Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
mirko1 napisal/-a:končal se je užitek 12 ur kališča. vsem iskrene čestitke.
lp , mirko

Ja to je peklenski užitek :lol: , ki je nekaterim ljudem nedojemljiv in neponovljiv!
Vsem čestitke za superiorne vzpone in rezultate!
Klanjam se! :wink:
Ena velikih želja je da se ponovno vrnem na to znamenito progo polno nepredvidljivih trenutkov in vsega ostalega!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Mih@
Šavs je bil 16-krat, tablico je vzel domov, tako da točnih informacij nimam.

LP
Uporabniški avatar
 vencelj
Pri svojem prvem nastopu na 12 urah sem se danes soočil s hudim pomanjkanjem volje in motiviranosti za tovrstne podvige. Dokaj dobro mi je šlo, prav nobenih problemov (fizične narave) nisem imel, realno 8 vzponov ne bi smelo biti problem, vendar: vsakič, ko sem bil na vrhu, se mi je porajalo vprašanje, zakaj bi še nadaljeval. Pa sem se le spustil spet v dolino, potem sem pa itak moral spet gor, kjer me je čakal nahrbtnik z opremo...Po šestem sem se dokončno odločil, da preneham. Nobenega razloga nisem več našel, zakaj 7-ič, pa 8-ič, čeprav je bilo časa še čez glavo dovolj.
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
vencelj napisal/-a:Pa da ne pozabim na čestitke 2 much 4 me družini.
LP

Vencelj, hvala!
Tisto, po kar smo danes na Kališče prišli, smo dosegli: Naša magična številka je sedaj 19.

Zasluga za naš nov mejnik pa gre kot ponavadi Anžetu, Aljažu in Jani, kajti sam sem zamočil na polni črti. Zelo sem bil razočaran, ker nisem izkoristil zame idealnih pogojev, po drugi strani pa sem vesel, da sem znal preceniti, da je zdravje pomembnejše in nisem šel z glavo skozi zid!!! Saj bodo še priložnosti!!!

Drugače pa super tekma, vzdušje, kot že dolgo ne, organizacija pa seveda spet nad nivojem.

Čestitke tudi vsem za dosežene rezultate!!

Naslednje leto sigurno spet pridemo!!!

LP VB
Uporabniški avatar
 mirko1
razlogov, da prenehaš tekmovati na sredini tekme je lahko kar nekaj, kot tudi razlogov , da tekmuješ do konca. naprimer, trudil bi se spravit ekipo TF na tretje mesto :wink:
lp, mirko
Uporabniški avatar
 BO-JAN
VSEM PRAV VSEM, ISKRENE ĆESTITKE :clap: :cast: :clap: :cast: :clap: :cast:

KAPO DOL :wink:
 Jožko
Pozdravljeni!
Ja res KAPO dol vsem junakom Kališča, še posebno pa Marjeti pa Jocotu in seveda Martinu pa Slavcu za osvojen pokal v ekipni uvrstitvi. Smo res lahko ponosni na Graparske Kerlce.
Seveda pohvala organizatorski ekipi, ki spelje tako odštekano tekmo. In seveda čestitke tudi Šavsu za 24 urni sprehod.
 marjan
Kališče je tekma, ki meni osebno veliko pomeni. :D Pomeni mi toliko, da sem danes tvegal in šel na tekmo z razbolelimi koleni. :bum: Kdorkoli je že doživel 12 ur Kališča, že ve o čem govorim. :evil: Posledica so bili neoptimalni spusti, kjer sem "šparal" kolena in se boril z bolečino. Po eni strani je to dobro, ker sem lahko bolj spočit grizel kolena navzgor, po drugi strani pa to ni optimalno za končen čas.

Že doma sem skoraj zagotovo vedel, da danes 12 ur ne bo šlo. Zato sem se že med samo tekmo odločil, da okrepim tempo, pa dokler bo šlo bo šlo. In šlo je 7x. Časa je bilo za 8 x, vendar organizator ni organiziral menjave kolen. :wink:

Odstopil bi že pri 6 prihodu, če ne bi imel slabe vesti zaradi ekipe (takrat sploh še nisem vedel, da je Vencelj zaključil pri 6 prihodih) tako, da še dobro da sem vztrajal. Sicer je ekipa v kateri sta se Bojan in Jure resnično super izkazala :cast1: :clap: prav tako dobila pokal za 4 mesto.

Čestitke vsem, še posebej zmagovalcem, pa tudi vsem organizatorjem, kateri nam obljubljajo nepozabno 10 jubilejno ponovitev preskusa vzdržljivosti v letu 2009.

Verjetno bom zopet tam,
Marjan
Uporabniški avatar
 cvalenti
CVETO,čestitke za osvojeno 7 mesto,žal nisem utegnil,da bi prišel malo navijati,vsekakor pa se vidimo ta teden na pijači ,da opišeš svojo dogodivščino.

lp c
 večno mlad
No tudi sam se letos soočil s pomanjkanjem motivacije. Nobenih problemov z nogami, rokami , ampak pivo meje ustavilo pri 8 poskusu. No ja pri treh pokalih sem bil pa vendarle udeležen. Pogoji so bili res dobri, škoda ker se je Šavs odločil za svojo tekmo. nad svojimi rezultati pa tudi nisem sploh nič razočaran, saj tako dobro do sedaj še nisem šel. Drugo leto grem pa palačinke peč, grem med organizatorje. no ja letošnja tekma je bila res dobra, čestitke tudi Igiju za vložen trud pred dirko in danes na tekmi. Lepo se imejte pa kakšno pivo spijte. Lahko noč.
 janezu
tako,pa je tudi 9.preizkus za nami. izgleda,da so udeleženci zadovoljni-to je glavno. k temu je pripomogla ekipa oskrbnika FIRBCA,tehnična ekipa ero in miha je poskrbela, da so nekateri tekmo videli kar iz fotelja.okrepčevalnica spodaj (ZAJC z ekipo) pa je bila sploh nekaj posebnega,saj je pekel palačinke,krompir... svoje je k vzdušju prispevalo še lepo vreme in res pravi navijači. pozdrav igiju in jocotu v K10,čestitke vsem,ki ste zmogli kališke strmine in nasvidenje leta 2009! LP janezu
Uporabniški avatar
 Cveto
Tudi jast moram čestitat vsem ki ste se borili s progo in sami s seboj.
Verjamem, da je motivacija na taki tekmi kar velik problem.
To pomeni, da moraš biti psihično pripravljen za tekmo.
Recimo jast se nisem kej preveč ubadav s časom (ok razen zadnji krog).
V glavi sem imel samo nekaj metrov pred sabo, in kako bom naredil čim hitrejši korak.

Posebne čestitke bi pa dal novima članoma kluba 10 Bitencu in pa Jenstretu.
pa seveda družini 2much4me za izboljšani družinski rekord.
Pa vsem dekletom, ki so bile tudi letos odlične.
In pa Primožu Mubiju, ki ni tekmoval, je pa Bojana motiviral in sta šla en krog skupaj. Tako da je Bokij naredu 9-ko.

Bravo organizatorji!!!!!
:cast: :cast: :clap: :clap:

vencelj napisal/-a:Mimogrede: kako izračunati kilometre?

Zanimivo vprašanje
Jast sem imel food pod in mi je za 9 krogov naračunalo točno 60km
Na podlagi tega bi lahko zračunav okvirno tvoje kilometre. samo odvisno kje točno si hodu gor oz. dol.

lp Jure
Uporabniški avatar
 50cent
Bravo fantje in dekleta :cast: :cast: :cast: :laola :laola .

Pravi asi ste v mojih očeh :clap: :clap: .

Ko bom velik, bom mogoče tudi jaz probal.... :oops: :? .

Lp :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA