racer 5T v BubaSportu. Ta teden naj bi jih dobil. Bom javil kakšne so ...

LP Pyxy

Ja mi tudi čakano na ta 1 par pa se mi zdi, da nekam počasi poteka vse skupaj. Hotel pa sem samo mišljenej posameznih tekačev če bo to strel v temo s temi supergami. Upam, da ne.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA