prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 diler
:arrow: ja..brooks pa saucony sta še dost neznani zadevi pri nas, po svetu je pa to čisto drugače. drgač pa en komentar - HUDE ZADEVCE :)

lp :arrow:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

kot sem že napisal, priporočam Brooksov tekmovalni model racer ST.

Če bi kdo želel preizkusiti te copate, preden se odloči za nakup novih, in mu je prav številka 40,5 (25,5 cm), mu dam za testirat moje (barva rdeče-bela), s katerimi sem pretekel 3 maratone in dve polovički.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 EčO
Meni se je na Racerju ST po 280 km odlepila guma na levi peti. Mogoče je to zgolj napaka tega dotičnega para copat in ne kakšna resna serijska napaka.

Mi pa na splošno ne ležijo tako kot Mizuno, tako da je to bil moj prvi in zadnji par.
:!:
Uporabniški avatar
 incic
jaz mam dva modela od brooksa.

racer t5
in pa burn

Z t5 sem bil takoj zelo zadovoljen. Res pa je da sem jih čakal 2meseca. (Naročil sem jih takoj ko so jih dali v ameriki na trg, tako da je razumljivo da sem čakal.)

Brooks burno pa so mi bile sprva zelo čudne.... nekak nisem mel občutka v njih. Sedaj jih uporabljm za kakšne 1000m distance ali hitrejše kilometraže. Morem povedat da sem se že precej navadil na njih, tako da mi ni žal da sem si jih kupil.
Uporabniški avatar
 incic
jaz spadam med tiste malo težje tekače 73kg... pa morem povedat da so te copate res mehke... sem pa se tudi bal da bodo pre trde
Uporabniški avatar
 pajo
Bomo prvo uničili 2 para Asics potem pa sigurno probam Brooks take ali drugačne. Mi jih pa je priporočal sodelavec, ki se ukvarja z triatlonom. Cela ekipa je sedaj na Brooksu in pravijo, da zelo uživajo v teh supergah.
Uporabniški avatar
 pajo
Žena zelo zadovoljna z Brooksom tako, da po teku v Radencih resno še sam razmišljam o nakupu. Če jih bom nabavil povem laično kako se kaj obnesejo pri teku.
Uporabniški avatar
 vencelj
Do odgovora prideš edino tako, da preizkusiš.
Po vseh debatah okrog brooks copat in njihovi primernosti za težje tekače sem se odločil zadevo testirati: pred enim mesecem sem si nabavil racer ST3, do maratona z njimi pretekel cca 50 km, nato pa v njih nastopil na LM 42,2. Ocena: odlično :D . Nobenih problemov, kakršnihkoli bolečin...res sem zelo zadovoljen z njimi :!:
Pohvaliti pa moram tudi prodajalca na Čopovi: ko sem nekaj jamral okrog težjih tekačev, me je hitro zavrnil (saj nimaš sto kil) in še dobro, da sem ga poslušal.
Del zasluge za klub "under 3" vsekakor lahko pripišem tudi supergam :juhuhu: :D .

lp, vencelj
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja se popolnom strinjam s mojimi predhodniki kar se tiče copat so res vrhunski tudi ostali asortima imajo izredno zadovoljivo naravnan.
Vrhunska kvaliteta vrhunski rezultati! :lol: :wink:
Lep tek vam želim!
Uporabniški avatar
 lenči
Spomladi, ko bo treba menjati bom najprej stestirala Brooks, če bodo sedli na moje noge, racer st3 tudi mene mika, drugače pa vsaj navadne za pronatorje. Vencelj, informacija glede kilogramov je zame zelo dragocena, hvala :lol: .
Uporabniški avatar
 raf
Jaz bom svoje nove Broks testiral v Palmanovi, čeprav sem jih hotel že na LM, ampak sme se potem v zadnjem trenutku premislil in kar za Nike opravil polovičko.
Uporabniški avatar
 pajo
Superg je za res dobre tekače tipa Vencelj,Bobr in podobni. Ker sam ne spadam v to kategorijo mi ravno koristile niso škodovale pa prav tako ne. Sem jih že v bistvu prodal nakar sem dobil nasvet naj še malo počakam. Mogoče kasneje - drugo leto, da se mi bodo bolj obnesle na teku. Težav z njimi nisem imel tako, da naj ostanejo lepo doma.
 Pyxy
Se opravičujem, ker se oglašam malo pozno.
Torej kot sem že aprila napisal sem naročil Brooks 5T. Čakal sem dlje (5 tednov) kot sem načrtoval, ampak tega sem bil deloma sam kriv. Čeprav me je lastnik BubaSporta Tomaž opozoril, da naj izmerim nogo po navodilih z njihove internetne strani, sem naročil pol številke premajhne. Zelo hitro sem se zmenil za zamenjavo in jih v nekaj dneh tudi dobil. Omeniti moram, da mi je Tomaž dal še 20% popust, ker sem pač dolgo čakal na prvo pošiljko.

Copati so zelo lahki, kot je že MatjažV omenil, kljub temu pa zadosti mehki. Sam spadam med lažje tekače (tik pod 60 kg) pa imam zato rad lahke copate. Pa tudi psihološko je dober občutek, če se ti zdi, da tečeš skoraj bos ... :lol:

Letošnje leto sem moje dosežke v njih popravil na razdaljah od 6 - 10 km za 3 - 5 minut, na ljubljanski 21-ki pa za 14 minut.

Tomaž (BubaSport) mi je omenil, da naj bi Racer 5T bi imeli pretanek podplat za teke daljše od 21 km.
Sodeč po napisanem s strani MatjažaV ni temu tako. Mogoče je to odvisno od tehnike teka. Kakšen komentar MatjažV?

P.s.: MatjažuV in ostalim pa čestitke za dosežke na Newyorškem maratonu. Tudi jaz vam zavidam ... :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA