vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uporabniški avatar
 teka-teka
Ker sem kot otrok preživela brez otroških bolezni, sem sedaj od hčerke pridelala škrlatinko, v bistvu gre za gnojno angino.
Zanima me kdaj ste začeli s ponovnim treningom teka? Po bolezni seveda. Antibiotike moram jemati 10 dni.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
vem, da te vleče tekat :wink: ampak verjemi, da otroške bolezni pri "tavelikih" niso mačji kašelj :!: jaz na tvojem mestu ne bi športala tistih 10 dni , ko si na AB + dodatnih 7-10 dni, da se telo spet malo okrepi. boš že nadoknadila :wink: :wink: :wink:
pridno počivaj :!:
Uporabniški avatar
 andreya
Se strinjam. Z angino se ni za hecat.
Uporabniški avatar
 Atalanta
Živjo,

škrlatinka pri odraslih zna bit silno nevarna zadeva :evil: Hudič je v tem, da se morebitne posledice pokažejo šele kasneje, ko človek misli, da je že popolnoma zdrav. Ne bi rada strašila, a moja mama, pri kateri niso takoj odkrili, da gre za škrlatinko, ima zaradi tega hude težave s sluhom. Bolš pretiravat s počitkom, kot kaj fasat :!:
Pazi nase in uspešno okrevanje!

Lp, A.
Uporabniški avatar
 mateja.hribar
Vsaj dokler imaš vročino ni nabolj priporočljiv fizični napor. Za srce ni dobro. Tako pravijo mnogi.

Čim boljše okrevanje ti želim.
Uporabniški avatar
 teka-teka
Dekleta imate prav. Če bi prebrala pred svojo objavo to, kar sem izvedela naknadno z interneta, ne bi niti postavljala tako neumno vprašanje :oops: . Sem bila kar mal presenečena, še bolj pa me je zjezila opaska sodelavnca, da je on tudi prehlajen, pa je v službi. Svašta.
Skratka, res se ni za igrat, pa počitek bo tudi dobro del, ker nisem imela nobene pavze v teh 10 mesecih. Zadnje čase pa sem se res samo še vlekla, namesto tekla (mislim na čas, ko se je že kuhala angina).
Hvala za odgovore.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA