Se opravičujem, ker se oglašam malo pozno.
Torej kot sem že aprila napisal sem naročil Brooks 5T. Čakal sem dlje (5 tednov) kot sem načrtoval, ampak tega sem bil deloma sam kriv. Čeprav me je lastnik BubaSporta Tomaž opozoril, da naj izmerim nogo po navodilih z njihove internetne strani, sem naročil pol številke premajhne. Zelo hitro sem se zmenil za zamenjavo in jih v nekaj dneh tudi dobil. Omeniti moram, da mi je Tomaž dal še 20% popust, ker sem pač dolgo čakal na prvo pošiljko.
Copati so zelo lahki, kot je že MatjažV omenil, kljub temu pa zadosti mehki. Sam spadam med lažje tekače (tik pod 60 kg) pa imam zato rad lahke copate. Pa tudi psihološko je dober občutek, če se ti zdi, da tečeš skoraj bos ...
Letošnje leto sem moje dosežke v njih popravil na razdaljah od 6 - 10 km za 3 - 5 minut, na ljubljanski 21-ki pa za 14 minut.
Tomaž (BubaSport) mi je omenil, da naj bi Racer 5T bi imeli pretanek podplat za teke daljše od 21 km.
Sodeč po napisanem s strani MatjažaV ni temu tako. Mogoče je to odvisno od tehnike teka. Kakšen komentar MatjažV?
P.s.: MatjažuV in ostalim pa čestitke za dosežke na Newyorškem maratonu. Tudi jaz vam zavidam ...