Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 bobr
Najlažje ti bo če plačaš z vizo ali master četudi ni tvoja. Ja, lahko plačaš s kartico od poznanega (družina, kolega, sodelavec...) ki jo ima.

Z bančnim transferom + pošiljanje dokazila se nisem nikoli ukvarjal tako da ne vem kako gre tisti način.
 brzinca
No pa sem plačala 42 in sicer bo moj prvi :oops: Ne vem še točno kako bom to izpeljala,ampak bo že.Rabim en express program,,pa ni hudič da pridem pa že v 5 urah do Trsta :lol:
Po številko mislim iti par dni prej ,tako da če rabi kdo dvignit cifro naj pove.
Uporabniški avatar
 tae
Do takrat je sicer še kar daleč, vendar brzinca te pa že sedaj lahko držimo za besedo in hkrati prosimo, da pobereš številke kar za vse forumaše. Nas bo še nekaj veš. Že v naprej hvala, čeprav se bomo do takrat še slišali, oziroma brali.
 LEON RO
Najbrž sem pozen, ampak ni prvič.A bo res kateri od forumašev dvigal številke že preje?Je mogoče kdo že bil na tem maratonu in mi potrdi, da se lahko številko dvigne na dan teka pol te pa naložijo v bus in odpelejo na štart?
 deniss
Pozdravljen!

Vsekakor je mogoče številke dvigniti tudi zjutraj pred štarom na stojnici pred odhodom avtobusov....

Ni problema za dvih številk....pa vem, da lani tudi ni bila pretirana gužva....
 HanaMB
brzinca napisal/-a:No pa sem plačala 42 in sicer bo moj prvi :oops: Ne vem še točno kako bom to izpeljala,ampak bo že.Rabim en express program,,pa ni hudič da pridem pa že v 5 urah do Trsta :lol:
Po številko mislim iti par dni prej ,tako da če rabi kdo dvignit cifro naj pove.

To bo tudi moja prva uradna 42. Računam na ZMAGO- :lol: , to je, da pritečem (in ne prehodim) do cilja.
Bi se tudi priporočala za dvig številke.
 brzinca
Bom sporočila ,kdaj bom šla.
Uporabniški avatar
 pegaz
No, pa so shecali tudi mene!

Mislim, da nas bo kar nekaj Forumcev, AljaPR pa Ovca gresta tud sigurno.
Seveda na 21, ne?

LL Pegaz :)
Uporabniški avatar
 tae
Pegaz na analizi v Sežani te ni bilo. Bo morda v Trstu kaj drugače ? :D
Uporabniški avatar
 bobr
A bo v trstu analiza? :shock:
Uporabniški avatar
 tae
Bobr, fora je v tem, da me je pred Sežano pegaz potihem prepričal, da sem rezerviral tisto gostilnico, v kateri je bila pa žal udeležba zelo boga. Nič se ne planira, da bi bila po Trstu kakšna uradna analiza, vseeno pa se lahko zmenimo, da Slovenci iz tekaškega foruma skočimo potem skupaj na kakšno pijačo in malo predebatiramo pretečene kilometre.
Uporabniški avatar
 tae
DuleKTKV napisal/-a:Tole je pa zelo mikavno, do konca januarja se bom, upam da lahko, odločil za :!:

Dule, si se že kaj odločil ? Morda bi šla lahko skupaj, ker sva oba iz Kamnika.
Uporabniški avatar
 še1PR
pegaz napisal/-a:...AljaPR pa Ovca gresta tud sigurno.
Seveda na 21, ne?
:nono: grem na 42 :!: navijat :!: :wink: :)
Uporabniški avatar
 pegaz
Alja, kakšen defetizem je pa zdaj to??? ;)

No, jaz sem prijavljen. Na 21, tekaško.
Glede analize: Tae, sorry, ampak v Sežani je bila gužva glede po-tekaških dogodkov in nisem mogel ostati na analilzi. Vseeno pa cenim to, da si organiziral zadevo za nas.

Se še beremo, po mojem ne bi daljinsko rezerviravali gostilne: tam se zberemo in vidimo, kako izgleda in koliko nas je, potem pa pujsnemo nekam.

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 tae
pegaz napisal/-a:tam se zberemo in vidimo, kako izgleda in koliko nas je, potem pa pujsnemo nekam.

važi
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA