takšne in drugačne (predvsem) tekaške stave med člani-cami Tekaškega foruma

Moderator: ales

Kdo bo zmagal v teku na 10km ?

Inot
49
49%
Tae
50
51%
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Inot in Tae, sedaj se še bolj veselim Radencev. Samo to se še zmenita javno ali tekmujeta na brutto (eden z drugim) ali netto čas (na čas preživet na progi), da ne bo kakšnih nesporazumov. :lol: Pa da ne bosta Kenijcev, Belorusov in ostalih šprinterjev že takoj na štartu podrla :wink:
Uporabniški avatar
 tadejk
Predlagam bruto čas oz. kdo je prvi v cilju. To je edina prava head to head dirka, seveda pod pogojem, da štartata skupaj.

Tadej
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Predlagam, da najprej odlaufata, pravila bomo pa pol postavili, ko bodo znani rezultati 8)
Itak bo zmagal samo eden. Ne vem, če se za enega sploh splača postavljat pravila :roll:
Problem: v radencih :heart :heart :heart bo gužva, ne vem kako priti do čimveč palačink. :evil:
Uporabniški avatar
 tae
Bruto čas, skupni štart, zmagovalec je tisti, ki prvi pride v cilj ne glede na čas preživet na progi. Pred stavo sem sicer mislil, da bo to tekma za podiranje svojega rekorda, kar pa je že skoraj nemogoče, ker bi moral ciljati na 37 minut.
Uporabniški avatar
 tae
Aja, Zdravko in ostali, po mojem da v Radencih še ne bo palačink. Ne vem no. Analiza stavnice bo drugič, ker bomo imeli tu že itak dovolj tem za debato.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
tae napisal/-a:Aja, Zdravko in ostali, po mojem da v Radencih še ne bo palačink...

No, te bom pa mogo gele zraun vzet na maraton :drink
 nana
Ja, Radenci se slišijo fajn, samo navijat pa ne bomo mogli :evil: , ker bomo v glavnem vsi nekje na progi (tek na 10 km štarta 10 min. za maratonom in 1/2 maratonom :roll: ).
Torej fanta, prepuščena bosta en drugemu... in (skoraj) nihče od nas, ki smo sodelovali v anketi, vaju ne bo spodbujal v vajinih zadnjih metrih :wink: Mogoče se nam bo pa bolj mudilo na cilj, da zvemo rezultat :D
Uporabniški avatar
 INOT
Kar se tiče palačink mi jih ni problema spečt kakšnih 100 komadov za Radence. Vendar bo pa tam velika gneča in niti pravega prostora za kakšno pogostitev ne bo.
Najbolje, da se glede tega dogovorimo po tekmi oz. dajte predloge.. Sicer pa, če ste dobro brali mojo ponudbo, sem napisal, da palačinke in pijača pridejo šele po skupnem treningu! :twisted: :twisted: :twisted:
Ampak trening bomo izpustili :D
Uporabniški avatar
 tae
Ali 2 glasu razlike pomenita 2 metra razlike med nama, morda 2 minuti, po vsej verjetnosti nič. Po volji ljudstva te nikakor ne morem ujeti.
Uporabniški avatar
 Vreme
Morala se boste najprej opredeliti ali bosta to tekmo naredila na neki uradni prireditvi, ali pa tečeta samostojno na privatni prireditvi seveda v okviru TF :D tista zadnja je meni veliko bolj všečna! :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Vreme, glej 7. stran, dogaja se veš, malo zamujaš, pa nič hudega.
Uporabniški avatar
 klatez
nana napisal/-a:Ja, Radenci se slišijo fajn, samo navijat pa ne bomo mogli :evil: , ker bomo v glavnem vsi nekje na progi (tek na 10 km štarta 10 min. za maratonom in 1/2 maratonom :roll: )....

Kaj da ne - se bomo pač vsi na 10 km (oz. 5 km) prijavili! :wink:
Pa tekli kar z njima... :roll:
In delali gužvo... :twisted:
Uporabniški avatar
 zlopi
klatez napisal/-a:Pa tekli kar z njima... :roll:
In delali gužvo... :twisted:

... ter postavljali ovire za "nasprotnika" :lol: , bi se znala zavlečt tale tekma :lol:
Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
opa, tole postaja zanimivo :!:

moj glas gre Tae-u. ne vem točno zakaj :roll:

....kratkoprogaš pač :D

p.s. če mi bo na cilju zadišalo po palačinkah, vas pa poiščem :wink:
 kovit
tae jest bi ti prvošču da inota sesujes, ampak žal, po profesionalni liniji moram držat z inotom. :)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 21

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA