Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 lojzeP
Draga Tjaša !!!

Na teku smo tekli na nekaj, no, ene par km, ampak na ana & liz je blo pa za celi, vsaj mislim tako, ultramaraton :oops: :oops:

2x LP

P.S. Je blo treba dorečt ktere tangice bomo navlekel v nedeljo, pa od Pije kulinariko prečekirat ( tle je Lučko naredu z 10 ), pa sprejemne smo mel za tanove člane(ice), pa ... Pa kozli so nas skoz zbadal in nabadal, pa kelnarje so ženske opazovale, pa ...
Uporabniški avatar
 Tjaša
No fantje, saj počas bom vse zvedla. Lučko je pri svojem domačem poročilu tako suhoparen, da moram nanjga stopt, da kaj pljune iz sebe :!: Pol se pa zagovori in zdej sprašujem naprej:

Nataša, prosim poročaj, kaj ti je Lučko po Rožniku cel cajt na dušo pihov :!:

Podrobnosti, podrobnosti, prosim :evil: :twisted: Zdej boste pa rekl, da ženske tko nismo z ničemer zadovoljne :evil: :twisted: :evil:

Ampak vam povem, da nisem bla edina, k se je cel večer po forumu svaljkala in milostno čakala na kako besedo - bla sva saj še dva polovična forumovca, kje se je druga polovica spozabljala na Ana & Lizi :!:

Fouš, fouš, fouš...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Fotr
Tjaša napisal/-a:...Podrobnosti, podrobnosti, prosim :evil: :twisted: Zdej boste pa rekl, da ženske tko nismo z ničemer zadovoljne :evil: :twisted: :evil:

Tjaša, tole ti povem čisto potiho, :lol: pa ne Lučkotu pokazat, če ne bo poslal spet kakšno kontrašpijonažo. 8) Namreč ne vem, kaj je Lučko počenjal na analizi, :oops: ampak mene je hotel kar podkupiti, naj kaj dobrega napišem o njem. :shock: Sigurno ima slabo vest. :oops: Malo ga privij! :evil: Samo, lepo prosim, :roll: ne mu povedati, da sem jaz to rekel! :shock: :D :shock:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA