Najprej lep pozdrav vsem skupaj. Danes po skoraj letu in pol prvič prebiram forum, ki je bil včasih del mojega vsakdana (oglašal se nikoli nisem prav veliko). Razlog za 'bojkot' je bila poškodba ahilove tetive (kalcinacija narastišča – pretiraval sem pri teku navkreber, piko na i pa je dodal hitrostni trening z Mihom-TAE), natrgane križne vezi (smučanje), bolezen, bolje da neham naštevat

. No sedaj že mesec dni veselo tečem in uživam v teku (tempo 7:00, za mano je pa 'že' 40 km). Ravnokar sem investiral v Garmina 305 in komaj čakam, da ga dobim. Zakaj sem bojkotiral forum? Enostavno mi je bilo preveč hudo, ker sam nisem mogel teči.
Naj bo dovolj samopromocije in nakladanja. Bom še sam podal par besed na tole stavo.
Glede na to, da tae-ta poznam že polnih 18 let, od tega sva 4 leta skupaj presedela v šoli, da je za nama maturantski izlet, da sva si kdaj pa kdaj kakšno dečvo delila, da sva se ga napila kar nekajkrat, da še vedno vsak mesec spijeva kavo in 'nakladava' o teku, da sem bil prisoten na njegovi poroki, da sva skupaj postavljala bombe in ropala banke

, da sva skupaj ustanavljala stranko, da se udeležujem njegovih zabav (rojstni dnevi otrok, nova leta itd.), da sem ga z zabav že nosil domov, da sem gledal njegove borbe, da poznam tudi njegove bližnje, da sva bila med ustanovitelji skupine AHO-OHA (interna fora), da sva kot 16 letnika tekala zvečer po Kamniku, da poznam večino njegovih hobijev, da vem kaj skriva pred ženo v jaknah (šala) in ker vem, da je Miha na sploh en fajn dečko glasujem za:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
INOTa.

Miha nimaš šans.