prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
:arrow: Pa še par novih modelov s strani NIKE-ja! baje teli copati letijo k puščica :) ;)

AIR ZOOM VOMERO - močno blažen copat za nevtralne tekače - m - 139,99€
Slika

AIR SPAN 4 - trening copat za blage pronatorje - ž/m - 99,99€
Slika

AIR ALARIS - trening copat za pronatorje - ž/m - 89,99€
Slika

ZOOM STRUCTURE TRIAX 11 - trening copat za srednje težke pronatroje/ke - ž/m - 119,99€
Slika

AIR ZOOM ELITE 4 - hiter copat za pronatorje - ž/m - 129,99€
Slika

AIR ZOOM EQUALON - copat za težje pronatorje/ke - ž/m - 149,99€
Slika

AIR ZOOM SKYLON - hiter, lahek copat za nevtralnega tekača - ž/m - 99,99€
Slika

AIR PEGASUS - blažen copat za nevtralnega tekača/ico - ž/m - 99,99€
Slika

AIR MAX MOTO W- stabilen, bolje blažen copat za nevtralne tekačice - ž - 119,99€
Slika

Za člane TF pa so cene ugodnejše :)

lp TS Čopova 14
 Bojan_K
Kakšen pa je ta popust in kako izkazuješ članstvo? :-)
Uporabniški avatar
 zlopi
Bojan_K napisal/-a:Kakšen pa je ta popust in kako izkazuješ članstvo? :-)

... poglej tule in tulele :wink:

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 iverson
AIR ZOOM EQUALON so pa preveč bele :lol:. Moje oranžno sive so lepše :P . Drugače pa res odličen copat. Udoben toliko da ne čutiš da tečeš.
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:arrow: Barvna kombinacija na sliki pri modelu Equalon je prikazan za ženski model. moški pa je prej omenjene kombinacije... še slikca:

Slika

LP TS čopova 14
 bokij
Kaj pa trail variante od NIKE :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:arrow: Nov je trenutno model ALWORD WS - terenski copat za nevtralnega tekača z air blaženjem in grobim podplatom za različne terene, ima pa tudi water shield membrano, ki zagotavlja vodoodbojnost copata :) vse to za ceno 79,99€ - samo v moški izvedbi !

Slika

drugi trail modeli so v ponudbi že od jeseni :)

LP TS Čopova 14
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

na strani NIKEiD boste našli zanimivo povezavo, kjer si lahko naročite unikatne NIKE copate po lastni želji. Najprej izberete tip in model copata, nato pa mu, za vsak del posebej, določite barve. Na koncu lahko svoj copat opremite še z napisom.

Jaz sem svoj copat naročil in po treh tednih tudi dobil. Gre za hiter, lahek tekaški model ZOOM JASARI+ iD, primeren za cestne tekme. Teža copata je 225g.

Slika
Matjažev NIKE ZOOM JASARI+ iD

Ta model copata priporočam lažjim tekačem.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 mateja.hribar
Zelo zanimivo. Koliko pa pride dražje od klasičnih (serijskih) modelov, če si izbereš svoje barve? In iz kje pridejo? Poštnina? Carina? Ddv? Se vse to še posebej plača?
Uporabniški avatar
 MatjazV
mateja.hribar napisal/-a:Zelo zanimivo. Koliko pa pride dražje od klasičnih (serijskih) modelov, če si izbereš svoje barve? In iz kje pridejo? Poštnina? Carina? Ddv? Se vse to še posebej plača?

Za ta model 135€ +10€ poštine. Dostava na dom s hitro pošto (UPS). Ni dodatnih carinskih stroškov.

LP
Uporabniški avatar
 Mitch
MatjazV napisal/-a:Hoj,

Jaz sem svoj copat naročil in po treh tednih tudi dobil. Gre za hiter, lahek tekaški model ZOOM JASARI+ iD, primeren za cestne tekme. Teža copata je 225g.

Slika
Matjažev NIKE ZOOM JASARI+ iD

Ta model copata priporočam lažjim tekačem.

LP

MatjazV

Pozdravljen, a je ta model namenjen nevtralnim, pronatorjem ali supinatorjem? Sem lažji pronator pa me zanima. Tnx
Uporabniški avatar
 MatjazV
Mitch napisal/-a:Pozdravljen, a je ta model namenjen nevtralnim, pronatorjem ali supinatorjem? Sem lažji pronator pa me zanima. Tnx

Hoj, Mitch,
tako kot praktično vsi lahki tekmovalni, je tudi ta model neutralen. Verjetno zaradi omejene teže copata ni prostora za uporabo materialov za pro ali supinatorje.

MatjazV
Uporabniški avatar
 Vladek
Mene pa zanima, a Nike Perseus ni več v programu, saj ga nikjer ne morem najti. Grrr! Gre namreč za model copata, za katerega se mi zdi, da meni in mojim kolenom najbolj odgovarja. Obstaja kakšna Nike zamenjava?

lp
Uporabniški avatar
 tomi
Ali kdo v SLO prodaja model JASARI + iD? Jaz bi jih naročil, vendar moram copat prej sprobat kako mi paše na nogo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA