Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Nataša
joj, Mojcej in Gaga in podobni!! dejte no že mer!!! vi samo lepo pridte, sa hrabrim junačkim srcem tkorekoč!

moja prjatlca matejka, ki je v poletovi ekipi, teče počasi in zadovoljno. na ženskem teku je 8km tekla 1 uro. tko za primerjavo. jest bom danes tekla z njo. in vabiva še vse ostale, ki bi si želeli tak tempo, da se nama pridružite!!!!!
 Nataša
aja pa še neki - jest sem na pomladnem teku par mescev nazaj občutla podobno kot ti zdaj, GaGa! prišla sem presrana, forumovcev nisem poznala, držala sem se ob strani...me je blo tud strah, da ne bom kar kje falila na tistem rožniku. potem pa se je najdel zajček Sale, ki je ves cajt tekel z mano in me bodril. torej! nauk je, da ima vsaka metla svoj štil (he he) in vsak(a) tekač(ica) svojega zajčka. zato samo pogumno!! :wink: :D :P

me zanima pa če bo cyc prišel...pa H20? :roll:
 dpop
Nataša napisal/-a: tko za primerjavo. jest bom danes tekla z njo. in vabiva še vse ostale, ki bi si želeli tak tempo, da se nama pridružite!!!!!

A ti je Simi zadnjič dala vetra.. a? :twisted: :twisted:

Ja, ja... je bilo na cilju vidno :twisted:

LP Darko

P.S. sej danes se ti pa jaz ponudim za tempo držat...
tko reciva 4:45/km... pa ene 8 km... bi šlo? :wink:
 dpop
mojcej77 napisal/-a:Jst tud priiiiiiiideeeeeeeem!!!!!!!!!!
končno!
eden pač mora bit še počasnejši od cyc -a, kenede :twisted: Čeprou se po mojem sam dela...
Če bo do ušpičene prekle padale, bom pršla pa z marelo, se sprehodila, se usedla v oštarijo in spila en pir. Pa magar sama. Tko, iz žlehtnobe.
Čeprou se po mojem ni za bat, da bi edina pršla...

m

No če pa Mojca pride z marelo... pol bom pa tut jest prišel z marelo

LP Darko

P.S. magar samo na En Liz ... Anna Lisse... or whatever
 Nataša
dpop napisal/-a:
Nataša napisal/-a: tko za primerjavo. jest bom danes tekla z njo. in vabiva še vse ostale, ki bi si želeli tak tempo, da se nama pridružite!!!!!

A ti je Simi zadnjič dala vetra.. a? :twisted: :twisted:

Ja, ja... je bilo na cilju vidno :twisted:

LP Darko

P.S. sej danes se ti pa jaz ponudim za tempo držat...
tko reciva 4:45/km... pa ene 8 km... bi šlo? :wink:

ma dej mer.
Uporabniški avatar
 milkec
Nataša napisal/-a:jest bom danes tekla z njo. in vabiva še vse ostale, ki bi si želeli tak tempo, da se nama pridružite!!!!!

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Tako je, pokaži vsem zagrebenim ljudem, da je čas povsem nepomemben pri teku! :wink:
 dpop
Nataša napisal/-a:ma dej mer.

MEHR????

e, pa zdej... kakšnih 5 do 10 sekund na km bi še stisnu...
pol pa.. ne vem...

a ti si dons tolk naspidirana da bi 4:30/km odtekla...

HUDO... ljudje moji... morm rečt da tale Nataška pa
ni od muh (niti od mušic, kaj šele čebel)

LP Darko

P.S. kar se pa zajcev tiče...jest mam eno zajklo doma...
ful divjo... tut lajat zna... če kdo misli da bi jo rabu,
pripeljem :wink:
 Nataša
Darko!
spet serješ tm k ni treba. pejt v peskovnik pa se tam dobiva. sam ti že vnaprej povem da dons ne boš dobil kosti za glodat (petek je dan za post). mi se ne da. je pa res da tud iz "mer" iztisneš največ, kar se da. svaka čast.
Uporabniški avatar
 Barb
Če pa dons Mojcej77 pride,pol bomo pa sladoled lizal,a ne :juhuhu:
Uporabniški avatar
 GaGa
Natasa, hvala za podporo in pogum. Pridem 1000%
:D :D :D
Uporabniški avatar
 mojcab
Nataša napisal/-a: jest sem na pomladnem teku par mescev nazaj občutla podobno kot ti zdaj, GaGa! prišla sem presrana, forumovcev nisem poznala, držala sem se ob strani...me je blo tud strah, da ne bom kar kje falila na tistem rožniku.

Takole nekako sem se tudi jaz počutila na svojem prvem (priznam, edinem) teku v Logatcu. Kot da ne spadam zraven. Totalno zelen tekaški začetnik. :oops: Ni bilo sicer nevarnosti, da bi se izgubila, je bilo toliko otročkov na kratki progi, da smo se že skoraj spotikali :wink: . Za drugi tek pa še zbiram pogum. Bi prišla danes, ko je ravno TF tek, pa me nekaj daje vročina (telesna, ne ona, ki bi temu letnemu času pritikala, pa je ni) in ne vem, če bi bila to ravno pametna poteza. :cry:
zato želim vsem TFjevcem, ki boste tekli, hitre in vztrajne podplatke, pa veliko dobre volje prej, vmes in potem. In se vidimo kdaj drugič...ko v drugo zberem pogum 8)
Uporabniški avatar
 cyc
BTDT. :)
Uporabniški avatar
 gregorb
Tjaša napisal/-a:No, TF, bo že kej? Čakamo na P O R O Č I L O :!:
Ura je skor pol devetih, duš, sej niste tekli polmaratona :evil: :twisted: :evil:

Pomoje, da še analizirajo in da se dolg nou nč! Eni še telefonov ne dvigujejo! :evil: (Ane Dule in N'ta!)
Uporabniški avatar
 cyc
Nataša napisal/-a:me zanima pa če bo cyc prišel... :roll:

:P :twisted: :idea:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA