Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Sončka
Čestitke! :TF)
Sem brez besed.
Zgleda tudi na TF obstaja znanstvena fantastika. :wink:

Čestitke še enkrat. :laola
Uporabniški avatar
 ales
Še moja Čazma na kratko..

- res nečloveška ura vstajanja (sem si v soboto navil za ob pol štirih!!!)
- če na obvoznici in Ljubljanski cesti v Zagrebu slediš tablam za center se pripelješ na ene 100m do štarta
- hladen štart, seveda brez ogrevanja
- šele po dobri uri teka se Zagreb tolk zniža, da lahko zaviješ mal s ceste..
- ves čas ob progi policaji, ki so ustavljali promet(vseh šest ur mojega teka)
- še najtežje se je za tako dolgo tekmo pravilno obleči, jaz sicer nisem imel težav s številko, a zvečer je moja majica zgledala takole:

Slika

- no in približno toliko sem se med šesturnim tekom-hojo tudi namučil..
- planiran čas 5.39 sem dosegel natanko pri tabli Čazma, sam kaj ko je tko veliko mesto in sem do cilja potreboval še 12 minut
- v cilju po tretjem pivu tko vse pozabiš, k sreči nas je potem Boris še do Ljubljane peljal
- prav prijetna družba, škoda edino k se nam je mudilo na bus za v Zagreb
- Tan je še danes vesel, k me še kar prehiti, ko tečeva po stopnicah

Pa najverjetneje še pridem, ma še letos gremo kšno mal daljšo..
Uporabniški avatar
 INOT
MitjaG napisal/-a:
matej712 napisal/-a:No zdaj pride na vrsto še najtežji del maratona - odstranjevanje lepila od startne številke. :twisted: Ima kdo kakšen recept :?:

Evo, sva že dva - včerej zvečer me je pričakala doma Vanja vsa huda ker se že pol ure ubada z mojo majico oz. lepilom na njej :? :? :?
suha majica, mokra majica, cunja, voda, krtača,..vse variante in majica zgleda MALO boljše. Še največ lepila je šlo z majice s pomočjo mehke krtače
Pa veselo na delo :twisted:

Če bi jaz zaslužil toliko kot sta vidva v nedeljo se ne bi ubadal s tisto majico :D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
INOT napisal/-a:Še hrvaško poročilo o maratonu in Vanja v filmu :D

http://vijesti.hrt.hr/content/view/43362/10/

INOT - PLEMENITI :lol: zdej si si prislužil ta naslov kajti toliko vloženega truda se ti enkrat poplača.Čestitke tudi vsem ostalim udeležencem tega superteka.
Za 70 tekačev je bila reportaža na hrvaški televiziji, pri nas pa SAM sploh nevem če so omenili kaj pa jih pride veliko več.Ampak pustimo to sedaj!
Važno je da se dobro regenerirate potem pa naprej k novim zmagam in pretečenim kilometrom.
Še enkrat čestitke vsem!
ČAO!
 Iztok-SAM
Bila je tokrat spet dobra družba na teku in posebna zahvala gre prevozniku Alešu. Žal si med potjo sopotniki z informacijami od mojega lanskoletnega teka niso kaj dosti pomagali, ker sem se spomnil skoraj samo velikih količin piva na cilju. S tega stališča je bilo leto nekaj bolje in tudi z rezultatom sem bil zelo zadovoljen. Če bi me danes malo bolj bolele noge bi bil še bolj prepričan v svoj optimalni tek.
Pri organizaciji cestnega teku dolžine več kot 42 km je potrebno pohvaliti tudi vsakega organizatorja, ki se tako zahtevne tekme sploh loti. Za manj kot sto tekačev s policijo zapirati center Zagreba in nato kontrolirati 60 km cest do Čazme je potrebno veliko dobre volje organizatorjev, ki že 33 let uspejo prepričati občinske oblasti v smiselnost tega početja (startnine ni, nagrade so visoke, stroški organizacije pa najbrž ogromni). Glede na dokaj veliko število slovenskih tekačev na hrvaških tekmah se bo morda tudi pri nas enkrat nekdo odločil podpreti organizacijo cestnega teka dolžine od 50 do 100 km.
Iztok
 marjan
Iztok-SAM napisal/-a:Glede na dokaj veliko število slovenskih tekačev na hrvaških tekmah se bo morda tudi pri nas enkrat nekdo odločil podpreti organizacijo cestnega teka dolžine od 50 do 100 km.
Iztok

Predlagam Železna kaplja-Preddvor-Železna kaplja :wink:

Sicer pa veeeelike čestitke prav vsem junakom. :clap: :cast1: :laola

lp
Marjan
Uporabniški avatar
 matej712
MitjaG napisal/-a:
matej712 napisal/-a:No zdaj pride na vrsto še najtežji del maratona - odstranjevanje lepila od startne številke. :twisted: Ima kdo kakšen recept :?:

Evo, sva že dva - včerej zvečer me je pričakala doma Vanja vsa huda ker se že pol ure ubada z mojo majico oz. lepilom na njej :? :? :?
suha majica, mokra majica, cunja, voda, krtača,..vse variante in majica zgleda MALO boljše. Še največ lepila je šlo z majice s pomočjo mehke krtače
Pa veselo na delo :twisted:

Majica je kot nova - malo s pomočjo selotejpa, malo sem namočil v prašek, nato se je pa boljša polovica namučila s krtačo, pa je šlo :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA