Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Mogoče se pa res, jaz grem tudi enega. Peljem možgane na pašo, jutri imam strokovni izpit. :!:
 AinE
pegy napisal/-a:čist prerojena :D bom pa začela bol na izi...

Pegy, me veseli. Kar počasi, da ne bo spet kaj narobe. Ko pa se boš počutila že čisto OK, se pa zmenimo :juhuhu:

Lp E. :wink:
 pegy
Ojla! 8)

no jst sm šla dons res na izi :arrow: 25 min lahkotnega teka,
hrbet zdržu :laola

no sm se pa pol še mal prekršila,sm bla kt otrok :oops: ,sm mogla sprobat od sineta ta nov gorski kolo,pa sm se mal po mejah vozila,pa se skor na glavo prevrnila :bum:

Drugač pa sploh ni nč čudnga,da vsi tko zgodi vstajate,k takle čas k jst kle tapkam že sladko spite :D , bom mogla tut jst s kuram hodt spat,pol bom pa že ob 7ih :juhuhu:

Ajde čavke!
 pegy
Ojla 8)
ja kje pa ste dons :?: , pa ja niste užaljeni k sm rekla,da greste s kuram spat :wink: :lol: :lol: :lol:

Muc,a ti je šlo uredu včeri okol jezera :?:

Pa teb BO,na izpitu, a si dobr spočil možgančke učer :D :?:

Sej Fanči in AinE se pa najbrž že na večerni spining prpravljata, a ne :wink: , no jst še nism prpravljena,da se vama pridružim :(

Pa 100jan,kaj dogaja :?:
in ostali, a ste žalostni,k je slabo vreme :wink:

no uživajte! čavke
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Simona T napisal/-a: :arrow: opravila s celim Rokovnjaškim krogom. :)
:arrow: Za spremstvo nisem imela nikogar, ker so se tisti, ki jih poznam, podili po Kališču.
:arrow: s krogom zaključila v 6 urah in pol.
:arrow: Skoraj sigurno se še vrnem, ker se mi teren dopade

:cast: čestitke, nisem vedel, da resno misliš :cast1:
 pegy
Ahoj 8)

spet kle težim,namesto,da bi šla spat :lol:

Sm vesela,sm odtekla 7km :arrow: brez bolečin v križu :laola

pa še hemoglobin se mi je povišal,k sm tolk pridno papcala cel teden :D

Nočko!
 fanči
jutro 8)

pridna pegy...ampak po pamet, ne zdaj spet kar do konca :wink:

100jan kdaj imamo snemanje pri Gradiškem jezeru?? :lol:

pa kakšen krog bi lahko skupaj naredili :juhuhu: ...muc in pegy sta že nazaj :clap:
Uporabniški avatar
 muc
fanči napisal/-a:jutro 8)

pridna pegy...ampak po pamet, ne zdaj spet kar do konca :wink:

100jan kdaj imamo snemanje pri Gradiškem jezeru?? :lol:

pa kakšen krog bi lahko skupaj naredili :juhuhu: ...muc in pegy sta že nazaj :clap:

ojoj....če bi me vidla pol ne bi bla takšnga mnenja,
edino če se gremo sprehajat :lol:

ajd, se vidmo :wink:
Uporabniški avatar
 100jan
Snemanje? Počakmo da se voda mal segreje. :wink:
Uporabniški avatar
 100jan
....pa da lakosti še mal zrasejo.
PIŠE: tek okoli jezera bo 17.Maja 08. Vabljeni tisti po Kubertenu pa svetovni prvaki pa tisti, ki jim elektronska navlaka ne kaže prav- vam bodo prijazni organizatorji namerili čas :lol:
 fanči
ej
a ste danes kaj tečni :?: :wink:

jaz sem takoooo, da je bolje, da kar prec neham pisat :evil: ..... pa mene naj ne bi dež in vreme motilo :evil: ampak danes je pa čista tema :(

no upam, da mi bo jutri kaj ratalo jezero obiskat :wink:

čavke
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Danes bicikel. Uspelo mi je celo to, da se mi je zanohtalo v prste na desni nogi, kar je bila posledica mokre obutve po vsega 500 prevoženih metrih. Sem se prehitro čez luže peljal. :lol:
 fanči
Ojli 8)
dopoldan sva se s pegy odpeljali k jezeru in odetkli samo en krog :? ....je bilo hladno in krog se nama je prav vlekel :cry:

popoldan sem se pa odpravila na Murovico in naredila krog čez "Bavon"... ful je vse namočeno tako, da se pogrezaš v blato in če še tako paziš si umazan do kolen :D

ja, za kolo je tole res čist premrzlo :? zato pa jutri zjutraj raje spinning v dvorani :wink: na toplem!! :D
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Danes spet 1h 40 min kolesa. Sem hotel iti na klanec pa sem si premislil. So bile preslabe noge od včeraj. Ampak letelo je pa vseeno. :D
 pegy
Ahoj 8)
Sej ne vem,a sm vesela al žalostna :?

Sm po dooolgem času pretekla 8km :D (no zato sm vesela),
ampak mi ni šlo nikakor od nog :cry: , kr nism imela moči,zgleda,da še nism čist pr zdravju :--( (zato sm pa žalostna)

pol je pa še BO tko švignu mim mene,da sm mela občutek,da v rikverc tečem :rol: , :arrow: aja,sej ti si bil na kolesu :lol:

Uživajte! Pa pa
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA